top of page

Eteriske oljer som roer julestresset


Jula nærmer seg og mange kjenner at skuldrene hever seg og stresset øker. Ta noen lange dype pust, helt ned i magen. Stress over tid skaper ubalanse i kroppen. Du sover dårligere, fordøyelsen fungerer ikke like godt og du får gjerne og essensielle oljer støtter kroppen både fysisk og emosjonelt. Du tenker kanskje at du ikke har tid til nye rutiner nå før jul? Du får en liten oppskrift fra meg nå som du klarer å gjennomføre og så tar vi en lengere samtale etter jul.

 

Start dagen

Pust og bevegelse

Start dagen med lange dype åndedrag i sengen og kjenn hvordan kroppen våkner. Når du kjenner deg stressa ta kontakt med pusten din jevnlig utover dagen. Gjør gjerne litt yoga eller har du 5 minutter ta en kontorstrekk. Du finner mange kontorstrekk på min FB-side. Ta en dråpe balance under hver fot for jording og tilstedeværelse. Jeg pleier i tillegg å smøre langs ørene med sirkelbevegelser.

Drikk vann

Drikk lunkent vann med 1-2 dråper sitron, gjerne opp til en halv liter 15-30 min før frokost.

Beskytt deg mot baselusker og energityver Vi er inne og mye i ro. Mye florerer i lufta. Du må bevege deg hver dag, gjerne hver time for å få energien til å flyte i kroppen. Bruk OnGuard. Smør en dråpe under beina når du legger deg. Lag gjerne en roller med utblandet olje, og smør langs ryggraden. Når jeg kjenner at det klør i halsen tar jeg Onguard på fingeren og setter i ganen. Kan også tas i lunket tevann. Ha den i diffuser for å støtte og beskytte hele familien. Gjerne en runde til frokost og en når du kommer fra jobb. Det er nydelig å blande vill appelsin og OnGuard i diffuseren.

Emosjonelt er OnGuard oljen for beskyttelse. Beskytt din egen energi med å smøre på solar plexus, bruk utblandet olje - her er rolleren super. Du kan ogås bestille ferdigblandet roller fra doTerra. Eller lag din egen.

I løpet av dagen

Drikk vann i glass eller stålflaske tilsatt Wild orange. Gjerne 1-2 liter hver dag. Jeg pleier å ha 2 dråper i 1/2 liters flaske. Smaker nydelig og gir masse antioksidanter. Grapefrukt er også nydelig. Den reduserer også søtsug.

Fordøyelse

Sliter du med fordøyelsen? ZenGest er en blandingsolje av flere urter som støtter fordøyselsen. Både fysisk fordøyelse og emosjonell fordøyelse av livet.

Reduser stress, åpne pusten og få klarhet

1-2 dråper frankincense under tunga, la den smelte inn. Støtter cellefornyelse og gir fokus og klarhet. Ha en dråpe lavendel i hendene og innhaler. Ha gjerne på pulspunkter.

Til kvelds og ved leggetid

Lavendel, frankincens og vill appelsin er nydelig i diffuseren før leggetid. Eller bare lavendel eller serenity for å støtte god søvn. De er fine å smøre under beina og håndledd. Mulighetene er mange.

DDR Prime støtter cellefornyelse og ditt DNA. Ta to kapsler før leggetid.

Start med å bestille familiepakken

Bruk gjerne pc/nettbrett.... det er litt smått på mobilen. Nå i desember får du med en gratis frankinsence (verdi 750 kroner) og et gavekort på 650 kroner. Les mer og bestill her >>

Trenger du hjelp til å trykke deg gjennom? Her er oppskrift >> Eller ring meg på 918 22 692 og jeg guider deg gjennom.

Bestill via min lenke og du får veiledning fra meg og blir en av vårt herlige oljeteam. Du får tilgang til lukkede FB-grupper for medlemmer og guiding av mine oljementorer Katrine Berge og Henriette Karlgraf.

essential oils from doTerra


277 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page