top of page

AromaTouch

Deilig terapeutisk massasje


AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en slags «reset» for kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå for å hjelpe kroppen med prosessen.

Jeg er sertifisert AromaTouch-behandler og gjennomfører behandlingen der du er eller du kommer til meg på Tyholt. Ekstra tillegg for hjemmebehandling.

45 minutter

800 kroner før kl  17 og 1.200 etter kl 17.00.

60 minutter

Utvide behandlingen med armer og bein. 1.050 før kl 17 og 1.600 etter kl 17.

Elektronisk gavekort

Gi bort en massasje til noen du er glad i. Kjøp gavekort her>>

 

Online kurs i AromaTouch

doTerra har nå laget et digitalt kurs som er inkludert når du bestiller pakke AromaTouch™ Training Kit. Prisen er 298,5 euro. Oljene er 15 ml og inneholder 250 dråper ren eterisk oljer, dvs. det rekker til 50-60 behandlinger.

 

Bestill kurs og oljer her >>

Denne bestillingslenken er for deg som ikke har konto i doTerra fra før.

 

Med AromaTouch Training Kit har du alle verktøyene du trenger for å utføre AromaTouch Technique, deriblant gratis tilgang til det offisielle doTERRA AromaTouch Technique sertifiseringskurset, som undervises av skaperen bak AromaTouch, Founding Executive dr. David Hill. Når du mottar settet, finner du et kupongkort i esken med en unik kode som gir deg tilgang til kurset.

Kurset er tilgjengelig med kommentatorstemme og teksting på engelsk og tysk.

bottom of page