om meg

Merethe Grønbech | tankefeltterapeut | yogalærer | veileder eteriske oljer

Merethe Grønbech

Yoga har vært min lidenskap i mange år og jeg har undervist siden 2013. Fra august 2016 har jeg delt yogaglede på heltid. Jeg arrangerer yogakurs og har timer i bedrifter og barnehager samt privattimer for enkeltpersoner og grupper. 

 

Etter å ha jobbet 25 år i bank vet jeg verdien av yoga og hvordan det har hjulpet meg i min hverdag. Yoga, tankefeltterapi og eteriske oljer er min medisin og det ønsker jeg å dele med deg.

I 2021 ble jeg sertifisert tankefeltterapeut.

 

I 2017 startet jeg med eteriske oljer fra doTerra. Jeg veileder i bruk av eteriske oljer og leder et team med flotte damer som også som elsker å hjelpe andre.

Jeg kom i kontakt med yoga og meditasjon for første gang i 1993 via Acem. De første årene var jeg innom yoga med jevne mellomrom i tillegg til annen trening. Etterhvert ble det mindre aerobic og spinning, og mer og mer yoga. De siste årene har yoga vært en altoppslukende hobby og medisin. 

utdanning og kurs

Jeg fullførte Yoga Alliance-godkjent yogalærerutdanning ved Zenit Yoga i 2014, RYT 200. I januar 2016 fullførte jeg Global Yoga Yin, 40 timer. I oktober 2016 Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter, 65 timer godkjent av Yoga Alliance. Jeg er sertifisert Global Yoga Kids-lærer, 40 timer, august 2016. Videreutdanning i Mindfulness 120 timer, med Viggo Johansen, 2016-juni 2017. Yin yoga foundation 75 timer, med Ina Løvdal i 2017. Holistisk yoga med Anneli Mjøen, 2018.

Reg. Tankefeltterapeut MNLH siden april 2021 via Nakotip.

 

I tillegg har jeg deltatt på en rekke workshop både i inn- og utland med anerkjente yogalærere bl.a. Mark StephensLea Loncar, Jordan Bloom, Aleksander Medin, Milla Floryd, Eva ChristensenMagdalena Mecweld, Henriette Lien og Noha Maze.

annen erfaring

Jeg er utdannet siviløkonom og har jobbet 25 år i bank, hvorav de 10 siste årene med markedsføring i SpareBank 1 SMN.