top of page

Yogakurs

IMG_8149.jpg

Yoga online

Fra mandag 2. januar 2023 kl 20.00-21

Sliter du med stiv nakke, skuldre og rygg? Passer perfekt for deg som ønsker en rolig yogaøkt, også for deg som er helt ny på yoga. Bli med og ta vare på deg selv!

Januar

Merethe guider deg trygt inn i nydelig yin yoga for å gi slipp på frykt og finne mot. Yin Yoga er en dypt avslappende praksis, som i seg selv hjelper til med å hvile og gjenopprette nervesystemet og bringe det ut av "fight or flight-modus".  Se på yin yoga som en dans – ikke en brytekamp. 

Februar

Vi jobber med myke, organiske, enkle og skånsomme øvelser som øker bevegelighet, styrke og blodsirkulasjon i skuldre, nakke, rygg og hofter. Du vil kjenne at du får bedre holdning og mindre stress i området. Med styrkeøvelser tar vi vare på holdningen og får løst opp i spenninger. Målet er å øke bevegeligheten og energiflyten i kroppen. Avslutter med deilig avspenning.

Gi medlemsskap i gave

Her er et gavekort du kan skrive ut og pakke inn. Last ned gavekort>> Husk å bestille yogaklubben i mottakerens navn og epost. Abonementet løper til det sies opp. Eller etter endt gavetid kan du endre kortet som belastes.

IMG_8455.HEIC

Senioryoga i Berg kirke

Siste torsdag hver måned kl 12-13

Kom som du er. Her kreves ingen forkunnskaper eller erfaring med yoga. Gode klær og en håndduk er det du trenger. Møt gjerne opp 10 minutter før timen starter. Tilbudet er gratis, og det er ingen påmelding.

Datoer høsten 2022:

  • 25. august

  • 29. september

  • 27. oktober

  • 24. november

  • 22. desember

bottom of page