tankefeltterapi

hva er tankefeltterapi?

Tankefeltterapi (TFT) aktiverer kroppens eget potensiale til å hjelpe seg selv. TFT er en kombinasjon av samtale og lett tapping/banking på bestemte punkter på kroppen.

 

TFT brukes for å redusere eller fjerne følelsesmessige utfordringer eller plager. TFT brukes ved stress, smerter, hodepine, fobier, sorg, sjalusi, irritasjon, nedstemthet, flauhet, skam, avhengighet med mer. Se video om TFT og spenningshodepine >>

​Priser fra kl 7-16

  • 30 minutt kr 390,- (oppfølgingstime)

  • 60 minutt kr 600,-

  • 90 minutt kr 900,-

Priser fra kl 16-21

  • 30 minutt kr 585,- (oppfølgingstime)

  • 60 minutt kr 900,-

  • 90 minutt kr 1.350,-

Kjøp 4 behandlinger og få 5.

kontakt

merethe@mereyoga.no eller tlf. 91822692.

minikurs i tankefeltterapi

onsdag 14. april kl 18.00-21.00

Du lærer deg hvordan du enkelt kan bruke (TFT) i din hverdag. Du får se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks. fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT. 


På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Kurset koster 450 kroner. Jeg har plass til 4 personer rundt spisebordet, med 1 meters avstand. Minimum 2 påmeldte for at kurset gjennomføres

Meld deg på >>

min historie

Jeg testet TFT for første gang i høsten 2019 da jeg var på et minikurs og lærte noen enkle teknikker. Noen dager etterpå våknet jeg med hodepine etter for lite søvn og pakking kvelden før. Tidlig opp for å ta fly til Sandnessjøen. Du vet den følelsen når du våkner og ikke er i form. Jeg begynte å «banke» på meg selv, slik som jeg hadde lært. På flybussen og på flyet – ja flyvertinna lurte på om jeg hadde det bra. Når jeg landet var hodepinen borte.

 

Du som kjenner meg vet at jeg har vært til mange forskjellige behandlinger i løpet av de siste 20 årene. Høsten 2019 hadde jeg to behandlinger hos Elisabeth og fikk ryddet i noe gammelt rusk som har satt seg i kroppen.  Med TFT har jeg blitt bedre kjent med meg selv og mine følelser. Og jeg har et verktøy i hendene som hjelper meg der og da.

Når koronaviruset kom i mars 2020 kjente jeg et behov flere verktøy både for å hjelpe meg selv og andre til å ta vare på seg selv.  TFT hadde allerede surret i bakhodet og nå kjente jeg at det var på tide å lære seg noe nytt. TFT passer perfekt sammen med yoga og eteriske oljer.

  • Hvit Blogger Ikon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe @ mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© Merethe Grønbech