top of page

Tankefeltterapi

Ta_vare_på_deg_selv_(27).png

Hva er tankefeltterapi?

Tankefeltterapi (TFT) aktiverer kroppens eget potensiale til å hjelpe seg selv. TFT er en kombinasjon av samtale og lett tapping/banking på bestemte punkter på kroppen.

 

TFT brukes for å redusere eller fjerne følelsesmessige utfordringer eller plager. TFT brukes ved stress, smerter, hodepine, fobier, sorg, sjalusi, irritasjon, nedstemthet, flauhet, skam, avhengighet med mer.

 

E-boken Tappe-guiden >>
 

Test tapping på smerter >>

​Priser fra kl 8-16

  • 30 minutt kr 490,- (oppfølgingstime)

  • 60 minutt kr 1.200,-

  • 90 minutt kr 1.500,-

Kontakt

merethe@mereyoga.no eller tlf. 91822692.

​Min historie

Jeg testet TFT for første gang høsten 2019 da jeg var på et minikurs og lærte noen enkle teknikker. Noen dager etterpå våknet jeg med hodepine etter for lite søvn og pakking kvelden før. Tidlig opp for å ta fly til Sandnessjøen. Du vet den følelsen når du våkner og ikke er i form. Jeg begynte å «banke» på meg selv, slik som jeg hadde lært. På flybussen og på flyet – ja flyvertinna lurte på om jeg hadde det bra. Når jeg landet var hodepinen borte.

 

Du som kjenner meg vet at jeg har vært til mange forskjellige behandlinger i løpet av de siste 20 årene. Høsten 2019 hadde jeg to behandlinger hos Elisabeth og fikk ryddet i noe gammelt rusk som har satt seg i kroppen.  Med TFT har jeg blitt bedre kjent med meg selv og mine følelser. Og jeg har et verktøy i hendene som hjelper meg der og da.

Når koronaviruset kom i mars 2020 kjente jeg et behov flere verktøy både for å hjelpe meg selv og andre til å ta vare på seg selv.  TFT hadde allerede surret i bakhodet og nå kjente jeg at det var på tide å lære seg noe nytt. TFT passer perfekt sammen med yoga og eteriske oljer. I april 2021 ble jeg sertifisert tankefeltterapeut, via NAKOTIP.

bottom of page