top of page

Massasje kurs

håndmassasje.jpg

Kurs i håndmassasje

Dato kommer

Endelig er det tid for pleie av hendene.

 

Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å få og gi? Håndmassasje stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. På denne kvelden både får og gir du håndmassasje med nydelige eteriske oljer. Du får med en oljegave hjem slik at du kan du gi håndmassasje til din familie etterpå.

Du får høre mer om hvordan du kan bruke eteriske oljer for å støtte deg i hverdagen. Vi skal lukte og smake på oljer for søvn, immunforsvar, energi, stress og fordøyelse.

Pris: 200,- Maks 4 deltakere.

Meld deg på ved å sende en sms til 91822692, mail merethe@mereyoga.no eller melding på messenger.

Vi møtes hjemme hos meg i Kringkastingsvegen 4.

Ps Du kan samle noen venninner og jeg kommer hjem til deg en annen dag.

aroma.png

Kurs i AromaTouch til hjemmebruk

Velkommen til kurs der du vil lære den fantastiske AromaTouch teknikken. På kurset vil du lære teknikken ved å se den, utføre den selv og ikke minst få en behandling.


AromaTouch er en enkel teknikk som ALLE kan gjøre. Det er ikke fysisk tungt å gi behandlingen. Du lærer hvordan du stryker oljer lagvis i et fast system, på ryggen, bakhode og føtter. Det er utrolig deilig for par som ønsker å ta vare på hverandre. Det er nydelig å dele denne teknikken med noen du er glad i.

De fleste av oss møter stress i hverdagen, både indre og ytre stress. Stress gir ubalanser i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer. AromaTouch jobber med å gjenopprette balansen og minimere effekten stress.

Behandlingen jobber på 4 områder: Stress, immunsystemet, inflammasjon og homeostase. Du vil ha god effekt av AromaTouch-beandling hvis du sliter med: Stress, svakheter i immunforsvaret, inflammasjon/betennelse i kroppen, smerter, slitenhet, anspenthet.

Alle med autoimmune sykdommer anbefales å ta denne behandlingen 1 gang per uke i 3-4 måneder. Samme for de som sliter med angst, depresjon, utmattelse etc. De aller færreste vil ha råd til å kjøpe denne behandlingen så ofte. Derfor er det veldig fint å kunne lære den slik at du kan tilby dette til dine nære og kjente. Du vil få tilgang til videoer og beskrivelser i en lukket FB-gruppe.

 

Ta med to laken og pledd. Ta med massasjebenk hvis du har.

 

Pris

Kurset koster 1.800 kroner, inkludert 8 oljer og baseolje (verdi 1.400). Dvs. du betaler bare 400 kroner for selve kurset. Minimum 6, max 15 deltakere på kurset. 

Har du spørsmål ta kontakt på messenger, e-post merethe@mereyoga.no, eller mobil 91822692. Bindende påmeldig med betalig på Vipps 1.800 kroner til 118743.

Tid og sted for fysisk kurs kommer.
 

Online kurs i AromaTouch

doTerra har nå laget et digitalt kurs som er inkludert når du bestiller pakke AromaTouch™ Training Kit. Prisen er 298,5 euro. Oljene er 15 ml og inneholder 250 dråper ren eterisk oljer, dvs. det rekker til 50-60 behandlinger.

 

Bestill kurs og oljer her >>

Denne bestillingslenken er for deg som ikke har konto i doTerra fra før.

 

Med AromaTouch Training Kit har du alle verktøyene du trenger for å utføre AromaTouch Technique, deriblant gratis tilgang til det offisielle doTERRA AromaTouch Technique sertifiseringskurset, som undervises av skaperen bak AromaTouch, Founding Executive dr. David Hill. Når du mottar settet, finner du et kupongkort i esken med en unik kode som gir deg tilgang til kurset.

Kurset er tilgjengelig med kommentatorstemme og teksting på engelsk og tysk.

bottom of page