kurs

aroma.png

kurs i AromaTouch til hjemmebruk

Velkommen til kurs der du vil lære den fantastiske AromaTouch teknikken. På kurset vil du lære teknikken ved å se den, utføre den selv og ikke minst få en behandling.

AromaTouch er en enkel teknikk som ALLE kan gjøre. Det er ikke massasje, så det er ikke fysisk tungt å gi behandlingen. Du lærer hvordan du stryker oljer lagvis i et fast system, på ryggen, bakhode og føtter. Det er utrolig deilig for par som ønsker å ta vare på hverandre. Det er nydelig å dele denne teknikken med noen du er glad i.

De fleste av oss møter stress i hverdagen, både indre og ytre stress. Stress gir ubalanser i homeostasen, den naturlige balansen i kroppens systemer. AromaTouch jobber med å gjenopprette balansen og minimere effekten stress.

Behandlingen jobber på 4 områder: Stress, immunsystemet, inflammasjon og homeostase. Du vil ha god effekt av AromaTouch-beandling hvis du sliter med: Stress, svakheter i immunforsvaret, inflammasjon/betennelse i kroppen, smerter, slitenhet, anspenthet.

Alle med autoimmune sykdommer anbefales å ta denne behandlingen 1 gang per uke i 3-4 måneder. Samme for de som sliter med angst, depresjon, utmattelse etc. De aller færreste vil ha råd til å kjøpe denne behandlingen så ofte. Derfor er det veldig fint å kunne lære den slik at du kan tilby dette til dine nære og kjente. Du vil få tilgang til videoer og beskrivelser i en lukket FB-gruppe.
 

Ta med eget laken og pledd. Ta med massasjebenk hvis du har.

 

Bindende påmelding ved betaling til Vippsnr 91822692. 1.600 kroner. Minimum 6, max 12 deltakere på kurset.

tid og sted

Send meg en melding og jeg gir deg beskjed når jeg setter opp nye kurs.

 

Har du spørsmål ta kontakt på messenger, e-post merethe@mereyoga.no, eller mobil 91822692. Bindende påmeldig med betalig på Vipps 1.600 kroner til 91822692.

 

Varm oljeklem fra Merethe <3