top of page

Eteriske oljer fra doTerra

Boost deg selv med gode vaner!

 

Mange har fått øynene opp og ser at eteriske oljer kan hjelpe og støtte på mange områder i livet. Personlig har jeg fått hjelp både emosjonelt og fysisk. Ja og ikke minst masse glede i livet - og et nettverk med nye venner og kollegaer.

doTerra har et bredt produktspekter med alt til personlig pleie som proteinpulver, kosttilskudd, hår- og hudpleie.

Hva er eteriske oljer?

Eteriske oljer er naturlige essenser som produseres i frø, bark, stilker, røtter, blomster og andre deler av planten. De kan være både nydelig og kraftfylt duftende. Har du kjent lukten av nyplukkede blomster, blitt fortryllet av lukten i granskogen eller kjent den oppløftende duften av en nyskrellet appelsin? Da har du opplevd den aromatiske kvaliteten og magien av eteriske oljer. Eteriske oljer er kaldpresset eller dampdestilert fra planter og inneholder essensen av natur. 

Eteriske oljer har blitt brukt av mennesker i flere tusen år for helsebringende effekter, men i vårt moderne samfunn har mange glemt at vi kan vende oss mot naturen for å finne verktøy som kan støtte kroppene våre.  Det forskes nå på hvilke fordeler disse har på helsen vår. Oljene har ulike egenskaper og støtter oss både emosjonelt og fysisk. 

Hvorfor kan eteriske oljer bidra til en sunn kropp?

Det er mange forskjellige eteriske oljer og de inneholder mange ulike naturlige komponenter. De har forskjellige og unike egenskaper som kan støtte og påvirke kropp og sinn på ulike måter. 

Sinn

Fremmer velvære, roer spenninger og nerver, øker positive følelser og reduserer stress.

Kosthold

Fremmer sunn fordøyelse. Reduserer sporadiske mageproblemer og fremmer sunn forbrening.

Immunforsvar

Bidrar til en sunn immunfunksjon, beskytter mot miljømessige og sesongrelaterte trusler.

Fysisk aktivitet

Støtter muskel- og leddfunksjoner. Støtter energi og utholdenhet.

Hjerte og kar

Opprettholder sunn sirkulasjon. Støtter sunn luftveisfunksjon.

Kroppssystemer

Forbedrer hudens utseende. Roer sporadiske hudirritasjoner. Antioksidanter. Renser kroppens systemer.

Det er tre enkle måter å bruke oljer på

I luften

Pust inn fra flasken, ha i hendene eller ha i diffuser som sprer oljen i rommet. 

Smøre på huden

Oljer absorberes lett av huden og kan smøres på kroppen sammen  med kokosoljen.

Internt

doTerra sine oljer er så rene at du kan ha en dråpe eller to i drikkevannet eller i kapsel.

Det er enkelt å komme i gang

 

Den smarteste måten å starte med oljer på er å bestille en startpakke. Anbefaler Norway Family Essential Kit - familiepakken fra doTerra. Pakken inneholder 9 oljer for å støtte og velvære. De løfter humøret, roer ned stress, hud, hår, husvask og så videre. Listen er uendelig lang for hva du kan bruke disse oljene til. I tillegg får du med vegetabilske kapsler, fraksjonert kokosolje og diffuser. En diffuser må du bare ha, den er et must når du har oljer i hus.

Tilbud til 15. april

Styrk velværet med GRATIS MetaPWR™ Advantage! I en begrenset periode kan du få dette grunnleggende kosttilskuddet med alle bestillinger på 200 PV. Kjenn hva målrettet ernæring kan gjøre ved å gi kroppen drivstoff som virker fra innsiden og ut. MetaPWR™ Advantage styrker vitaliteten og gir deg kraft til å ta deg gjennom livet med mål og mening.

 

Ved bestilling over 200 PV får du med gratis 1 måneds forbruk, 30 doser, med Meta PWR advantage. Den inneholder 9 kolagentyper og MNM, som støtter kroppens fornyelsesprosesser og metabolisme. Anbefaler hele MetaPVR pakken og i tillegg oljer for hormonbalanse. Se nedenfor. Verdien på denne pakken er 103 euro (medlemspris) (ordinær 145 euro).

Anbefaler også å legge til proteinpulver. Damer i overgangsalderen trenger ekstra tilskudd av proteiner for å opprettholde og bygge muskelmasse. Den går dessverre naturlig ned i overgangsalderen, etterson østrogennivået faller.

Velg din startpakke

MetaPWR

2023-post-convention-kit-large-1720x1350.png
Lev ditt liv i din kraft!

 Er du klar til å gjøre endringer i ditt liv, men synes det er vanskelig å komme i gang? Gamle vaner er tunge å få snudd, det meste går på autopilot uten at du er bevisst hva du gjør. Mangler du energi og tiltakslyst? Kjenner du at du ønsker mer energi, mer tiltakslyst, klarhet i tankene, mindre søtsug, lettere i kroppen, lavere blodsukkerstigning etter måltider og ikke minst stabil energi i løpet av dagen?* Her er den beste pakken.

 MetaPWR er laget for å støtte en livsstil med økt vitalitet, bedre ernæringsvalg og varig velvære. Den er utviklet av kliniske og medisinske forskere fra doTERRA, inneholder de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon, alle av CPTG™-kvalitet, i et balansert forhold. Kombinasjonen av oljer av sitrus, mynte og krydder gjør MetaPWR til en effektiv smakstilsetning som kan tilfredsstille suget etter noe søtt!

MetaPWR pakken

Pakken inneholder: MetaPWR™ Essential Oil Blend (15 ml), MetaPWR™ Softgels (90 softgels), MetaPWR™ Beadlets (125 beadlets), MetaPWR™ Assist (30 kapsler), MetaPWR™ Advantage (30 porsjonsposer)

 MetaPWR™ Assist. Hver kapsel inneholder ekstrakt av morbærblad, berberin, pulver av kanelbark og den merkebeskyttede MetaPWR Eterisk oljeblanding. Dette effektive tilskuddet har størst innvirkning på kroppen når det inntas før dagens største måltid. 

MetaPWR™ Advantage er et kollagenpulver med 9 typer kollagen + NMN. Ettersom vi blir eldre går kroppens naturlige produksjon av NAD+/NADH (nikotinamid-adenin-dinukleotid) og kollagen ned over tid, klarer ikke kroppens funksjoner å yte sitt beste. Det er her MetaPWR™ Advantage kommer inn. Den inneholder ni typer kollagentripeptider fra marine kilder og NMN (nikotinamidmononukleotid) som kan bidra til produksjonen av NADH og NAD+. MetaPWR Advantage er et kolagenpulver som blandes i vann. Styrker hele kroppen, fra innsiden og ut. Smaker deilig av sitrus - og jeg kjenner jeg blir glad når jeg drikker denne hver morgen.

MetaPWR™ Essential Oil Blend (15 ml) er laget for å støtte en livsstil med økt vitalitet, bedre ernæringsvalg og varig velvære. Inneholder Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon, alle av CPTG™-kvalitet. Kombinasjonen av oljer av sitrus, mynte og krydder gjør MetaPWR til en effektiv smakstilsetning som kan tilfredsstille søtsuget. Super i drikke, når du trenger et løft, før og under trening. Løfter humøret og støtter deg i å ta bevisste valg.

MetaPWR™ softgels inneholder de eteriske oljene Grapefruit, Lemon, Peppermint, Ginger og Cinnamon og er utviklet for å fremme en optimal fordøyelse og støtte den indre stabiliteten slik at du kan yte på topp. Tas sammen med mat.

 

MetaPWR™ Beadlets er små kuler fylt med eterisk olje og er perfekt etter mat og når søtsuget melder seg. Nydelig smak, frisk pust og fresh munnhule.

​Fordeler med MetaPWR:

 • Brukes til å lette fordøyelsen.*

 • Bidrar til å stimulere produksjonen av fordøyelsesfremmende kroppsvæsker.*

 • Støtter lever- og gallefunksjonen.*

 • Bidrar til å lette fordøyelsen av fett.*

 • Bidrar til bedre fordøyelse av fett.*

 • Bidrar til å støtte fordøyelsen.*

 • Bidrar til å holde magen sunn.*
  *Disse helsepåstandene er fortsatt under behandling i EU og EFSA.

Prisen er 218,75 euro.

Bestill ekstra olje for hormonbalanse

I tillegg til Meta PWR bruker jeg daglig en blandingsolje for hormonbalanse. Den smører jeg på pulspunktene på innside overarmer, nakke, under navelen og innside ankler. Når hetetoktene kommer tar jeg et ekstra strøk. Legg til Clary calm, en pakke med tomme rollere og fraksjonert kokosolje til å blande ut med. Clary calm inneholder rene eteriske oljer (selv om den kommer med roller-topp) og må blandes ut. En Clary calm rekker til 3-4 utblandede. Du kan ha en på soverommet, kontoret, kjøkkenet og i bilen. 

ClaryCalm gir deg en beroligende, lindrende effekt og balanserer humøret gjennom måneden. En topisk blanding av muskat salvie, lavendel, bergamot, romersk kamille, sedertre, ylang ylang, geranium, fennikel, gulrot-frø, palmarosa, og Vitex. (PS! Oljen inneholder bergamot, så vær forsiktig med hvor du smører den de neste 12 timene, før du skal ut i solen. Du kan bli solbrent/skadet).

 

Spør du meg er den et must for alle kvinner, uansett alder. Om det er menssmerter, PMS eller overgangsalder. Når du bestiller via min link hjelper jeg deg med å komme i gang.

Home Essentials Enrolment Kit

home-essentials-kit-1026x630px-eu-v2.png

Pakken inneholder det du trenger for å komme i gang:
 

 • ZenGest - hjelper sunn og naturlig fordøyelse, både fysisk og emosjonelt

 • Lemon - rensende egenskaper, forfriskende smak i mat og drikke, antioksidant, støtter immunforsvar, oppkvikkende, fokus

 • Frankincense - kongen av oljer, hud- og cellestøtte, immunstøtte

 • Peppermint - for energi, luftveier og muskulære spenninger

 • Lavender - beroligende egenskaper, roer stress og kan støtte god søvn. Inviterer til åpen kommunikasjon

 • On Guard - støtter immunforsvarets naturlige funksjoner, deilig i drikke, energigivende. Energetisk beskyttelse

 • Oregano - naturens buldoser, gir antioksidantfordeler, rensende, krydder i mat

 • Teatreolje - rensende egenskaper. Til hud og negler, Tea Tree brukes ofte på forbigående hudirritasjoner og for å lindre huden.

 • Air - mynteaktig, oppfriskende blanding, beroligende og lindrende effekt når den pustes inn. Kjøler ned og gi en frisk følelse i kroppen. Den vil gi deg følelsen av rene, klare luftveier.

 • Diffuser - sprer duft og virkestoffene fra oljene ut i luften du puster inn 

 

Ved bestilling av denne pakken får du 30 % rabatt. Pakken koster 305 euro (ca 3.000 kroner), inkludert frakt, toll og moms.

 

Anbefaler å legge til Fraksjonert kokosolje - brukes til å tynne ut oljene når du skal smøre oljer på kroppen og ikke minst Wild orange (super i drikkevannet og i diffuser). Legg gjerne til en pakke med tomme rollere, slik at det blir enkelt å bruke oljene..

Norway Family Essentials Kit

90% starter med denne familiepakken

familiepakken_2020.JPG

Familiepakken inneholder det du trenger for å komme i gang:
 

 • ZenGest - hjelper sunn og naturlig fordøyelse, både fysisk og emosjonelt

 • Lemon - rensende egenskaper, forfriskende smak i mat og drikke, antioksidant, støtter immunforsvar, oppkvikkende, fokus

 • Frankincense - kongen av oljer, hud- og cellestøtte, immunstøtte

 • Peppermint - for energi, luftveier og muskulære spenninger

 • Lavender - beroligende egenskaper, roer stress og kan støtte god søvn. Inviterer til åpen kommunikasjon

 • On Guard - støtter immunforsvarets naturlige funksjoner, deilig i drikke, energigivende. Energetisk beskyttelse

 • Oregano - naturens buldoser, gir antioksidantfordeler, rensende, krydder i mat

 • Rosemary - energigivende, som krydder, fin for hukommelse, konsentrasjon og hårvekst. Oljen for transformasjon

 • Wild Orange - rensende, oppløftende, glede, nydelig og frisk i mat/drikke, dusjsåpe. Inviterer deg til å åpne hjertet

 • Diffuser - sprer duft og virkestoffene fra oljene ut i luften du puster inn 

 • Fraksjonert kokosolje - brukes til å tynne ut oljene når du skal smøre oljer på kroppen

 • Veggie caps - tomme kapsler som du kan fylle med olje

 • Bok med informasjon om oljer og andre produkter

Les mer om oljene i familiepakken >>
 

Se video om oljene >>
 

Lær mer om oljer i Facebook-gruppa >>

Ved bestilling av Norway Family Essential Kit (familiepakken) får du 30 % rabatt. Pakken koster 308 euro (ca 3.000 kroner), inkludert frakt, toll og moms. Anbefaler å legge til en pakke med tomme rollere, slik at det blir enkelt å bruke oljene.

Basispakken

Basic_kit_2020.JPG

Dette er startpakken for deg som ønsker en mindre pakke. Basispakken inneholder DigestZen, Lavender, Lemon, On Guard, Peppermint, Wild Orange, Fraksjonert kokosolje, gratis medlemskap 1 år og bok med info om oljene. Totalpris inkl. moms og frakt 158 euro. (128,5 PV). Du sparer 10% på denne pakken. OBS: Diffuser må kjøpes separat, 500 kroner. Legg inn Petal diffuser etter du har lagt inn basispakken. Anbefaler at du samtidig bestiller en pakke med tomme rollere.

Daily Habits Kit

Sunne daglige vaner

Dailyhabits_kit.JPG

Sunne vaner kitet har det du trenger for å komme i gang med gode sunne daglige vaner. Prisen er 186,5 euro, ca 2.200 norske kroner inkl frakt og mva. (128 PV). Oljeflaskene er 5 ml. Når du bestiller denne pakken av meg får du med en oppskrift i hvordan du kan bruke disse hver dag. Alt du trenger for å ta vare på deg selv.

 • Balance - for jording og balanse

 • ZenGest - støtter fordøyelsen

 • Lavender - beroligende og støtter søvn

 • OnGuard - støtter immunforsvaret

 • Frankincense - for hud og cellehelse

 • Lemon - for rens, klarhet 

 • DDR Prime - kosttilskudd med eteriske oljer som støtter cellehelse, funksjon og fornyelse

 • PB Assist - pro- og prebiotika støtter tarmhelsen

 • OnGuard tannkrem - støtter god munn- og tannhelse

 • Deep Blue rub - kremen for støle og vonde muskler

 • Bok med informasjon om oljene og andre produkter

Calm & harmony kit

Calm kit.webp

Her får du det du trenger for starte dagen med energi, redusere stress i løpet av dagen og sove godt. Dyp søvn støtter kroppens naturlige prosesser. Er det en ting som må prioriteres så er det søvn. Du lader opp og kroppens cellene fornyes under dyp søvn. 191,5 euro inkl frakt og mva.

Rock Balancing

Grunnmuren

Dette er pakken for deg som ønsker en enkel løsning. Uten diffuser, uten å smøre olje på kroppen.

 

Tenk om du hadde mer energi til å håndtere hverdagen - til å være den beste utgaven av deg selv. Lurer på hva som er den enkleste måten til å hjelpe deg i hverdagen? Redusere stress og sove bedre - er det ikke det vi alle vil? Test denne metoden en måned og kjenn etter hva denne enkle grunnmuren gjør med deg.


Disse produktene koster 264,25 euro + frakt 18 euro (du får tilbake 15).

Bestill her >>

 • Balance - for jording og balanse

 • Lemon - rensende og klarhet/fokus

 • Copaiba - støtter alle systemene i kroppen: Pust, fordøyelse, immunforsvar, sirkulasjon, roer ned

 • Wild Orange - glede, overflod, antioksidanter

 • DDR Prime - støtter cellehelse og energi

 • PB Assist - pro- og prebiotika støtter tarmhelsen

 • Serenity combo - olje og kapsel - roer tankekjør og stress

 • Eventuelt Serenity kapsler + lavendel

 

Metoden er enkel. Last ned daglig rutine >>

Opplæring og inspirasjon

Jeg har en lukket Facebook gruppe for medlemmer der jeg deler opplæring og inspirasjon. I tillegg har jeg en gruppe som er åpen for alle. Til Facebook-gruppa >>

Det jeg digger aller mest med doTerra, utenom de nydelige oljene, er fellesskapet og all inspirasjon som deles. Du får tilgang til opplæring, inspirasjon, livesendinger med spennende temaer. I facebook-gruppene deles kunnskap og du kan søke råd. I tillegg får du GRATIS tilgang til online portal med videoer om alt du lurer på.

Anbefaler bøkene: Essential the essential life, Modern essentials og Essential emotions for nærmere beskrivelser og oppskrifter. Bøker bestiller du her>>

Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke meldte meg inn første gang jeg hørte om oljene! Oljene har hjulpet meg med bedre immunforsvar, bedre søvn, nattlige hetetokter er borte, redusert stress og mindre indre uro. I tillegg bruker jeg oljene på yogaklassene. Som du kanskje skjønner bruker jeg bruker oljene hver hver dag og er helt frelst <3 

Bli med på oljetreff og lær mer om essensielle oljer

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller kom på oljetreff. Ta kontakt for tidspunkt. Jeg kommer gjerne hjem til deg og du kan invitere dine venninner på kurs i håndmassasje og oljer.

LRP-klubben


For deg som ønsker å ta vare på egen helse og leve en naturlig livsstil er det enkelt å bestille rene og giftfrie kvalitetsprodukter gjennom LRP, og du får 10-30 % tilbake av det du handler for. I tillegg kan du få gratis produkter.

 

Min månedlige bestilling har jeg kvalitetsprodukter som jeg bruker hver dag. For eksempel shampo, balsam, hårgele, hårolje, bodylotion, håndkrem, ansiktsmaske, anti-aging, bodyscrub,  halsdrops, lipsyl, tannkrem, håndsåpe, rensekrem, ansiktsvann, dag/nattkrem, vitaminer, probiotika. I tillegg fyller jeg på med oljer for energi, søvn, immunforsvar, fordøyelse, rens, glede, avspenning, cellefornyelse, hormoner, mm.

 

OBS! Det er ingen kjøpeplikt og du må ikke bestille gjennom LRP, men det er mange fordeler. De mest fornøyde kundene er de som har månedlig LRP.

Bestill din startpakke

Følg stegene beskrevet nedenfor og bestill din startpakke i doTerra. Trenger du hjelp? Ring meg på 91822692 eller send en melding. Jeg hjelper deg gjerne.

Hvordan bestille startpakke i doTerra

Steg for steg
 • Bestill her >>

 • Velg verdensdel (Europe) og land (Norway)

 • Når du kommer til neste skjermbilde kan du velge norsk

Skjermbilde 2022-09-21 112909.png

Velg startpakke eller lag din egen

 • Velg sett

 • Eller velg dine egne produkter, trykk på "Tilpass vervingen" (Customise Your Enrolment) 25 euro.

Skjermbilde 2022-09-21 113033.png
 • Fyll ut personlig informasjon

 • Passord

 • Kryss av for "Agree to terms of conditions" og over 18 år.

 • Følg stegene på skjermen

Velkommen til doTerra! Nå er det bare å glede seg til oljene kommer i posten. Det tar vanligvis 8-10 dager.

Skjermbilde 2022-09-21 114137.png

Hvorfor velge doTerra?

Å kalle oljene organisk eller økologisk er ikke godt nok for doTERRA. Kvaliteten og renheten er i en klasse for seg selv. Du fortjener oljer som virker, er rene og terapeutiske. Når du velger doTERRA er du med på å forandre verden. doTerras visjon er å forandre verden dåpe for dråpe. Co Impact Sourcing innebærer at doTERRA kjøper oljene direkte fra bøndene der de bor og der plantene vokser best med høyest kvalitet. Les mer om testing og kvalitet >>

Sorcetoyou.png

Trenger du mer vitenskap og bevis?

Høres det for godt ut til å være sant? Trenger du litt mer info før du bestemmer deg? Her er en gratis film til deg. Perfekt for deg gjerne er litt kritisk og som trenger mer dokumentasjon. Masse vitenskap, fra forskere og leger. Her får du se hvordan oljene påvirker hjernen!

Healing Hands Foundation

Med Healing Hands Foundation støtter doTerra utrolig mange hjelpeprosjekter i hele verden. Les mer >>

AromaTouch® behandling

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og hjelper kroppen til å finne balanse. Les mer og bestill time >>

bottom of page