påmelding

bestill time til AromaTouch®


AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter, og du bør sette av en time. Du vil kunne oppleve en slags «reset» for kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå for å hjelpe kroppen med prosessen.

Jeg er sertifisert AromaTouch-behandler og gjennomfører behandlingen der du er eller du kommer til meg på Tyholt. Ekstra tillegg for hjemmebehandling.

600 kroner før kl  17 og 800 etter kl 17.00.

tankefeltterapi og massasje


Har du stress i kroppen? Klarer du ikke å slappe av? Unn deg en deilig behandling! Tankefeltterapi og massasje - den perfekte kombo for å løsne opp spenninger i kroppen.

1.200 for 2 timer, og du følger deg garantert bedre etterpå.

yoga PT


En yogatime med personlig veiledning og tilpassede øvelser er gull verdt. 60 minutter PT yoga til 600 kroner fra kl 7-17. 800 etter kl 16.00. Du kan bestille så mange timer du ønsker. Du får også med en prøve på en personlig oljeblanding tilpasset ditt behov; f.eks. søvn, immunforsvar, hodepine, konsentrasjon. Send meg en melding for å avtale tid i dag, eller bestill time direkte i kalenderen. Ring meg gjerne på 918 22 692.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe @ mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech