BOGO

hva er BOGO?


BOGO betyr kjøp 1 få 1 gratis. Denne BOGOen varer i tre dager, fra mandag til onsdag. Bli med i inspirasjonsgruppen på Facebook og få informasjon og undervisning. Bli med her >>

27. - 29. april

UTSOLGT - Bestill Spearmint og få gratis Lime og Purify
Spearmint gir en frisk pust, støtter fordøyelsen ved sporadiske magesmerter og tunge måltider. Løfter humør og fokus. Lime løfter hummøret og renser. Minner seg om å være takknemlig for livet. Nydelig i drikkevann og smoothie. Purify er nettopp godkjent i norge. En blandingsolje for fysisk og energetisk rens. Renser luften.

 

Bestill ZenGest og få gratis Smart & Sassy 

ZenGest er kjent som doTerra’s «magetemmer», for sin evne til å stimulere fordøyelsen, lindre sporadiske magesmerter og generelt støtte opp om en sunn fordøyelse. Emosjonelt er det oljen for fordøyelse av livet. Smart & Sassy er laget for å dempe søtsug og berolige magen. En blandingsolje som inneholder grapefrukt, sitron, peppermint, ingefær og kanel. Nydelig i drikekvann og diffuser. Løfter humøret. Emosjonelt er det oljen for å støtte indre skjønnhet.

Bestill Copaiba og få gratis Deep Blue

Copaiba støtter respirasjon-, hud- og nervesystemet samt muskler og ledd. Tas under tunga eller i kapsel. Deep Blue bruker jeg ofte sammen med Copaiba. Så det er nok ikke tilfeldig at disse er sammen. Masserer inn stive, ømme muskler og vonde ledd. Fin både før og etter trening.

Alle oljene inneholder 15 ml ren eteriske olje (250 dråper), untatt Deep Blue som er 5 ml.

 

Alle tre tilbudene blir tilgjengelig mandag 27. april kl 00.00 i 72 timer eller så lenge lageret rekker. Avsluttes onsdag 29. april kl 23.59.

 

Max 5 av hver per konto. 

Se video om oljene >>

 

hvordan bestille BOGO?

 

A: Har du egen doTerra konto?

Bestill via din egen konto. Bestill via LRP-ordre for å få frakten tilbake, eller via standard ordre. Spør familie og venner om de også vil ha. Du kan bestille maks 5 av hver på din egen konto. 113,35 euro for alle oljene + frakt 18 euro.

B: Få din egen konto i doTerra

Velg en startpakke eller enrolment fee og legg til de BOGOene du ønsker å bestille.

Mer info om oljene og bestilling >>
 

Scroll ned til du finner den som tipset deg om BOGO.

Synes du dette ble komplisert? Ring meg på 918 22 692 eller send en melding og jeg hjelper deg i gang 😊

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe@mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech