top of page

Yogaretreat på Dønna

For en nydelig helg! Med regn og vind blåsende rundt husveggene var det deilig å være innendørs på den lune låven. Heldige meg ble invitert til innvielse av den nye yogalåven til Kjersti Aaaker på Dønna. Hun har innredet et stort og nydelig rom på låven🤩


Hva inspirerte deg til å lage dette vakre rommet på låven Kjersti? "Jeg har vært på yogaretreat i utlandet, hvor norske yogalærere drar for å ha kurs. Vi har den store låven og det er en drøm som har blitt virkelig ❣️🤗 Jeg ønsker å invitere inn til et unikt sted. Vi har så mye fint i Norge - vi må jo ikke reise til utlandet for å ha fine opplevelser". Kjersti og mannen Trond Albrigtsen har flere jern i ilden. De leier ut en brygge og en hybelleilighet til turister. I tillegg tar med turister på båttur med ei gammel fiskeskøyte. Du kan også leie både kajak og SUP-brett hos Kjersti.


Ei innholdsrik helg

Vi startet fredagen med en to timers yin yoga. Kjersti åpnet hjemmet sitt til nydelig tapas på fredag, frokost og lunsj på lørdag og søndag. 4 yogaklasser, minikus i tankefeltterapi, 6 AromaTouch behandlinger, båttur med skuta Havbrua på lørdag kveld. Vi hadde planlagt cruise i midnattsol, men det ble magisk opplevelse selv om solen ikke tittet fram. Tilsammen 23 kvinner og 2 menn, fra Bodø, Steingen, Dønna, Herøy, Sandnessjøen, Oslo, Mo i Rana, Stjørdal, Trondheim og Støren var med og gjorde denne helgen magisk.


Tusen takk for alle herlige tilbakemeldinger😍

""Tusen takk for nydelig yoga og den herlige yogalåven! Takk for meg 🤩"

Tusen takk for nydelig yoga og den herlige yogalåven!

"Ååå korr artig😍😃 Ei helt fabelaktig helg takket være deg, Merethe. 😘🙏❤️ Du e Dronnga av Yin 🙏 Uten tvil!!! Klæm i evigheten fra mæ t dæ 🤗🥰❤️🙏"Jeg kommer garantert tilbake til yogalåven for ny retreat ❤️🙏 Meld deg på e-post på mereyoga.no og du får invitasjon til neste retreat.


Merethe

371 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page