top of page

Yogahelg i Leirfjord


Høsten er her og jeg har tradisjonen tro vært på min hjemplass og undervist yoga ei hel helg. Ny rekord i antall deltakere ble det denne gangen også. Utrolig artig!

 

Det er like gøy hver gang å møte nye og gamle venner. Å få lov til å inspirere og hjelpe damer, ja for det bare damer som kommer på disse helgene, er utrolig givende. Å få lov til å dele min yogaglede med andre og se at de blomstrer, svetter, strever, ler og slapper av. Ja alt i løpet av ei kort helg! Yogalykke!

Herlige damer på yogahelg

Noen var innom på ei økt og andre deltok på alle timene. Her er gjengen som var med helt til slutt på søndag.

Latteryoga avsluttes med lattermeditasjon

Latteryoga avsluttes med lattermeditasjon. Magemusklene fikk trimmet seg skikkelig og ikke minst en boost til immunforsvaret.

yoga

Denne nydelige øvelsen med belte strekker både bakside lår og gir fin avslapping og lengde på nakken. Hvis du skal prøve den hjemme så husk å finne vektfordelingen mellom bein og hode.

Diffuseren putret hele helga og spredte nydelig lukt, renset luften og skapte god stemning i Kulturhussalen. De nydelige oljene fra doTerra var med på alle yogatimene. Nå får nye familier også glede av disse nydelige oljene. Les mer om oljene >>

Jeg takker oljene for at jeg hadde energi og fikk styrket immunforsvaret denne helga. Jeg våknet kl 04.00 natt til søndag og klødde i halsen. OnGuard ble redningen nok en gang! Tusen takk doTerra <3

Spinal breathing pranayama

Til dere som var på mindfulness på søndag. Her er boken om ryggsøylepust, Spinal Breathing Pranayama. En liten bok på kun 100 sider. Veldig interessant! Vi testet også ryggsøylepust, en fantastisk mindfulness øvelse som virkelig gir meg energi.

Tusen takk for meg! Kanskje vi ses på Herøy 23.-25. november? Les mer her >>

Velkommen tilbake til ny helg i april. Sansynligvis 5.-8. april 2019.

Stor klem fra Merethe


34 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page