top of page

Herlig kveld med yin yoga og gongbad


Tusen takk for en herlig kveld på Midtsandtangen😍 Maiken, dypindrero.no, spilte gong og sang på kveldens yin yoga. Tusen takk til herlige deltakere og supre tilbakemeldinger.

 

Yin yoga er en meditativ praksis. Å akseptere oss selv som vi er, er det første steget i yin yoga. Å tillate oss å være i stillingen akkurat som vi er, er en måte å anerkjenne vår kropp og visdom på. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte til kroppen kan vi lytte innover. I denne stillheten kan vi skape et rom for at kroppen skal føle seg trygg og nervesystemet ditt kan slappe av. Vi skal åpne hjerte og skuldre, meridianene for hjerte, lunge og tynntarm. Lydvibrasjonene (frekvensene) fra gongen kan ta deg inn i en dypt meditativ tilstand hvor kroppen og sinnet kan regenere seg selv. Det kan oppleves som de dype vibrasjonene masserer kroppen fra innsiden. Gongen kan støtte yogaøvelsene og i hvilen etter yogaøvelsene spilles gong bad, som blant annet kan løsne spenninger slik at du kan føle deg mykere, lettere og gladere. Gongbad må oppleves. Det er bare helt nydelig!

Maiken har fullmånegongbad nå på fredag. Anbefales!

Kveldsbad på Midtsalndtangen

Vi avsluttet kvelden med et bad! Nydelig temperatur i sjøen.

Tusen takk for oss!


48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page