top of page

Onsdag = Yogatime med Merethe!


Alle som jobber på kontor har hørt om den berømte kontorstrekken - få løsna litt opp i stive skuldre, nakke og rygg, men i en travel hverdag er kontorstrekken noe som alt for lett prioriteres bort.

Savasana - timens belønning

Savasana - timens belønning!

Vi i Enova var så heldige å komme i kontakt med Merethe og hennes tilbud om yoga på jobben. Gjennom bedriftsidrettslaget vårt, Enova BIL, kjører vi nå annenhver uke med yin og flow. Merethe er kjempeflink til å tilpasse timene for de som deltar – vi er en gruppe med ulik erfaring og alder, men som Merethe sier: «Yoga passer for alle!»

Malasana gjør godt for hofter og rygg

Malasana gjør godt for hofter og rygg

I tillegg til at vi får jobbet med bevegelighet, styrke og balanse, tilføyer Merethe en utrolig god energi. Vi motiveres til å jobbe, puste og strekke i de rareste posisjonene, men når enden er god er allting godt. Ja, jeg snakker om shavasana’en! De herligste minutter der man slapper av i hele kroppen, puster dypt og virkelig kan slippe taket på dagens stress mens ny energi fyller cellene.

«Inhale the future, exhale the past» - Unknown

Anita Edland, Leder av Enova Bedriftsidrettslag

Ønsker du yoga på jobben? Ta kontakt med Merethe på 918 22 692 eller merethe@mereyoga.no


91 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page