top of page

Yoga hos Telenor


Hver uke er jeg så heldig å treffe denne herlige gjengen hos Telenor på Tyholt. De fleste er menn, de er ivrige og ønsker artige og utfordrende øvelser.

Yoga hos Telenor

Et lite utvalg av øvelsene - de har selv valgt sine favoritter

Annenhver uke er det rolig yin yoga og yoga flow med klassiske yogaøvelser. På denne bedriftstimen er det alltid flest menn. -Stiv som en stokk etter fotballspilling, i følge flere :-) Ingen kropp er for stiv til å begynne med yoga, spør du meg. Kanskje er det da vi trenger yoga mest? De er ivrige etter å lære nye spennende øvelser, så jeg må alltid krydre med litt utfordrende øvelser som armbalanser og håndstående. De tar utfordringene på strak arm og latteren sitter løst.

Gøy med litt skryt

"Though I have only attended 2 sessions so far, they have been a very welcome break in the middle of the work week. It's a great way to take a pause from the office, both physically and mentally, and I feel much more relaxed and refreshed afterwards - the stiffness goes away. Also, Merethe is so good at making the sessions varied and interesting, allowing anyone at any level (including beginners!) to feel welcome and challenged in a good way! I do mean it! Though I haven't been able to attend all the sessions, they are very enjoyable and you do a great job (: Thanks! Gayle"

"Å få bruke en time på jobben med Merethe er luksus! Yoga er ikke noe jeg prioriterer ellers i uka, men jeg merker at kroppen har utrolig godt av å strekke på seg etter en dag foran skjermen. Merethe er veldig flink til å tilpasse nivået på øvelsene til deltakerne, og gir de som ønsker det noe ekstra å bryne seg på. Jeg setter også pris på variasjonen i timene fra uke til uke, med forskjellige typer yoga annenhver uke. Jeg har blitt hekta :-) Hilsen Julie

Yoga på engelsk

Hittil har undervisningen vært på engelsk fordi arbeidsspråket er engelsk og flere er ikke "fluent" i norsk. Til å begynne med var det en stor utfordring for meg å undervise på engelsk. Litt lettere etterhvert, men jeg merker at ordene ikke kommer lite flytende. I dag fikk de yin yoga på norsk....mitt bidrag til norskopplæring ;-) Blir spennende å høre hvilket språk de vil ha neste gang.

Ønsker du yoga på jobben? Ta kontakt for et knakende godt tilbud ;-)

Hilsen Merethe


39 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page