top of page

Alle kan le


Wow - ei helg med masse latter er over. I helga ble det utdannet 9 nye latteryogainstruktører.

 

Da SoleYoga og Sara T. Støbakk inviterte til latteryogakurs måtte jeg bare hive meg med. Jeg deltok på latteryoga for ca 11 år siden og endelig skulle jeg får lære mer.

Vi har lært hvordan vi bygger opp en latteryogatime. Vi har ledd masse og lært mange typer latter - hilselatter, mobillatter, 1-meter latter, smoothielatter, stille latter og enda flere. Det utrolige er at kroppen tror at vi er glade når vi begynner å le. Kroppen sender ut endorfiner og det fører til ekte gledesfølelse.

Laugther Yoga University er grunnlagt av den indiske legen dr. Madan Kataria. Han har satt i gang en verdensbevegelse med Latteryoga - en annerledes og lattermild yogaform. Det er både enkelt og effektivt! Latteryoga kan gjøres av alle og kan med stor glede brukes i skoler, i helsevesenet, på seminar, i næringsliv - det er egentlig ingen grenser! Alle har glede av å le mer!

9 nye latteryoga instruktører i supert hummør

Irene Røe Vaagan, Elin Mosbakken, Guri H Haugen, Heidi Hårstad Jønnum, Aase Hammerstad, Marna Marnamamma, Eli Bredesen, Sara T. Støbakk og meg sammen med Herdis Dyrvik

Mye latter og lek før jeg fikk utdelt diplomen

Verdens rekorden er 15.991 deltakere på latteryoga samtidig.

Bestill latteryoga til ditt arrangement

Ønsker du et annerledes innslag på et seminar eller arrangement. Latteryoga vil garantert øke stemningen. Ta kontakt for et tilbud til din bedrift. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.

Ring meg gjerne på 918 22 692 eller send en e-post merethe@mereyoga.no


46 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page