top of page

Reisebrev fra Leirfjord


Spent dro jeg hjem til Leirfjord for å undervise yoga. Det er like spennende hver gang - hvem kommer? Kommer det noen nye? De som aldri har vært med på yoga før - får de en god opplevelse?

 

Kultursalen i gammelskolen på Leland er stedet - et steinkast fra mine foreldre. Dette var 3. gangen jeg har yogahelg i Leirfjord. Første gang var i 2013, da var jeg nettopp begynt å undervise yoga. Andre gang var høsten 2016. Jeg liker å lære bort forskjellige yogastiler. Helgen blir derfor variert og du kan plukke de timene du har lyst til å være med på.

​ Og så fornøyde er vi etterpå:-)

Familieyoga Startet fredagen med lekende yoga for barn med foreldre. Det var en artig time med utfordringer for store og små. Vi gjorde flere øvelser sammen - det var veldig gøy. Så gøy at jeg glemte helt å ta bilder :-)) Heldigvis var Katrine og familien med og jeg har vært så heldig å få lov til å bruke bildet av hennes datter.

Foto: Wikenyoga

Fredagsyin Yin yoga er perfekt avslutning på uka. 90 minutter med innvendig vårrengjøring ble avsluttet med savasana. Min mamma har praktisert yinyoga ca 90 minutter daglig siden forrige yogahelg i oktober og jeg ble veldig overrasket når jeg så henne på matta igjen, noe har skjedd siden i høst.

"Jeg er mye mindre stiv og føler meg mye lettere i kroppen. Hver morgen praktiserer jeg yin yoga med appen Vila dig i form" - Emma Grønbech

Deva yoga for muskel og skjelettplager