top of page

Reisebrev fra Leirfjord


Spent dro jeg hjem til Leirfjord for å undervise yoga. Det er like spennende hver gang - hvem kommer? Kommer det noen nye? De som aldri har vært med på yoga før - får de en god opplevelse?

 

Kultursalen i gammelskolen på Leland er stedet - et steinkast fra mine foreldre. Dette var 3. gangen jeg har yogahelg i Leirfjord. Første gang var i 2013, da var jeg nettopp begynt å undervise yoga. Andre gang var høsten 2016. Jeg liker å lære bort forskjellige yogastiler. Helgen blir derfor variert og du kan plukke de timene du har lyst til å være med på.

​ Og så fornøyde er vi etterpå:-)

Familieyoga Startet fredagen med lekende yoga for barn med foreldre. Det var en artig time med utfordringer for store og små. Vi gjorde flere øvelser sammen - det var veldig gøy. Så gøy at jeg glemte helt å ta bilder :-)) Heldigvis var Katrine og familien med og jeg har vært så heldig å få lov til å bruke bildet av hennes datter.

Fredagsyin Yin yoga er perfekt avslutning på uka. 90 minutter med innvendig vårrengjøring ble avsluttet med savasana. Min mamma har praktisert yinyoga ca 90 minutter daglig siden forrige yogahelg i oktober og jeg ble veldig overrasket når jeg så henne på matta igjen, noe har skjedd siden i høst.

"Jeg er mye mindre stiv og føler meg mye lettere i kroppen. Hver morgen praktiserer jeg yin yoga med appen Vila dig i form" - Emma Grønbech

Deva yoga for muskel og skjelettplager

Lørdag og søndag morgen startet vi dagen med Deva yoga for muskel- og skjelettplager og kroniske smerter. Dette er en veldig myk og rolig yogapraksis med fokus på lange dype åndedrag. God til til pusteøvelser og avspenning.

"Jeg kjente det i kroppen og musklene etterpå og hadde masse energi når jeg kom hjem - gikk meg en lang tur" - Hilde

Yin og yang

Etter lunsj startet vi med ca 90 minutter med yin yoga. Vi fortsatte den innvendige vårrengjøringen. "Pust inn

ny energi og gi slipp på utpust - gi slipp på det du ikke trenger i livet ditt".

Universalstrekkk frigjør spenninger langsryggraden

Etter en liten frukt og te pause var det tid for å svette litt med klassisk yoga. Lørdag var det fokus på kjernemusklatur, søndag var det åpne opp på fremsiden av kroppen og styrke på baksiden.

Motta invitasjon til neste yogahelg 13. - 15. oktober

Meld deg inn i FB-gruppa Yoga i Leirfjord, eller meld deg på nyhetsbrev nedenfor, så får du beskjed når program og påmelding for høstens yogahelg er klar. Har du noen ønsker for høstens yogahelg er det bare å sende meg en e-post merethe@mereyoga.no.

Yogahelg der du bor? Ønsker du yogahelg der du bor? Ta kontakt med meg da ;-) Telefon 918 22 692 eller e-post merethe@mereyoga.no.


89 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page