top of page

Reisebrev fra Portugal


Det er nå ei uke siden jeg kom hjem fra Portugal og Ericeira. Yoga og surfing ei uke kan anbefales. I tillegg var vi veldig heldige med været.

 

Lenge har jeg drømt om å dra på yogatur til varmere strøk og endelig var det min tur. Jeg har sett fram til denne turen i hele vinter. Vi startet hver dag med deilig yoga på takterassen. Eva Christensen var min yinyoga lærer og hun arrangerer både kurs og turer flere ganger i året. Eva underviser nydelig yoga og vi hadde to økter hver dag. Det kan høres mye ut - men mye rolig yoga og yin gjorde underverker for kropp og sjel.

Vi hadde fire dager med sufing. Vi startet rolig med lave bølger. Gutta fra 3'surfers surf school var veldig dyktige og kan virkelig anbefales. Hadde ikke trodd at jeg skulle komme meg opp på brettet - men det gjorde jeg altså. Siste dag dro vi til de store bølgene - det var skummelt men artig. Det ble en tur liggende på brettet og en på knær. Altså ikke stående, men pytt pytt - artig var det. Det var fint å ligge i dønningene og vente på tur, slappe av og skravle med de andre og instruktørene.

Nye venner, god prat, god mat og vin hører med.

Det er mange nydelige strender i og rundt Ericeira.

Ericeira ligger ca 40 minutters kjøretur fra Lisboa og kan virkelig anbefales som reisemål.


118 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page