top of page

Yoga og velværehelg på Dønna

Yogahelg (9).png

Ta vare på deg selv!

Velkommen til ny yogahelg på Yogalåven på Dønna. Kjersti Aaker har innredet en fantastisk yogalåve - den må bare oppleves.

 

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Eller ta med tante, mamma eller datter. Ja er du mann, er du hjertelig velkommen du også<3 Vi skal ta godt vare på deg.

 

Våren er i anmasj og vi skal renske ut for å gjøre klart til ny vekst. Yoga tillater deg å lande i nuet, der du kan utforske tankene, følelsene, og fornemmelsene i kroppen. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. 

Med 4 yogaklasser og breathwork blir det en helg med egenpleie og velvære. I tillegg blir det mulighet for AromaTouch massasje og isbading i havet med badstue.​

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle.

Chakra yin yoga

Fredag kl 18.15-20.15

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

Timen starter kl 18.15 slik at du kan ta ferge fra Sandnessjøen til Bjørn kl 17.15.

Felles middag

Fredag kl 20.30

Vi samles for felles middag i stua hos Kjersti.

Yoga flyt

Lørdag kl 9.30-11.30

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med lang avspenning. 

Lunsj kl 11.30-12.30

Tankefeltterapi i hverdagen

Lørdag kl 12.30-13.30

Bi med og lær mer om hvordan du enkelt kan bruke tankefeltterapi (TFT) i hverdagen. 
Du vil lære, se og oppleve tapping i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever.

 

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks. fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke den enkle og effektive teknikken på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en TFT-terapeut.

Bilde 16.10.2020, 19 19 04.jpg

Yin yoga for våren

Lørdag kl 13.30-15.00

Detox og energi er temaet for denne nydelige yin økta. Vi jobber ut fra hoftene og stimulerer lever- og galleblære meridianene. Vi hjelper kroppen å rense ut avfalsstoffer og frigi muskelspenninger. Du vil oppleve økt energi og mykhet i kroppen. 

Badstue og isbading

Lørdag 15.30-18.30

Har du ikke badet i havet i vinter så har du muligheten nå. Isbading gir et kick av glede og energi. Med badstue i vannkanten får du garantert opp tempen etter et kort bad. Vi deler inn i 1-times bolker, slik at det blir plass til alle. Helt frivilling altså!

"En finsk studie som er publisert i International Journal of Circumpolar Health, tyder på at isbading kan redusere stress og hjelpe på utmattelse og tretthet. Etter fire måneder med jevnlige isbad, følte deltakerne i studien seg mer energiske i hverdagen. De opplevde også bedre humør og hukommelse." Psykologisk.no

Padle rundt med kajakk

Kanskje frister det med en tur i kajakk istedenfor isbading? Kjersti leier ut kajakk.

Felles middag

Lørdag kl 19.00

Vi samles for felles middag. Nærmere opplysninger om sted kommer.

Breathwork

Søndag kl 10.00-11.30

Breathwork er en aktiv meditasjonsteknikk for å komme i kontakt med, og aktivere vår indre helbreder. Vi ligger for det meste på ryggen med en avslappet kropp, og puster aktivt med en tre-delt pust. For ved hvert dype åndedrag kommer vi dypere i kontakt og åpner for livsenergi.  Bli med på denne spennende økten - en reise inn til deg selv. Ta gjerne med penn og papir, vannflaske, pute, pledd og noe mykt å ligge på.

 

Lunsj kl 11.30-12.30​

Rolig yoga

Søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en veldig rolig praksis som passer for alle, også for deg som aldri har vært på yoga tidligere. Vi har god tid i øvelsene som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga. Eller kanskje dette er den ene klassen du er med på denne helga?

Juli21-8.jpg

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå.

Bestill time til AromaTouch massasje på e-post eller send meg en melding: Ledig time fredag kl  13.30, 14.30, lørdag 8.15. Søndag kl 09.00. (Ta med to laken/pledd). 750 kroner.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Påmelding

Pris for hele helga er 1.400 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse.

 

Spesialpris for deg som melder deg på velværedag på lørdag 950 kroner inkl lunsj.

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Kjersti

Sted

Vi møtes på Yogalåven til Kjersti Aaker, Stavsengveien 43, 8820 Dønna.
 

Overnatting, badstue og mat

Ledig overnatting i bryggene og i kjelleren. Det er kjøkken i bryggene slik at du kan ordne frokost og lunsj selv. Det er kort vei til butikken, Prix, ca 3 min å gå. Ta kontakt med Kjersti for booking av rom, epost eller ring 97980207.

  • Overnatting 1.100 kroner, 2 netter

  • Mat 650 kroner for 5 måltider (middag fredag, frokost og lunsj lørdag, frokost og lunsj søndag)

  • Middag lørdag kommer i tillegg

  • Badstue 100 kroner.

Betales til Kjersti Aaker med Vipps nr 734855.

Avbestilling

Hvis det skulle dukke opp uforutsette hendelser som gjør at du ikke kan delta gjelder følgende regler. Avbestilling før 14. mars: Full refusjon. Mellom 1.-14. mars: 30 % refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender meg en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page