yogaferie til Kroatia

Bilde 01.08.2018, 19 43 20.jpg

ferie i paradis


Vil du bli med på nydelig yogaferie med yoga, meditasjon, ro, avslapping, egentid, god mat, ferie, sol og strand? Jeg setter opp to yogaturer i 2022, i juni og august. Ta kontakt i dag om du er interessert.
 

En yogaferie er som balsam for sjelen. Denne yogaferien passer for alle, uansett form og om du har erfaring med yoga eller ikke. Yogaklassene vil være myke og rolige. Morgen yoga er myk og dynamisk. Ettermiddagsyoga er rolig og nærende yin yoga.

murter


Murter er ei øy i Adriaterhavet utenfor kysten av Dalmatia i Kroatia, i øygruppa utenfor byen Šibenik. Murter ligger ca 1,5 times kjøring fra hovedstaden Split. Det går en bro fra fastlandet til Murter. Vi leier et hus i Murter, som er den største landsbyen på øya. Murter ligger nord på øya. Det 10 minutter å gå til nærmeste strand. Det er 8 minutter å gå, eller et par minutter på sykkel, til butikken for nystekt brød til frokost. 

Vi skal bo i et lyst, moderne og godt utstyrt hus på ca 100 kvm. Fordelt på tre etasjer og med åpen stue og kjøkken løsning i toppetasjen. To balkonger med utsikt over Adriaterhavet og Kornati øyene. 
 

Alle soverommene har aircondition og to senger. Det er to sykler som følger med huset. Flere sykler kan leies i sentrum. Det er yogamatter og yogabelte til alle, eller du kan ta med din egen. Hvis du har behov for annet yogautstyr tar du med dette. Fint om du tar med 2 yogaklosser. Hvis du ikke har så kan du låne av meg. 
 

Vi praktiserer yoga utendørs morgen og ettermiddag. Yogaklassene holdes ved en gammel kirke, to minutter fra huset og med nydelig utsikt utover Adriaterhavet.

Bilde 03.08.2018, 11 52 43.jpg
Bilde 02.08.2018, 17 04 01_edited.jpg
Bilde 31.07.2018, 18 16 33_edited.jpg

program


Vi starter med en rolig ettermiddagsøkt søndag. To daglige yogaklasser mandag-torsdag. Fredag morgen er det en siste yogaklasse før hjemreisen lørdag.

07.30 - 09.00 Yoga og meditasjon

09.30 Frokost

14.00 Lunsj der du er

17.30 - 19.00 Yin yoga 

20.00 Middag/kveldsmat

​Yoga har vi utenfor den gamle kirken, 2 min fra der vi bor. Du har masse egentid til å gjøre det du har lyst til. Slappe av på terassen, frisør, hudpleie, massasje, strandliv, fottur, leie SUP, kajakk, kano eller ta en båttur Kornati øyene.

mat


Vi kjøper inn til felles frokost og frukt. Vi har en felleskasse og bytter på å handle inn. All mat dekkes av den enkelte. Du spiser lunsj der du er i lunsjtiden. For de som ønsker det går vi ut og spiser middag/kvelds.
 

reise


Både Norwegian og SAS flyr til Split.


taxi
Du kan ta drosje fra flyplassen og frem til huset. Drosjen koster 750-1000, varierer ut fra hvor mange som er i bilen. Hvis vi er flere som ankommer flyplassen samtidig kan vi ta felles taxi.


buss
Du kan ta bussen som stopper på hovedveien rett nedenfor flyplassen. Denne bussen vil ta deg til Trogir hvor du må skifte buss. Du kan også ta drosje fra flyplassen til Trogir. På busstasjonen i Trogir tar du buss til Sibenik. I Sibenik kan du enten ta lokalbuss til Murter eller du kan velge å ta drosje.


avstander fra Murter

Flyplassen i Split 95 km, Split by 120 km, Sibenik 25 km, Zadar 50 km.
 

pris


4.900 kroner per person i dobbeltrom (to enkeltsenger). Prisen inkluderer yoga og overnatting.

Du bestiller og betaler reisen selv.

 

Mat kommer i tillegg. Vi handler inn og spleiser på frokost. Middagen tar vi gjerne sammen på en lokal restaurant i sentrum av Murter. Du står helt fritt til å disponere tiden selv. 
 

betalingsbetingelser
Ved påmelding betales et depositum på 1.500 kroner for å holde av din plass. Det resterende beløpet betales senest 1. april eller 1. juni (for august-turen). Du kan selge din plass hvis du mot formodning ikke kan delta.

Meld deg på til merethe@mereyoga.no. Faktura sendes på e-post.


Vi har en egen Facebook-gruppe der jeg deler informasjon og vi kan kommunisere med hverandre før vi drar.

Jeg gleder meg :-)

Velkommen!

.