top of page

Yogaferie til Kroatia

Bilde 01.08.2018, 19 43 20.jpg

Ferie i paradis


Vil du bli med på nydelig yogaferie med yoga, meditasjon, ro, avslapping, egentid, god mat, ferie, sol og strand? I 2023 blir det to turer - juni og august.

 

Juni: Onsdag 21.-28. juni.

August: Lørdag 5.-12. august. 
 

En yogaferie er som balsam for sjelen. Har du ingen erfaring med yoga anbefaler jeg kurset Yoga nybegynner eller Yogaklubben før vi drar. Yogaklassene vil være myke og rolige. Morgenyoga er mer dynamisk for å vekke kroppen og ettermiddagsyoga er rolig og nærende yin yoga.

Murter


Murter er ei øy i Adriaterhavet utenfor kysten av Dalmatia i Kroatia, i øygruppa utenfor byen Šibenik. Murter ligger ca 1,5 times kjøring fra hovedstaden Split. Det går en bro fra fastlandet til Murter. Vi leier et hus i Murter, som er den største landsbyen på øya. Murter ligger nord på øya. Det 10 minutter å gå til nærmeste strand. Det er 8 minutter å gå, eller et par minutter på sykkel, til butikken for nystekt brød til frokost.

Vi skal bo i et lyst, moderne og godt utstyrt hus på ca 100 kvm. Fordelt på tre etasjer og med åpen stue og kjøkken løsning i toppetasjen. To balkonger med utsikt over Adriaterhavet og Kornati øyene. 
 

Alle soverommene har aircondition og to senger. Det er to sykler som følger med huset. Flere sykler kan leies i sentrum. Det er yogamatter og yogabelte til alle, eller du kan ta med din egen. Hvis du har behov for annet yogautstyr tar du med dette. Fint om du tar med 2 yogaklosser. Hvis du ikke har så kan du låne av meg (må hentes hos meg i Trondheim). 
 

Vi praktiserer yoga utendørs morgen og ettermiddag. Yogaklassene holdes ved en gammel kirke, to minutter fra huset og med nydelig utsikt utover Adriaterhavet.

Bilde 03.08.2018, 11 52 43.jpg
Bilde 02.08.2018, 17 04 01_edited.jpg
Bilde 31.07.2018, 18 16 33_edited.jpg

Program


Vi starter med en rolig ettermiddagsøkt søndag. To daglige yogaklasser mandag-torsdag. Fredag morgen er det en siste yogaklasse før hjemreisen lørdag.

En dag på yogaferie kan se slik ut​

  • 07.30 - 09.00 Yoga og meditasjon

  • 09.30 Frokost

  • 14.00 Lunsj der du er

  • 17.30 - 19.00 Yin yoga 

  • 20.00 Middag/kveldsmat
    (Det kan bli justeringer)

​Yoga har vi utenfor den gamle kirken, 2 min fra der vi bor. Du har masse egentid til å gjøre det du har lyst til. Slappe av på terassen, frisør, hudpleie, massasje, strandliv, fottur, leie SUP, kajakk, kano eller ta en båttur Kornati øyene. Ta med badesko og gjerne hengekøye. Du står helt fritt til å disponere tiden selv. 


 

Pris og påmelding


6.300 kroner per person i dobbeltrom (to enkeltsenger). Prisen inkluderer 10 yogaklasser og overnatting en uke. Du bestiller og betaler reisen selv. Mat kommer i tillegg.

Mat

Tidligere har vi handlet inn til felles frokost, kaffe/te, vann og frukt. Vi har en felleskasse og bytter på å handle inn. Du spiser lunsj der du er i lunsjtiden. For de som ønsker det går vi ut og spiser middag/kvelds. Til sentrum av Murter tar det ca 20 minutter å gå. Det er også to koselige restauranter på stranden.

Betalingsbetingelser
Ved påmelding betales et depositum på 1.500 kroner for å holde av din plass. Det resterende beløpet betales senest 1. april og 1. juni. Du kan selge din plass hvis du mot formodning ikke kan delta. Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Meld din interesse eller spør om det du lurer på til merethe@mereyoga.no.


Vi har en egen Facebook-gruppe der jeg deler informasjon og vi kan kommunisere med hverandre før vi drar.

Reise


Både Norwegian og SAS flyr til Split. Du kan også ta fly til Zadar. 

Onsdag 21.-28. juni

Huset er fullt! Hvis dere er 2 eller flere så bestiller jeg ekstra leilighet. Yogaklassene holdes ved en gammel kirke>>

Fra Trondheim: Avreise onsdag 21. juni - onsdag 28. juni. Bestill billett via SuperSaver. Med SAS kl 06.00 til København og videre med Croatia Airlines. Lander i Split kl 13.20. Pris 2.850. 

To stykker reiser fra Trondheim 06.00, til København, Så til Zagreb kl 11.20 og lander i Split 15.30.

Fra Split: Med Norwegian kl 10.05 til kr 1.050 og du får med bagasjen (priser per 21. februar).

Lørdag 5.-12. august

Trondheim: Vi reiser med Norwegian fra Trondheim. Avreise lørdag 5. august kl 18.25. Retur fra Split lørdag 12. august kl 21.20. 

Oslo: To damer kommer fra Oslo 5. august kl ​kl 8.30 med SAS, lander kl 11.25 i Split og hjem søndag fra Split med Croatia Airlines kl 13.50.


Taxi
Du kan ta drosje fra flyplassen og frem til huset. Drosjen koster 750-1000 kroner (fra Split), varierer ut fra hvor mange som er i bilen. Hvis vi er flere som ankommer flyplassen samtidig kan vi ta felles taxi, pleier å være ca 200 kroner per pers en vei. Taxi har plass til 6-8 personer. 


Buss
Du kan ta bussen som stopper på hovedveien rett nedenfor flyplassen. Denne bussen vil ta deg til Trogir hvor du må skifte buss. Du kan også ta drosje fra flyplassen til Trogir. På busstasjonen i Trogir tar du buss til Sibenik. I Sibenik kan du enten ta lokalbuss til Murter eller du kan velge å ta drosje.


Avstander til Murter

Flyplassen i Split 95 km, Split by 120 km, Sibenik 25 km, Zadar 50 km.

Jeg gleder meg :-)

Velkommen!

Påmelding

Du er sikret plass ved å betale depositum. Påmeldingsfrist er 1. april.

bottom of page