top of page

velvære og selvutvikling

Elisabeth Sagfjæra Vaaglan og Merethe Grønbech

plei deg selv med yoga, TFT og hypnoterapi

Online via Zoom lørdag 28. mars kl 9.00-15.15
 

Denne dagen vil bevege deg. Vi har satt sammen et spennende program som vi gleder oss til å ta deg med på. Det blir en reise innover og du får med deg teknikker og lydfiler hjem slik at du kan fortsette din egen utvikling med verktøyene du har lært denne dagen.

Jeg har med meg kollega Elisabeth Sagfjæra Vaagland som skal guide oss i TFT og hypnoterapi.

Online via Zoom

Med Zoom kan vi se hverandre (eller du kan velge at ditt bilde ikke vises). Det er veldig hyggelig om du vil delta med bilde (men du må ikke). Du skrive inn dine spørsmål underveis.

 

Har du ikke vært med på Zoom før? Eller du lurer på om du skal bli med? Bli med på Zoom-møte kl 18 torsdag 26. mars. Last ned Zoom på din pc eller mobil på forhånd, og lag deg en bruker. Klikk er for å bli med på Zoom-møtet >>

kl 9.00-10.00 - myk yoga med styrke


Vi starter dagen med myk yoga for å klargjøre kroppen for dagen. I myk yoga jobber vi med pust, styrke og bevegelse. Med myke, enkle og skånsomme yogaøvelser for bevegelighet, styrke og blodsirkulasjon i hofter, skuldre, nakke og rygg.

 

kl 10.00-14.00 - minikurs i tankefeltterapi


​Hør, se og opplev tankefeltterapi (TFT) – en revolusjon innen helse! Og det viktigste: lær deg hvordan du enkelt kan bruke det i din herdag.

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

 

kl 12-13 - lunsj

Du velger selv om du vil delta via Zoom for spørsmål og prat.

 

kl 14.00-15.00 - yin yoga happy hipps


Det samler seg mye grums i hoftene - både spenninger, følelser og stress. Følelser som sinne, skam og skyld setter seg ofte rundt hofteparitet. Vi jobber i dypden med å åpne energibanene og bindevevet i og rundt hoftene.

 

kl 15.00-15.15 - hypnoterapi


Vi avslutter dagen med en hypnoterapi for å integrere alt. Ved hjelp av underbevisstheten jobber vi med økt selvtillit og egenkraft. Du vil få med deg lydfil slik at du kan fortsette det gode arbeidet med deg selv.​

Hypnoterapi er en behandlingsform der vi henvender oss til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger.

Elisabeth-november-225x300_edited.jpg

minikurs i tankefeltterapi

kl 10.00-14.00

TFT og Emotional Freedom Technique (EFT) er to typer selvhjelpsteknikker som aktiverer kroppens eget reparasjonssystem for følelser. Teknikkene er en kombinasjon av kognitive teknikker blandet med østlig tilnæring hvor vi banker på gitte akupressurpunkter på kroppen til klienten, mens klienten kjenner på frykten/fobien/angsten som er knyttet til selve opplevelsen av det de sliter med. 

 

TFT/EFT kan blant annet brukes ved traumer, panikk/angst anfall, sorg og kjærlighetssorg, skyldfølelse,avhengighet, fobier, lese og skrivevansker, stress, sinne/sjalusi, tvangstanker/lidelser, mange typer fysiske smerter, konsentrasjonsvansker, depresjon, seksuelle problemer, samlivsproblemer, hyperaktivitet, tannlegeskrekk.

Denne banketeknikken reduserer følelsen svært kjapt og fjerner ofte følelsen koblet til opplevelsen helt. Teknikken er en avspenningsteknikk som svært kjapt reduserer den intense følelsen og tillater deg å oppleve situasjonen uten frykt, angst og fobi. 

Kurset holdes av Reg. Tankefeltterapeut MNLH Elisabeth Sagfjæra Vaagland. Hun eier og driver Kraftsenteret AS og har jobbet som Tankefeltterapeut siden januar 2017. Hun er også Godkjent Hypnoterapeut, EFT-terapeut, Godkjent Holistisk Healer og Yin Yoga Instruktør.

_DSC4658_edited.jpg

hypnoterapi

kl 15.00-15.15

Vi avslutter dagen med hypnoterapi for å integrere alt. Ved hjelp av underbevisstheten jobber vi med økt selvtillit og egenkraft. Du vil få med deg lydfil hjem slik at du kan fortsette det gode arbeidet med deg selv.

Hypnoterapi er en behandlingsform der vi henvender oss til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger.

 

Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt. Når disse to sinnene er «i kontakt» vil tanker, følelser, ønsker og minner lettere kunne flyte fra det bevisste til det ubevisste, slik at vi kan få fordelaktige endringer til å skje. Tanker, følelser, ønsker og minner vil også lettere kunne flyte motsatt vei, fra det ubevisste til det bevisste, slik at vi lettere kan erindre ting som er relevant for vår sinnstilstand, eller finne måter å løse konflikter som har dukket opp.

doTerra_oljer_redigert.jpg

spa-stemning

Har du eteriske oljer? Ta de frem og lag god stemning i stuen din. Diffuserblanding: Lavendel, peppermint og sitron - 2 dråper av hver. Frankinsence under beina og på toppen av hodet. Drikkevann med Wild Orange. Les mer om oljene her >>

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. 
 

påmelding

Pris for hele dagen er 1.150 kroner og inkluderer 2 yogaklasser, minikurs i TFT og hypnoterapifil.

Sted: Online via Zoom. Du får link på e-post før vi starter.

Fint om du trykker Skal på Facebook ;-)

Varmt velkommen til en deilig dag med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe og Elisabeth

Merethe og Elisabeth tar deg gjennom helga

Elisabeth Sagfjæra Vaagland

Elisabeth Sagfjæra Vaagland

Elisabet eier og driver Kraftsenteret AS – et senter for helhetlig terapi i Malvik. Hun tilbyr TFT/EFT, hypnoterapi, yin yoga, eteriske oljer og AromaTouch massasje.

4779872_Merethe_Gr%C3%B8nbech_edited.jpg

Merethe Grønbech

Merethe tilbyr yoga i bedrifter, ukentlige yogakurs i Trondheim, helgekurs rundtomkring, yogaferie til Kroatia, eteriske oljer fra doTerra og AromaTouch massasje.

bottom of page