top of page

Velværehelg i Mo i Rana

Yogahelg (3).png

Velkommen til en helg med egenpleie

 

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Eller ta med datter, mamma eller tante. Ja er du mann, er du hjertelig velkommen du også. Vi skal ta godt vare på deg.

 

Om vinteren går naturen i dvale og kroppen trenger mer hvile. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse.

Med 4 yogaklasser, håndmassasje og tankefeltterapi blir det en helg med egenpleie og velvære. Alt for å lade opp batteriene. 

Du kan også bestille time til AromaTouch massasje, se tidspunkt lenger ned.

Dalsgrenda

Dalsgrenda ligger 12 km sør for Mo i Rana, ei vakker bygd med 800 innbyggere. Vi møtes i Posthuskjelleren, Øygårdsveien 3.

Dagens diffuser (3).png

Chakra yin yoga

Fredag kl 18.00-20.00

Møt deg selv på yogamatta i denne nærende yogaklassen. Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

Go with the flow

Lørdag kl 9.30-11.30

Vi starter dagen mykt med langsomme bevegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, psoas, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med lang avspenning. 
 

Lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med mat, drikke og det du trenger for å holde energien gjennom dagen.

håndmassasje_edited.jpg

Håndmassasje

Lørdag kl 12.30-13.30

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Du får også med en oljeprøve hjem, slik at du kan gi håndmassasje til din familie. Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

Latter og yin yoga

Lørdag kl 13.30-15.00

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

 

Halveis inn i timen lander vi i en hjerteåpnende yin yoga som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Øvelsene åpner for mer glede og en dypere pust som gir ro i kroppen.

Husk å ta med bolster, yogaklosser og puter til denne timen. Du kan lage bolster selv ved å rulle sammen et par pledd

Felles middag

Lørdag kl 19.00

Vi møtes for en trivelig kveld sammen. Alle tar med en liten tapasrett hver og det du ønsker å drikke.

SanseSpa (2).png

Minikurs i tapping

Søndag kl 10.00-11.30

Bi med og lær mer om hvordan du enkelt kan bruke tankefeltterapi (TFT) i hverdagen.

På mini-kurset får du lære, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks. fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en TFT-terapeut.

Lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med mat, drikke og det du trenger for å holde energien gjennom dagen.

Deva yoga

Søndag kl 12.30-14.00

Deva Yoga er myk og terapeutisk yoga, forankret i Hatha yoga og yogaens eldgamle livsfilosofi med tanken om å stilne sinnet og komme nærmere seg selv.

 

Føler du deg stresset, tankene surrer, korsryggen/rygg og nakken skriker etter omsorg? ​Har du muskel og skjelettplager og kroniske smerter? Ja da er denne økta for deg. 

 

Vi har god tid i øvelsene, som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga. Eller kanskje dette er den ene klassen du er med på denne helga?

 

Ta med et pledd for å ha oppå yogamatta eller ullmatte om du har.  Gjerne noe å dekke øynene med. Du kan lage en øyepute ved å fylle en sokk med 200 gram ukokt ris.

mindful

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå.

 

Ledige timer

Fredag kl 15.30 og 16.30.

Lørdag kl 08.00, 16.00 og 17.00.

Søndag kl 08.30.

Send meg en e-post eller send en melding. (Ta med to laken+ullpledd). 750 kroner.

Spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer. Vi bruker rene oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver yogaklasse. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter.  Les mer om oljene her >>

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne 2 yogablokk/klosser, og yogabolster om du har. Du kan lage yogabolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

Påmelding

Pris for hele helga er 1.400 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse. 200 for kurs i håndmassasje og tankefeltterapi.

 

Varmt velkommen til en deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe og Ann-Line

Overnatting

Det er flere hotell i Mo sentrum. 10 minutters kjøretur til Dalselv.

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 14. januar: Full refusjon. Mellom 1.-13. januar: 30 % refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring, i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Ta kontakt hvis du ikke kan delta.

bottom of page