top of page

Yoga og velværehelg på Langfjell

Yogahelg (60).png

Velvære for kropp og sjel

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Ja er du mann, er du hjertelig velkommen du også. Vi skal ta godt vare på deg.

 

Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. ​Vi skal le og ha det gøy, styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Med 4 yogaklasser, breathwork og håndmassasje blir det en helg med egenpleie og velvære.​ Blir været topp tar vi en eller flere av yogaøktene ute i sola.
 

Langfjell - Mo i Rana

Langfjell ligger 2 mil nord for Mo i Rana. Omringet av vakker natur og 8 islandshester blir dette en helt spesiell opplevelse som bare må oppleves.  Vivi Røreng og Stig Langfjell er vertskap denne helga og inviterer oss inn på gården. Du kan overnatte inne i huset, hytta, lavo, hengekøye eller ta med eget telt.

Det blir mulighet for ridning på islandshest, tur i nærområdet og isbading i elva. Kvelden avsluttes med koselig samvær rundt grillen.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle, og du gjør det som passer deg best.

Du kan også bestille time til AromaTouch massasje, se tidspunkt lenger ned.

Chakra yin yoga

Fredag kl 18-20

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

Grillen tennes

Fredag kl 20.30

Vi samles for felles kveldsmat for den som ønsker. Du tar med deg det du vil ha på grillen. Har du gitar, så ta den gjerne med.

Myk yoga og pust

Lørdag kl 8-10

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Vi avslutter med deilig avspenning. 

Frokost

Du tar med deg det du vil spise og drikke.

Ridetur eller fottur

Kl 11-13

Det er fine turmuligheter rundt gården for deg som går på beina.

 

Drømmer du om å ride i fjellet? Nå har du muligheten. Lang tur bestilles på forhånd på mail til viviror@gmail.com. 600 kroner for lang tur. 150 kroner for leiing inne på gården.

Lunsj kl 13-14

Du tar med deg det du vil spise og drikke. Vi serverer vann, kaffe og te. 

Du kan også bestille deg en AromaTouch massasje i turtiden.

Håndmassasje

kl 14-15
 

Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

IMG_8149.jpg

Latteryoga og yin yoga love & courage

Lørdag kl 15-17

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

 

Hjerteåpninger er tema temaet for denne nydelige yin økta. Denne sekvensen stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Åpner opp for fri flyt og glede og åpne opp for kjærlighet til livet. Nydelig yin økt som åpner fremsiden og påvirker brystrygg og skuldre i tillegg til hofter og rygg. 

Isbading i elva

kl 17-18

Vivi guider oss i Wim Hoff-pusting slik at vi får opp varmen i kroppen før vi bader i elva. Selvfølgelig helt frivillig. Det er 10 minutt å gå til elva.

Grillen tennes

kl 19.00

Vi samles for felles middag for den som ønsker. Du tar med deg det du vil ha på grillen. Er det noen med gitar, så ta den gjerne med.

Breathwork

Søndag kl 8-9.30

Breathwork er en aktiv meditasjonsteknikk for å komme i kontakt med, og aktivere vår indre helbreder. Vi ligger for det meste på ryggen med en avslappet kropp, og puster aktivt med en tre-delt pust. For ved hvert dype åndedrag kommer vi dypere i kontakt og åpner for livsenergi.  Bli med på denne spennende økten - en reise inn til deg selv. Ta gjerne med penn og papir, vannflaske, pute, pledd og noe mykt å ligge på.

 

Frokost/brusj og egentid

kl 9.30-12.30​

Tid for deg selv eller sammen med andre. Du velger selv. Det vil også være mulighet for ridning på islandshest eller AromaTouch massasje.

Deva yoga

Søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en veldig rolig praksis som passer for alle, også for deg som aldri har vært på yoga tidligere. Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter er en rolig yogapraksis som passer for alle. Vi har god tid i øvelsene som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga. 

21232105_1547795141908118_2477733951763915997_n.jpg

Bestill deg en behandling

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå. Ta med to laken/ullpledd. 45 minutter, 800 kroner.

Tankefeltterapi

Kjenner du på frykt, sorg, angst, irritasjon, nedstemthet, traumer eller andre vonde følelser? Bestill deg gjerne en privat samtale med tankefeltterapi. 60 minutter, 800 kroner.

Ledige timer

Se påmelding for forhåndsbestilling, eller bare ta kontakt så finner vi tid.

 

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Påmelding

Pris for hele helga er 1.965 kroner innen 1. juni, og 2.350 fra 2. juni. Ufør/honnør/student 1.705,-. Vi har maks 15 plasser. Enkelttimer koster 390 per time.

Egen Facebook gruppe

I fjor kom det flere kjørende fra Bodø og andre steder. Vi har en egen FB-gruppe der vi kan avtale samkjøring til Langfjell og Mo i Rana. Eller andre ting du har på hjertet. Bli med her>>

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Vivi

Sted

Langfjellveien 520, 8615 Skonseng

Overnatting og mat

Overnatting inne i huset eller hytta 500 per natt. I oppsatt lavo 200 kroner. Eget telt eller hengekøye 100 kroner. Overnatting bestilles på mail til viviror@gmail.com.

Du tar med det du vil spise og drikke denne helga. Du får låne kjøkken og grillen tennes både fredag og lørdag.

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 1.juni: Full refusjon. Etter 1. juni, 30 % refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender meg en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page