top of page

Yoga og velværehelg på Hemnes

Yogahelg (14).png

Velvære for kropp og sjel

Velkommen til yoga og velværehelg på galleri Mileperlen i Hemnes. Omringet av nydelige malerier av Yvonne Rosten blir dette en helt spesiell opplevelse som bare må oppleves.

 

Ta en titt på det varierte programmet og meld deg på. Størst utbytte får du om du er med hele helga - du er selvfølgelig velkommen til å bli med på en time eller to. Litt er bedre enn ingenting. Kjenn at du prioriterer deg selv denne helga! Ta gjerne med ei venninne eller to!

Vi skal bevege oss inn i kroppen med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal le og ha det gøy, styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. ​Ja, en skikkelig indre vårrengjøring. Gjennom yoga lander vi i øyeblikket, der vi kan utforske tankene, følelsene, og fornemmelsene i kroppen. 

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle, og du gjør det som passer deg best.

Chakra yin yoga

Fredag kl 18.00-20.00

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

Go with the flow

Lørdag kl 9.30-11.30

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med deilig avspenning. 

Lunsj kl 11.30-12.30

Vi vil ordne felles bestilling av lunsj eller du tar med deg det du vil spise og drikke.

Kurs i håndmassasje

Kl 12.30-13.30

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

Bilde 16.10.2020, 19 19 04.jpg

Tankefeltterapi i hverdagen

Lørdag kl 13.30-15.00

Bi med og lær mer om hvordan du enkelt kan bruke tankefeltterapi (TFT) i hverdagen. 
Du vil lære, se og oppleve tapping i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever.

 

Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks. fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke den enkle og effektive teknikken på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Last gjerne ned e-boken Tappe-guiden på forhånd. 

 

Ønsker du å gå i dybden? Bestill deg gjerne en behandling med  tankefeltterapi. Se ledige tidspunkt lenger ned.

Latteryoga og yin yoga detox og energi

Lørdag kl 15.30-17.30

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

 

Detox og energi er temaet for denne nydelige yin økta. Vi jobber ut fra hoftene og stimulerer lever- og galleblære meridianene. Vi hjelper kroppen å rense ut avfalsstoffer og frigi muskelspenninger. Du vil oppleve økt energi og mykhet i kroppen. 

Felles middag

Lørdag kl 19.00

Vi samles for felles middag hvis det er ønskelig. Hvis vi blir 10 stk kan vi bestille thai-mat til  220 kroner per pers. Kryss av i påmeldingsskjemaet om du er interessert. For deg som bor på Mileperlen er det også mulighet til å lage middag selv. Det er 4 kjøkken på huset.

Breathwork

Søndag kl 10.00-11.30

Breathwork er en aktiv meditasjonsteknikk for å komme i kontakt med, og aktivere vår indre helbreder. Vi ligger for det meste på ryggen med en avslappet kropp, og puster aktivt med en tre-delt pust. For ved hvert dype åndedrag kommer vi dypere i kontakt og åpner for livsenergi.  Bli med på denne spennende økten - en reise inn til deg selv. Ta gjerne med penn og papir, vannflaske, pute, pledd og noe mykt å ligge på.

 

Lunsj kl 11.30-12.30​

Deva yoga

Søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en veldig rolig praksis som passer for alle, også for deg som aldri har vært på yoga tidligere. Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter er en rolig yogapraksis som passer for alle. Vi har god tid i øvelsene som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga. Eller kanskje dette er den ene klassen du er med på denne helga?

275088378_1625332577819948_2240902245854079221_n.jpg

In the ocean of conciousness

Bilde malt av Yvonne Rosten

Bestill deg en behandling

Tankefeltterapi

Kjenner du på frykt, sorg, angst, irritasjon, nedstemthet, traumer eller andre vonde følelser? Bestill deg gjerne en privat samtale med  tankefeltterapi. 60 minutter, 800 kroner.
 

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå. Ta med to laken+ullpledd. 45 minutter, 800 kroner.

Ledige timer

Fredag kl 16.00, lørdag kl 08.00. Søndag kl 08.30.

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Påmelding

Pris for hele helga er 1.500 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse. 200 for kurs i håndmassasje.

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Yvonne

Sted

Mileperlen, Sørlandsvegen 24. 8640 HEMNESBERGET.
 

Overnatting og mat

Dobbeltrom for to personer koster 1.400 per natt inkl. forkost. Enkeltrom 1.200 kroner. Ta kontakt med Yvonne Rosten for bestilling, mobil 97176824, e-post. Les mer på mileperlen.com.

Vi ordner med felles bestilling av lunsj og middag. Eller du kan ordne mat selv på kjøkkenet. Det er 4 kjøkken på huset.

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 14. april: Full refusjon. Etter 14. april, 30 % refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender meg en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page