top of page

Relax and renew

Yogahelg (78).png

Urban miniretreat i Trondheim 

Ta deg en pause. En pause fra hverdagens mange gjøremål og to-do lister. En pause der du bare kan tenke på deg selv og hva du trenger. Det er ingen som forventer noe av deg. Annet enn meg, som ber deg om å gjøre det som er best for deg.

 

Velkommen til urban miniretreat i Wenches villa, Åsbakken 6. Det blir 3 timer med deilig yoga. Merethes favoritter, hormonyoga, yin yoga og yoga nidra + guidet reiki.

 

Vi avslutter med te og snacks. Kun 10 plasser. Din investering er 490 kroner. Ta med egen yogamatte, og gjerne et par puter, øyepute og pledd.

stua hos wenche.JPG

Her rydder vi plass til yogamatter

Ta en titt i galleriet

Det blir også mulighet til å se på den flotte utstillingen til Ina Thorbjørnsen i galleriet i 2. etasje. 

Slik finner du fram

  • Adresse: Åsbakken 6

  • Bil: Kommer du med bil er det plass til å snu på gårdsplassen, men ikke så mange parkeringsplasser, da er det bedre å parkere langs Bakkaunvegen.

  • Tog: Nærmeste togstasjon er Lilleby, 12 min gåtur, eller Lademoen, 15 min gåtur.

  • Buss: Nærmeste busstopp er "Weidemennsveien", 300 m unna.

  • Flybuss: Buran busstopp, 8 min gåtur, eller Rønningsbakken, 7 min gåtur.

Villaen og Wenche

"Jeg digger følelsen av å bo på landet og likevel være tett på byen. Villaen fra 1915 ligger i et fredelig område 12 minutters spasertur unna Solsiden. Den har tidligere huset en olypisk mester i spydkast. Det fortelles historier fra nabolaget om at barna på epleslang kunne risikere å få sendt paraplyer etter seg (kastet som spyd). Barna mine har flyttet ut og jeg tenker det er moro å gjøre noe annerledes og gøy ut av arealet jeg turner rundt på. Velkommen til Galleri og nå yoga, i Wenches villa." - sier Wenche.

Om kunsteren Ina Thorbjørnsen

"Som barn tegnet jeg på og med det meste som var tilgjengelig - med en pinne i sandkassa, med pekefingeren i sanda på stranda, med "krittstein" på kantsteinen og på servietter en lørdags formiddag på kafé med mormor og venninnene. Steiner og kvister ble lagt i mønstre og formasjoner. Jeg så figurer i skyene, skikkelser i tapetet, og i furutakets kvister skjulte det seg ansikt og historier og deler av liv jeg kunne føle.

Jeg er født og oppvokst i Trondheim, og i tillegg til å male, driver jeg Trondheim Hypnoterapi sammen med min bedre halvdel, hvor alle historiene jeg hører, menneskene jeg møter, og emosjonene vi føler i sum er en stor inspirasjonskilde til å omskape i bilder og farger.

Jeg håper bildene mine berører og treffer, og kanskje også vekker noe der nede i dypet et sted." - sier Ina.

Kunsttrykk

Gicléetrykkene er trykket på "museumspapir og kommer i et begrenset antall per størrelse. Trykkene er nummerert og signert. Du kan kjøpe de innrammede trykkene eller bestille trykk på www.trondheimhypnoterapi.no/nettbutikk.


Originalmaleriene

Kan sees på Rotvoll i Trondheim, det er mulig å avtale en privat visning.

Andre utstillinger i høst

Ina holder utstilling "Alt vi ikke ser" på Rotvoll 21. og 22. oktober. I tillegg blir det vernisage "Å puste er en kunst" i Wenches villa 3. desember.

bottom of page