top of page

velvære og selvutvikling i Rindal

IMG_3417.jpg

plei deg selv med yoga og minikurs i TFT

Rindal 28.-30. august
 

Denne helga vil bevege deg. Vi har satt sammen et spennende program som vi gleder oss til å ta deg med på. Det blir en reise innover og du får med deg teknikker hjem slik at du kan fortsette din egen utvikling med verktøyene du har lært denne helga. 

 

Har du ikke mulighet til å bli med på hele helga? Vi har nå åpnet for påmelding til deler av helga. Du sparer 500 kroner på å melde deg på hele.

Jeg har med meg kollega Elisabeth Sagfjæra som skal guide oss i TFT og hypnoterapi. Du kan også bestille personlig behandling hos henne med TFT, hypnoterapi med røykeslutt eller vektreduksjon.

PS! Det blir en liten endring i programmet.

Vi blir en liten gruppe og Elisabeth blir dessverre ikke med. Jeg gjennomfører minikurs i tankefeltterapi, der 2 stykker vil få testet TFT-behandling. Hypnoterapi erstattes med yoga og mindfulness på søndag.

Dagens diffuser (14).png

Sted: Bakken Helse, Bjergvegen 128, Rindal.

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Er hodet og kroppen full av stress? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt, i familien, eller i deg selv. Vi har alle med oss emosjonell baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy.

myk yoga med styrke

lørdag kl 9.00-11.00

I myk yoga jobber vi med pust, styrke og bevegelse. Med myke, enkle og skånsomme yogaøvelser for bevegelighet, styrke og blodsirkulasjon i hofter, skuldre, nakke og rygg. Vi avslutter selfølgelig med en lang god avspenning. 
 

lunsj kl 11.00-12.00

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakkedrikke, te , frukt - det du trenger i løpet av dagen.

Elisabeth-november-225x300_edited.jpg

minikurs i tankefeltterapi

lørdag kl 12.00-15.00

Hør, se og opplev tankefeltterapi (TFT) – en revolusjon innen helse! Og det viktigste: lær deg hvordan du enkelt kan bruke det i din herdag.

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

Mer om TFT og EFT

TFT og Emotional Freedom Technique (EFT) er to typer selvhjelpsteknikker som aktiverer kroppens eget reparasjonssystem for følelser. Teknikkene er en kombinasjon av kognitive teknikker blandet med østlig tilnæring hvor vi banker på gitte akupressurpunkter på kroppen til klienten, mens klienten kjenner på frykten/fobien/angsten som er knyttet til selve opplevelsen av det de sliter med. 

 

TFT/EFT kan blant annet brukes ved traumer, panikk/angst anfall, sorg og kjærlighetssorg, skyldfølelse,avhengighet, fobier, lese og skrivevansker, stress, sinne/sjalusi, tvangstanker/lidelser, mange typer fysiske smerter, konsentrasjonsvansker, depresjon, seksuelle problemer, samlivsproblemer, hyperaktivitet, tannlegeskrekk.

Denne banketeknikken reduserer følelsen svært kjapt og fjerner ofte følelsen koblet til opplevelsen helt. Teknikken er en avspenningsteknikk som svært kjapt reduserer den intense følelsen og tillater deg å oppleve situasjonen uten frykt, angst og fobi. 

​Kurset holdes av Reg. Tankefeltterapeut MNLH Elisabeth Sagfjæra. Hun eier og driver Kraftsenteret AS og har jobbet som Tankefeltterapeut siden januar 2017. Hun er også Godkjent Hypnoterapeut, EFT-terapeut, Godkjent Holistisk Healer og Yin Yoga Instruktør.

yin yoga happy hipps

lørdag kl 15.15-16.45

Det samler seg mye grums i hoftene - både spenninger, følelser og stress. I følge tradisjonell kinesisk medisin lagres følelser av lavere vibrasjoner seg i hofteområdet. Følelser som sinne, skam og skyld. Vi jobber i dypden med å åpne energibanene og bindevevet i og rundt hoftene. Vi stimulerer fremside, bakside, innside og utside av hoftene. Dette inkluderer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. 

_DSC4658_edited.jpg

holistisk yoga for immunforsvaret og yin yoga

søndag kl 9.30-11.30

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser.

 

Etter en aktiv del går vi over til en rolig yin yoga for mild og mage meridan. Øvelser som styrker immunforsvaret og regulerer fordøyelse og energi.

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke, drikke, te, frukt - det du trenger i løpet av dagen.

yoga og mindfulness

søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en deilig myk yogaøkt som passer for alle. Myke organiske øvelser som du har blitt kjent med i løpet av helga. Vi avslutter med sacrumpust og kroppscanning. Sacrumpust er utrolig energigivende når du er sliten og kan enkelt tas inn i hverdagen og praktiseres hjemme når du trenger å lade batteriene.

doTerra eteriske oljer.jpg

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer fra doTerra på alle yogaklassene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time. Les mer om oljene her >>

ta med

Ta med egen yogamatte, yoga strop, belte og bolster. Rusta selger yogautstyr til en rimelig penge. Ta gjerne med et par puter og pledd. Du kan lage yogabolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte. Vi forholder oss til FHIs smittevernregler og maks antall deltakere er derfor kun 20 stk. 

påmelding

Pris for hele helga er 2.200 kroner og inkluderer 4 yogaklasser, minikurs i TFT og gruppehypnoterapi.

påmelding til enkelttimer

Yoga 400 kroner, minikurs tankefeltterapi 600 kroner, hypnoterapi sirkel 500 kroner. I tillegg kommer gebyr til Hoopla.

påmelding behandling med Elisabeth

Du kan bestille privattime med TFT, røykesluttkurs/overvekt eller healing. Elisabeth tilbyr behandlinger fredag, lørdag og søndag. Les mer og bestill time >> 

Varmt velkommen til en deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe og Elisabeth

overnatting

Det er flere overnattingssteder i Rindal. Bolme pensjonat eller Saga Trollheimen hotell 

Merethe og Elisabeth tar deg gjennom helga

Elisabeth Sagfjæra Vaagland

Elisabeth Sagfjæra


Elisabet eier og driver Kraftsenteret, et senter for helhetlig terapi. Du treffer henne online i Malvik, Selbu og på Frøya. Hun tilbyr TFT/EFT, hypnoterapi, yin yoga, eteriske oljer og AromaTouch massasje.

merethe.jpg

Merethe Grønbech
 

Merethe tilbyr yoga i bedrifter, ukentlige yogakurs i Trondheim, helgekurs rundtomkring, yogaferie til Kroatia, eteriske oljer fra doTerra og AromaTouch massasje. Under utdanning til TFT-terapaut.

bottom of page