top of page

Velværehelg i Mo i Rana

Yogahelg (26).png

Velkommen til en helg med egenpleie

 

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Hva med å ta med din partner på en anderledes opplevelse? Det å kunne gi hverandre myk massasje er virkelig en investering i forholdet.

 

Høsten er tiden for å gi slipp. I naturen slipper bladene fra treet. Vi skal gi slipp mentalt og åpne opp for ny vekst. Ja dette er en helg med fornyelse og revitasliering. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse.

Med 5 yogaklasser og kurs i AromaTouch-massasje er det en drømmehelg med egenpleie og velvære. Alt for å lade opp batteriene før vinteren kommer. Du får med deg kunnskap og erfaring som du kan praktisere i din hverdag. 

Merethe Grønbech er en erfaren og inspirerende yogalærer som er uhøytidelig og lattermild. Hun vil guide deg inn i nydelige øvelser og forfører deg med magiske dufter. Du får hjelp til å gi slipp og åpne opp for ny energi og kreativitet. 

Dalsgrenda

Dalsgrenda ligger 12 km sør for Mo i Rana, ei vakker bygd ved Ranfjorden med 800 innbyggere. Vi møtes i kjelleren til barnehagen Tullas Hage (også kjent som gamle Posthuskjelleren), Øygårdsveien 3, Dalsgrenda.

Dagens diffuser (10).png

The secret of yin

Fredag kl 18.00-20.00

En myk yinklasse hvor vi fokuserer på de fysiske og mentale prinsipper i yinyoga, selve hemmeligheten i yin yoga. Det blir øvelser for hele kroppen: Hofteåpnere, ryggstrekkere, vridninger, strekke baksiden og åpne fremsiden. Se på yin yoga som en dans – ikke en brytekamp. 

Go with the flow

Lørdag kl 8-10

Vi starter dagen mykt med langsomme bevegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, psoas, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med lang avspenning. 
 

Frokost

Du spiser det du har lyst på. Ta med mat, drikke og det du trenger for å holde energien gjennom dagen.

aromatherapy.png

Kurs i AromaTouch massasje

Lørdag kl 10.30-15.00
PS! Påmeldingsfrist 5. september

Velkommen til kurs der du vil lære den fantastiske AromaTouch teknikken til hjemmebruk. På kurset vil du lære teknikken ved å se den, utføre den selv og ikke minst få en behandling.


AromaTouch er en enkel teknikk som ALLE kan gjøre. Det er ikke fysisk tungt å gi behandlingen. Du lærer hvordan du stryker oljer lagvis i et fast system, på ryggen, bakhode og føtter. Det er utrolig deilig for par som ønsker å ta vare på hverandre. Det er nydelig å dele denne teknikken med noen du er glad i.

De fleste av oss møter stress i hverdagen, både indre og ytre stress. Stress gir ubalanse. AromaTouch jobber med å gjenopprette balansen og minimere effekten stress.

Behandlingen jobber på 4 områder: Stress, immunsystemet, inflammasjon og homeostase. Du vil ha god effekt av AromaTouch-beandling hvis du sliter med: Stress, svakheter i immunforsvaret, inflammasjon/betennelse i kroppen, smerter, slitenhet, anspenthet.

Alle med autoimmune sykdommer anbefales å ta denne behandlingen 1 gang per uke i 3-4 måneder. Samme for de som sliter med angst, depresjon, utmattelse etc. De aller færreste vil ha råd til å kjøpe denne behandlingen så ofte. Derfor er det veldig fint å kunne lære den slik at du kan tilby dette til dine nære og kjente. Du vil få tilgang til videoer og beskrivelser i en lukket FB-gruppe.

Jeg digger å gi og motta denne behandlingen!

 

8 rene eteriske oljer

Vi bruker rene oljer fra doTerra: Balance, Lavendel, Teatre, OnGuard, AromaTouch, Deep Blue, Wild orange og Peppermint. Oljene ( 5 ml) og baseolje er inkludert i kurset.
 

Ta med

Ta med to laken og pledd. Si fra hvis du kan ta med massasjebenk. Vi er 3 personer på hver benk. Kurset forutsetter at 1 av 3 har benk. Massasjebenk får kjøpt hos Jula og på nett. Kryss av i påmeldingen om du kan ta med benk. 

Lunsjpause mellom behandlingene

Du spiser det du har lyst på. Ta med mat og drikke.

 

Pris

AromaTouchurset koster 1.800 kroner, inkludert 8 oljer og baseolje (verdi 1.400). Dvs. du betaler bare 400 kroner for selve kurset. Du kan også melde deg på kun kurset til 425 kroner. Minimum 6, max 15 deltakere på kurset.

Latter og yin yoga

Lørdag kl 15.00-17.00

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

 

Etter en lang dag lander vi inn deilig yin yoga for hele kroppen. Denne økten inkluderer både ryggraden, hoftene, skuldre, armer og vrist. Det kan hende vi starter med yin og avslutter med latteryoga og avspenning. Vi kjenner på energien og ser hva vi trenger.

IMG_8149.jpg

Holistisk yoga for immunforsvaret

Søndag kl 9.30-11.00

 

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. Halveis inn i timen lander vi i en hjerteåpnende yin praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Husk å ta med bolster, yogaklosser og puter til denne timen. Du kan lage bolster selv ved å rulle sammen et par pledd.

Ps! Ikke spis stor tung frokost før denne timen.

Lunsj kl 11.00-12.00


Du spiser det du har lyst på. Ta med mat og drikke.

 

Chakra yin yoga

Søndag 12.00-14.00

Vi avslutter helgen med en helhetlig og nærende yin yoga. Chakraene er viktige energisentre i kroppen, de er plassert langs ryggraden. Vi har 7 hovedchakraer som er koblet til hele systemet vårt, både fysisk, mentalt og emosjonellt.

Vi skal stimulere og balansere chkraene for å få bedre energiflyt i kroppen. Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for å løsne opp fysisk, mentalt og emosjonelt. Vi går fra roten og opp til kronechakraet. Du vil føle deg fornyet etter denne økten og helgen.

mindful

Spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer. Vi bruker rene oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver yogaklasse. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter.  Les mer om oljene her >>

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne 2 yogablokk/klosser, og yogabolster om du har. Rusta har rimelige yogabolster. Du kan lage yogabolster av pledd, se her. Øyepute er også deilig til avspenning. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

Påmelding og pris

AromaTouch kurs inkl oljer 1.800. 5 yogaklasser 1.500 kroner. Du kan også melde deg på kun selve massasje kurset til 425 kroner.

Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse.

Varmt velkommen til en deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe og Ann-Line

418B4F08-5FF1-4C81-858A-CB5632820095_edited.jpg

Ann-Line Ulvestad (til høyre) er leder i idrettslaget og primus motor for denne yogahelga

 

Overnatting

Det er flere hotell i Mo sentrum. 10 minutters kjøretur til Dalselv.

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 1. september: Full refusjon. Mellom 1.-4. september: 30 % refusjon. Etter 15. september, ingen refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring, i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Ta kontakt hvis du ikke kan delta.

bottom of page