top of page

Yoga på Festningen

Yoga for alle

Tirsdager i juni
 

Yoga utendørs på festningen er populært på sommeren. Vi møtes tirsdag kl 17.30-19.00. Ta på klær etter vær og egen yogamatte. Avlyses ved plaskregn.

Ønsker du å få beskjed når vi møtes? Bli med inn i FB-gruppen og jeg legger ut melding her. Vi møtes i gresset mellom festningen og Kristiansten Barnehage. Fint om du kan trykke Skal på Facebook-arrangementet.

 

Du kan parkere ved Kristiansten Barnehage og gå mot festningen. Eller parker ved festningen og gå mot barnehagen. Husk å ta med egen yogamatte.

  • Dropp-inn 200 kroner

  • Student 100 kroner

Betal med Vipps til 118743. 

Sommeryoga på festningen.jpg

Ta vare på deg selv

Er du klar til å ta leve en naturlig livsstil med giftfrie produkter uten kjemikalier og skadelige stoffer? Dette er for deg som ønsker å ta tak i ditt liv og bytte til naturlige og rene produkter til helse og velvære, hud og hårpleie, matlaging hjemmeapotek og rengjøring. 

Eteriske oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg? Både fysisk og emosjonelt. F.eks. søvn, immunforsvar, sesongmessige plager, energi, stress og fordøyelse. Dette er for deg som vil vite mer om essensielle oljer og hvordan de kan hjelpe deg i ditt liv. 

  • Sunt inneklima og bedre helse

  • Hvordan bruke eteriske oljer i hverdagen

  • Hva oljer kan hjelpe deg med

  • Hva er lurt å starte med

Lavendel.jpg

Oljene har mange egenskaper. Her er noen eksempler: Lavendel for roe ned og avspenning. Sitron for energi, rens, fokus og konsentrasjon. Peppermint for energi og støtte pusten. Les mer >>

Lurer du på noe?

Jeg jobber med eteriske oljer fra doTerra. Det er bare å ringe meg på 918 22 692 eller send en e-post merethe@mereyoga.no. Jeg hjelper deg gjerne i gang.

bottom of page