top of page

Yoga og velværehelg på Dønna

Yogahelg (16).png

Velvære for kropp og sjel

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Ja er du mann, er du hjertelig velkommen du også. Vi skal ta godt vare på deg.

 

Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. ​Vi skal le og ha det gøy, styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Med 4 yogaklasser, breathwork og håndmassasje blir det en helg med egenpleie og velvære.​ Blir været topp tar vi en eller flere av yogaøktene ute i sola. I tillegg blir det mulighet for AromaTouch massasje og bading i havet med badstue.​

Yogalåven Dønna

Velkommen til ny yogahelg på Yogalåven på Dønna. Kjersti Aaker har innredet en fantastisk yogalåve - den må bare oppleves. Du kan overnatte inne i huset, i rorbu eller ta med telt.

Vi starter med morgenyoga lørdag og søndag før frokost. Lørdag skal vi ut og nyte naturen og nærområdet. Du kan bli med på fellestur med fantastisk utsikt utover hele Helgelandskysten.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle, og du gjør det som passer deg best.

Midnattscruise og kulinarisk opplevelse

På lørdag blir tur med skøyta Havbrua til Solfjellsjøen, der vi spiser på Resturanten Trekalver. Blir det godvær får vi maten levert på båten og vi spiser i solnedgangen.

Dagens diffuser (8).png

Med forbehold om endring ved dårlig vær.

Chakra yin yoga

Fredag kl 18.15-20.15

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

Myk yoga og pust

Lørdag kl 8-10

Vi starter dagen mykt med langsomme bevegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Vi avslutter med deilig avspenning. 

Frokost kl 10-11

Felles frokost og smøring av matpakke.

Tur og lunsj

Kl 11-14.30

Det blir felles tur med fantastisk utsikt over Helgelandskysten. Vi skal gå storrunden over Vågsfjellet. Du kan også ta en tur på egenhånd. Det er flere turmuligheter i nærområdet. Eller leie kajakk og padle rundt. Ta med termos/drikkeflaske og det du trenger på tur. F.eks. snaks, frukt.

Håndmassasje

kl 14.30-15.30

Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.​

Bilde 16.10.2020, 19 19 04.jpg

Latteryoga og yin yoga love & courage

Lørdag kl 15.30-17.30

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

 

Hjerteåpninger er tema temaet for denne nydelige yin økta. Denne sekvensen stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Åpner opp for fri flyt og glede og åpne opp for kjærlighet til livet. Nydelig yin økt som åpner fremsiden og påvirker brystrygg og skuldre i tillegg til hofter og rygg. 

Egentid

Lørdag kl 17.30-19.30

Bading i kaldt vann gir et kick av glede og energi. Med badstue i vannkanten får du garantert opp tempen etter et kort bad. Vi deler inn i to økter slik at det blir plass til alle. 

Felles middag

Lørdag kl 19.30

På lørdag blir tur med skøyta Havbrua til Solfjellsjøen, der vi spiser på Resturanten Trekalver. Blir det godvær får vi maten levert på båten og vi spiser i solnedgangen.

yoga_donna.jpg

Breathwork

Søndag kl 8-9.30

Breathwork er en aktiv meditasjonsteknikk for å komme i kontakt med, og aktivere vår indre helbreder. Vi ligger for det meste på ryggen med en avslappet kropp, og puster aktivt med en tre-delt pust. For ved hvert dype åndedrag kommer vi dypere i kontakt og åpner for livsenergi.  Bli med på denne spennende økten - en reise inn til deg selv. Ta gjerne med penn og papir, vannflaske, pute, pledd og noe mykt å ligge på.

 

Frokost/brusj og egentid

kl 9.30-12.30​

Tid for deg selv eller sammen med andre. Du velger selv. Det vil også være mulighet for leie av kajak, gå en tur, AromaTouch massasje eller badstue og bading i havet. 

Deva yoga

Søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en veldig rolig praksis som passer for alle, også for deg som aldri har vært på yoga tidligere. Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter er en rolig yogapraksis som passer for alle. Vi har god tid i øvelsene som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga. 

kajak2.jpg

Bestill deg en behandling

Tankefeltterapi

Kjenner du på frykt, sorg, angst, irritasjon, nedstemthet, traumer eller andre vonde følelser? Bestill deg gjerne en privat samtale med tankefeltterapi. 60 minutter, 800 kroner.
 

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå. Ta med to laken/ullpledd. 45 minutter, 800 kroner.

Ledige timer

Ledig time fredag kl 12.30, 13.30, 15.00, 16.00. Søndag kl 10.30 og 11.30. Ta kontakt med Merethe på epost for bestilling.

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Rusta selger også rimelige bolster.Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Påmelding

Pris for hele helga er 1.595 kroner før 1. juni, og 1.965 etter 1. juni. Ufør/honnør/student 1.500,-. Vi har maks 22 plasser.

Påmelding til enkelttimer koster 350 kroner per time.

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Kjersti

Sted

Vi møtes på Yogalåven til Kjersti Aaker, Stavsengveien 43, 8820 Dønna.
 

Overnatting og mat

Overnatting i bryggene og i kjelleren. Du kan også ligge i eget telt eller parkere bobilen utenfor låven. Det er kjøkken i bryggene slik at du kan ordne mat selv. Det er kort vei til butikken, Prix, ca 3 min å gå.

Ta kontakt med Kjersti for booking av rom, epost eller ring 97980207. Betales til Kjersti Aaker med Vipps nr 734855.

 • Overnatting - ny del av huset

  • Dobbeltrom 2 netter 1.500 kroner (per pers)

  • Enkeltrom 2 netter 1.800 kroner

 • Overnatting - gammel del​

  • Dobbelrom 2 netter 1.100 (per pers)​

  • Enkeltrom 2 netter 1.300

 • Brygge 1.800 per døgn (plass til 3-4 personer)

 • Camping: Eget telt eller bobil, 100 kr per natt

 • Mat 750 kroner for 4 måltider (kveldsmat fredag, frokost/lunsj (matpakke), brunsj søndag)

 • Badstue 100 kroner

 • Kajak 200 kroner, for ca 2 timer

 • Lørdag kveld: Båttur med Havbrua 300 kroner + mat ca 250

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 14.juni: Full refusjon. Etter 14. juni, 30 % refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender meg en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page