top of page

urban retreat i Trolla

urban retreat_.png

plei deg selv med yoga, TFT og hypnoterapi

Trolla Idrettshus, lørdag 19. september

Denne dagen vil bevege deg. Vi har satt sammen et spennende program som vi gleder oss til å ta deg med på. Det blir en reise innover og du får med deg teknikker og lydfil hjem slik at du kan fortsette din egen utvikling med verktøyene du har lært denne dagen.

Jeg har med meg kollega Elisabeth Sagfjæra som skal guide oss i tankefelttarapi og hypnoterapi.

9.00-10.00     Hypnoterapi

10.15-11.45      Myk yoga med styrke

11.45-12.30      Lunsj

12.30-15.30     Minikurs i tankefeltterapi

15.45-17.00     Yin Yoga Happy Hips

Sted: Trolla Idrettshus, Gongstadbakken 10

hypnoterapi

kl 09.00-10.00

Ved hjelp av underbevisstheten jobber vi med økt selvtillit og egenkraft. Du vil få med deg lydfil hjem slik at du kan fortsette det gode arbeidet med deg selv.

Hypnoterapi er en behandlingsform der vi henvender oss til ditt ubevisste sinn for å påvirke tankemønstre som skaper problemer for deg. Det er ofte her problemer med å få til ønskede endringer ligger.

 

Hypnose er en tilstand hvor det bevisste og ubevisste sinn begynner å arbeide med samme begreper på samme tid uten å være i konflikt. Når disse to sinnene er «i kontakt» vil tanker, følelser, ønsker og minner lettere kunne flyte fra det bevisste til det ubevisste, slik at vi kan få fordelaktige endringer til å skje. Tanker, følelser, ønsker og minner vil også lettere kunne flyte motsatt vei, fra det ubevisste til det bevisste, slik at vi lettere kan erindre ting som er relevant for vår sinnstilstand, eller finne måter å løse konflikter som har dukket opp.

myk yoga med styrke

kl 10.15-11.45

I myk yoga jobber vi med pust, styrke og bevegelse. Med myke, enkle og skånsomme yogaøvelser for bevegelighet, styrke og blodsirkulasjon i hofter, skuldre, nakke og rygg. Vi utforsker kroppens bevegelsesmuligheter med organiske bevegelser. En reise innover der du kjenner etter hva som er riktig og viktig for deg og din kroppp. Vi avslutter selvfølgelig med en deilig avspenning. 

Vi starter med en eterisk olje for å finne ro og tilstedeværelse. Etterhvert åpner vi pusten og tilfører ny olje for ekstra energi. Til avspenning får du en olje som roer ned og tar deg dypt inn i en avspent tilstand.

lunsj kl 11.45-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakkedrikke, te , frukt - det du trenger i løpet av dagen.

Elisabeth-november-225x300_edited.jpg

minikurs i tankefeltterapi

lørdag kl 12.30-15.30

Hør, se og opplev tankefeltterapi (TFT) – en revolusjon innen helse! Og det viktigste: lær deg hvordan du enkelt kan bruke det i din herdag.

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en dyktig TFT-terapeut.

Mer om TFT og EFT

TFT og Emotional Freedom Technique (EFT) er to typer selvhjelpsteknikker som aktiverer kroppens eget reparasjonssystem for følelser. Teknikkene er en kombinasjon av kognitive teknikker blandet med østlig tilnæring hvor vi banker på gitte akupressurpunkter på kroppen til klienten, mens klienten kjenner på frykten/fobien/angsten som er knyttet til selve opplevelsen av det de sliter med. 

 

TFT/EFT kan blant annet brukes ved traumer, panikk/angst anfall, sorg og kjærlighetssorg, skyldfølelse,avhengighet, fobier, lese og skrivevansker, stress, sinne/sjalusi, tvangstanker/lidelser, mange typer fysiske smerter, konsentrasjonsvansker, depresjon, seksuelle problemer, samlivsproblemer, hyperaktivitet, tannlegeskrekk.

Denne banketeknikken reduserer følelsen svært kjapt og fjerner ofte følelsen koblet til opplevelsen helt. Teknikken er en avspenningsteknikk som svært kjapt reduserer den intense følelsen og tillater deg å oppleve situasjonen uten frykt, angst og fobi. 

Kurset holdes av Reg. Tankefeltterapeut MNLH Elisabeth Sagfjæra. Hun eier og driver Kraftsenteret AS og har jobbet som Tankefeltterapeut siden januar 2017. Hun er også Godkjent Hypnoterapeut, EFT-terapeut, Godkjent Holistisk Healer og Yin Yoga Instruktør.

yin yoga happy hipps

lørdag kl 15.45-17.00

Det samler seg mye grums i hoftene - både spenninger, følelser og stress. I følge tradisjonell kinesisk medisin lagres følelser av lavere vibrasjoner seg i hofteområdet. Følelser som sinne, skam og skyld.

 

Vi jobber i dypden med å åpne energibanene og bindevevet i og rundt hoftene. Vi stimulerer fremside, bakside, innside og utside av hoftene. Dette inkluderer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. 

Også her støttes yogapraksis av eteriske oljer <3

_DSC4658_edited.jpg

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer fra doTerra på alle yogaklassene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time. Les mer om oljene her >>

ta med

Ta med egen yogamatte, yoga strop/belte og bolster. Rusta selger yogautstyr til en rimelig penge. Ta gjerne med et par puter og pledd. Du kan lage yogabolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte. Vi forholder oss til FHIs smittevernregler og det vil være 1 meter mellom alle yogamattene/deltakerne. 

påmelding

Pris for hele dagen er 1.400 kroner og inkluderer 2 yogaklasser, minikurs i TFT og gruppehypnoterapi + lydfil som du får med hjem. I tillegg kommer gebyr til Hoopla.

 

påmelding til enkelttimer

Yoga 350 kroner, minikurs tankefeltterapi 600 kroner, hypnoterapi sirkel 450 kroner. I tillegg kommer gebyr til Hoopla.

Varmt velkommen til en deilig dag med pleie av deg selv!

 

Klem fra Merethe og Elisabeth

Merethe og Elisabeth tar deg gjennom helga

Elisabeth Sagfjæra Vaagland

Elisabeth Sagfjæra

Elisabet eier og driver Kraftsenteret AS – et senter for helhetlig terapi i Malvik. Hun tilbyr TFT/EFT, hypnoterapi, eteriske oljer og AromaTouch massasje.

IMG_4290.jpg

Merethe Grønbech

Merethe tilbyr yoga i bedrifter, ukentlige yogakurs i Trondheim, helgekurs rundtomkring, yogaferie til Kroatia, eteriske oljer fra doTerra og AromaTouch massasje. Under utdanning til TFT-terapaut.

bottom of page