top of page

Yoga og velværehelg i Brønnøysund

Yogahelg (85).png

Dessverre avlyst

 

Velkommen til en nydelig velværehelg i Brønnøysund. Det er tid for å roe ned og vende oppmerksomheten innover. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. ​Vi skal styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Med 5 unike yogaklasser og deling av håndmassasje blir det en helg med egenpleie og velvære.​ 

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle, og du gjør det som passer deg best. Du kan bli med på hele eller deler av helga.

 

Slik kommer du deg til Brønnøysund

Brønnøysund ligger på Helgelandskysten. Vi møtes på Nordhus samfunnshus/skole, Toftveien 4, Brønnøysund. 5 kilometer fra sentrum og 4,4 kilometer fra flyplassen. Klikk her for kart og veibeskrivelse>> 

Legg gjerne turen innom Torghatten, ca 12 minutters kjøretur fra Nordhus. Kanskje har du hørt sagnet om Hestmannen og Lekamøya. Du finner sagnet her>> 

The secret of yin

Fredag kl 18.00-20.00

En myk yinklasse hvor vi fokuserer på de fysiske og mentale prinsipper i yinyoga -ja selve hemmeligheten i yin yoga. Det blir øvelser for hele kroppen: Hofteåpnere, ryggstrekkere, vridninger, strekke baksiden og åpne fremsiden. Se på yin yoga som en dans – ikke en brytekamp. Merethe gir nydelig yogisk massasje i flere av øvelsene.

5.jpg
6.jpg

Myk yoga og pust

Lørdag kl 9.00-11.00
 

Vi starter dagen mykt med langsomme bevegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten.

 

Yoga med rolig flyt og god tid i øvelsene med fokus på pust og bevegelse. I tillegg blir det stryrkende øvelser for ryggen, hoftene og skuldrene. Vi skal øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen. Timen avsluttes med lang og deilig kroppscanning.

Lunsj

Lørdag kl 11.00-12.00

Ta med det du ønsker å spise og drikke.

Kurs i håndmassasje + oljer for hormonbalanse

kl 12.00-13.15

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få. Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

Du vil også få tips til eteriske oljer som balanserer hormonene dine.  Du vil også få en oversikt over hvilke eteriske oljer som er fine for dager med humørsvingninger, menssmerter, nattesvette og hetetokter.

Eteriske oljer til yogahelga

De oljene jeg bruker mest på yogahelga er Balance og vetiver (ro og jording), peppermint (åpne pusten, roe ned spenninger), MetaPWR (i drikkevannet for energi og metabolisme). Lavendel (roe ned), Frankinsence (jording og cellefornyelse), Clary calm (hormonbalanse).

På chakra yin timen bruker jeg (alternativer i parantes): Vetiver (Balance, Frankinsence), OnGuard, Lemongras, Geranium (Wild orange), Lavendel og Frankinsence.

Les mer om oljer her >> 

Du trenger ikke å ha med egne oljer, du vil få oljer av meg under yogaklassene.

IMG_8149.jpg

Yin yoga for våren + reiki

Lørdag kl 13.30-15.30

Vi avslutter lørdagen med yin yoga med fokus på myke hofter og bevegelighet i ryggraden. Vi stimulerer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. Vi skal rense ut og klargjøre kroppen for en spirende vår.

Merethe gir yogisk massasje under øvelsene og guider reiki til hver enkelt under avspenningen. Reiki er universell guidet livsenergi. 

Holistisk yoga + tibetanske riter

Søndag kl 9.30-11.00
 

De tibetanske ritene og ekstra øvelser med yoga og styrke for hofter, rygg og nakke. "Hvis du bare har tid til et kvarter om dagen er dette den aller beste treningen" - sier lege Audun Myskja om de tibetanske ritene.

Holistisk yoga for immunforsvaret er spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og aktive yogaøvelser.  Vi avsluter med deilig avspenning.

Lunsj

Søndag 11.00-12.00

Ta med det du ønsker å spise og drikke.

Chakra yin yoga

Søndag kl 12.00-14.00

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yogapraksisen til et personlig vekstverktøy.

merethe2023juli.jpg

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Påmelding

Early bird før 20. februar 1.965 kroner. Etter 21. februar 2.350,-. Ufør/honnør/student 1.750,-. 

Du kan betale med kort eller Klarna når du melder deg på. Kjenner du at dette er en helg du skulle vært med på, men at du har litt dårlig råd akkurat nå? Meld deg på til studentpris.

Påmelding til enkelttimer koster 395 kroner per time.

 

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe

Sted

Vi møtes på Nordhus samfunnshus/skole, Toftveien 4, Brønnøysund. 5 kilometer fra sentrum og 4,4 kilometer fra flyplassen. Klikk her for kart og veibeskrivelse>> 
 

Sykdom

Hvis du har testet positivt for korona, eller har luftveis symptomer - hold deg hjemme. Med så mange mennesker tett samlet skal det føles trygt å være sammen.

Avbestilling

Ved evt. avbestilling gjelder følgende regler. Avbestilling før 20. februar: Full refusjon. Mellom  20. februar - 1. mars: 30 % refusjon. Ingen refusjon etter 1. mars.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page