top of page
Julekalender (14).png

24 myke pakker

Bli med på årets julekalender for ro, energi og glede. Helt gratis!

Yogahelg (80).png

Velværedag i Selbu

Ta en pause fra juleforberedelser og bli med til Selbu. Vi møtes på gården Kulvik der Elisabeth Sagfjæra, Kraftsenteret, har innredet fjøsen til et magisk lokale. Velkommen til en nydelig dag med yoga, krystaller og eteriske oljer.

Yogahappenings

Yogahelg (78).png

Miniretreat i Wenches villa

Ta en pause fra hverdagens mange gjøremål og to-do lister. En pause der du bare kan tenke på deg selv og hva du trenger. Det er ingen som forventer noe av deg. Annet enn meg, som ber deg om å gjøre det som er best for deg. 

Yogahelg (81).png

Relax & renew

Ta en pause fra juleforberedelser og bli med på adventsyoga med fyr på peisen. Det blir 3 timer med deilig yoga. Merethes favoritter, hormonyoga, yin yoga og yoga nidra. 

happy-hips.png

Gi slipp på spenninger i hofter og rygg!

Det samler seg gjerne mye grums i hoftepartiet og nedre del av ryggenMange har spenninger og stamhet i området. Vi skal åpne og løsne opp. Test denne deilige økten på 34 minutter.

Online yoga med Merethe (3).png

Yoga der du er

I Yogaklubben møtes vi hver mandag kl 20-21. I tillegg får du tilgang til et arkiv med over 120 unike timer med yoga, styrke og mindfulness.

Ta_vare_på_deg_selv_(27).png

Tapping

Tankefeltterapi (TFT) brukes for å redusere eller fjerne følelsesmessige utfordringer eller plager. TFT brukes ved stress, smerter, hodepine, fobier, sorg, sjalusi, irritasjon, nedstemthet, flauhet, skam, avhengighet med mer.

doTerra_oljer_redigert.jpg

Mer glede og mindre stress

Tenk om du hadde mer energi til å håndtere hverdagen - til å være den beste utgaven av deg selv. Få hjelp til å redusere stress, sove bedre, balansere hormonene, fordøye livet - ja er det ikke det vi alle vil?

Yoga på jobben

Yoga på jobb

Yoga er uten tvil et helsebringende tiltak som forebygger belastningsskader og øker trivsel - kjekt både for arbeidsgiver og ansatt! Jeg skreddersyr kontorstrekk, styrkeøvelser og yoga for dine ansatte, online eller på kontoret.

Latteryoga Trondheim

Latteryoga

Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress. Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le. 

merethe.heic

Om meg

Hjelper deg til å finne indre ro og frihet. Gi slipp på tankesurr, stress og uro. Slik at du får energi og klarhet både på jobb og hjemme.

Instagram

bottom of page