top of page
Yogahelg (92).png

Sommer retreat på Helgeland

Sommerens første retreat i juli ble utsolgt 1,5 måned før.  Vi setter derfor opp en ekstra retreat i august.

 

Velkommen til yogaretreat på Dønna. Kjersti Aaker har innredet en magisk låve som bare må oppleves. I tillegg til hennes gjestfrihet og nydelige mat. Det blir 3,5 dag med 7 yogaklasser og mulighet for bading i havet og ta badstue. Den perfekte oppladingen før høsten!

GRATIS yogatime (1920 × 1080 px) (9).png

Sterkere og smidigere i sommer

Visste du det at det var like før jeg gikk på veggen? Jeg var så stresset og knaskret hodepinetabletter til lunsj. Skuldrene var så stive at de hang nesten fast i ørene.
 

Jeg har vært der. Full av tankekjør og stresssyptomer i kroppen. Bli med på workshop og få mine beste tips for å gi slipp på stress, stivhet, stramhet og vondter. Du vil føle deg rolig og sover godt etterpå.

Yogahelg (88).png

Drømmeretreat i Kroatia - venteliste

Dette er for deg som ønsker en uke med yoga, meditasjon, ro, avslapping, egentid, deilig mat, turer, sol og strand. En uke der kroppen fylles opp med ny energi, glede, samhold og fine opplevelser. 

happy-hips.png

Ta farvell med stive hofter og en rygg som knaker

Det samler seg gjerne mye grums i hoftepartiet og nedre del av ryggenMange har spenninger og stamhet i området. Vi skal åpne og løsne opp. Test denne deilige økten på 34 minutter.

Online yoga med Merethe (3).png

Yoga der du er

I Yogaklubben møtes vi hver mandag kl 20-21. I tillegg får du tilgang til et arkiv med over 130 unike timer med yoga, styrke og mindfulness.

Ta_vare_på_deg_selv_(27).png

Tapping

Tankefeltterapi (TFT) brukes for å redusere eller fjerne følelsesmessige utfordringer eller plager. TFT brukes ved stress, smerter, hodepine, fobier, sorg, sjalusi, irritasjon, nedstemthet, flauhet, skam, avhengighet med mer.

2023-post-convention-kit-large-1720x1350.png

Mer glede og mindre stress

Tenk om du hadde mer energi til å håndtere hverdagen - til å være den beste utgaven av deg selv. Få hjelp til å redusere stress, sove bedre, balansere hormonene, fordøye livet - ja er det ikke det vi alle vil?

Yoga på jobben

Yoga på jobb

Yoga er uten tvil et helsebringende tiltak som forebygger belastningsskader og øker trivsel - kjekt både for arbeidsgiver og ansatt! Jeg skreddersyr kontorstrekk, styrkeøvelser og yoga for dine ansatte, online eller på kontoret.

Latteryoga Trondheim

Latteryoga

Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress. Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le. 

merethe2023juli.jpg

Om meg

Hjelper deg til å finne indre ro og frihet. Gi slipp på tankesurr, stress og uro. Slik at du får energi og klarhet både på jobb og hjemme.

Instagram

bottom of page