top of page

yogahelg på Træna

Glade deltakere i Leirfjord

sommergave til deg selv

Velkommen til en vakker yogahelg på Træna 15.-17. juni. Træna ligger ute i havgapet og består av mer enn 500 små og store øyer. Vi møtes på Husøy - der de fleste Træn-væringer bor. Lørdag blir det frivillig utflukt til Sanna og Trænstaven, eller du kan bli igjen på Husøya. I løpet av 5 yogaklasser blir du godt kjent med deg selv slik du er. 

Vi skal leke og ha det gøy, jobbe med bevegelighet og styrke, og ikke minst lande og finne indre ro. Du kan være med på hele eller deler av helga.

familieyoga

fredag kl 18.00-18.45


Velkommen til en time fylt av glede, bevegelse og kreativitet. Vi leker oss gjennom dyr og ting som barna kjenner seg igjen i alt fra hund, katt, løve, kobra, sommerfugl, treet og ikke minst avspenning til slutt. Du er med og gjør øvelsene sammen med barna. Passer for barn fra 3 år og oppover. 150 kroner for ett barn og en voksen. 200 kroner for hele familien.

NRK P1 Norgesglasset var med på yoga i barnehagen

let it go

fredag kl 19.30-21.00

Vi starter helga med indre rengjøring. Bli med på en avslappende yin yoga der du finner ro og avslapping med enkle øvelser som øker bevegeligheten og reduserer stressnivået i kroppen. Du vil bli tatt inn i myke vridninger som stimulerer og masserer de indre organene. Øvelser som hjelper å rense ut avfallsstoffer og frigjør muskelspenninger.

myk yoga med styrke

lørdag kl 08.00-9.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

utflukt til Sanna

Ta med matpakke og behagelige klær. Vi drar med båten kl 11.00 fra Træna til Sanna. Retur fra Sanna ca kl 15.00. Turen er frivillig. Billett til båten kjøper du ombord.

latter yoga og yin yoga

lørdag kl 17.00-18.30

La kroppen smile og le med latter yoga – for så å gi slipp med en yin yoga detox.

Kom å le deg glad! Hjernen vår skiller ikke mellom ekte og kunstig latter, latter er latter, og dermed skilles det ut lykkehormononer i kroppen uansett. Noe som gjerne fører til at den kunstige latteren går over til å bli ekte, og vi ender opp med å føle oss glade! Den indiske legen Dr Madan Kataria, har koblet sammen eldgamle pusteteknikker fra yoga, og moderne forskning om hjernen og utviklet latteryoga. 

Etter 20 min med latteryoga lander vi på matta med 80 minutter yin yoga detox for å gi slipp, rense ut og booste ny energi. Essensielle oljer, lyd og lett berøring hjelper kropp og sinn til å slappe av.

badstue & naust

lørdag kl 19-20
 

Trænas eldste naust ble 2016 bygget om til en badstue. Vi slapper av i badstua og det er mulighet for en forfriskende dukkert.

middag

lørdag kl 20.30

Vi møtes til en trivelig middag på Træna Rorbuferie. Middagen betales av den enkelte.

yin yoga open your heart

søndag kl 9.00-10.30

Vi lander på matta i en deilig yin økt. Yin yoga er en meditativ praksis. Å akseptere oss selv som vi er, er det første steget i yin yoga. Å tillate oss å være i stillingen akkurat som vi er, er en måte å anerkjenne vår kropp og visdom på. Når vi tar oss tid til å være stille og lytte til kroppen kan vi lytte innover. I denne stillheten kan vi skape et rom for at kroppen skal føle seg trygg og nervesystemet ditt kan slappe av.

I denne yin yoga økten skal vi åpne hjerte og skuldre. Vi åpner opp i meridianene for hjerte, lunge og tynntarm 


lunsj og yoga utendørs

holistisk yoga for immunforsvaret
søndag kl 11-13
Med spesielle yogaøvelser som utføres i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. Vi stimulerer immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. Du tar med matpakke og vi avslutter med en yoga utendørs hvis været tillatter det.

Lavender doTerra

essensielle oljer - hjelp til deg og din familie

lørdag kl 13-14

Essensielle oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg både fysisk og emosjonelt? Vi ser på oljer for søvn, fordøyelse, stress, immunforsvar, energi, konsentrasjon og sesongmessige plager. 

  • Hva er essensielle oljer?

  • Hvordan kan de brukes?

  • Hvilke oljer kan hjelpe deg?

Oljeklassen er gratis og du får med deg en liten oljegave hjem.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Ta gjerne med yogabolster om du har. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

påmelding

Pris for hele helga er 1.500 kroner. Påmelding før 1. mai er 1.200 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 300 per klasse.

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe og Ruth Anna

transport og overnatting


For å komme til Træna må du enten ta ferje fra Stokkvågen i Lurøy, eller hurtigbåt fra Sandnessjøen. Begge alternativene tar 2-3 timer. Du kan bo på Træna Rorbuferie eller Træna Gjestegård. Eller du kan gjøre som deltakerne på Træafestivalen: Ta med teltet!

Båt fra Sandnessjøen kl 11, ankomst 13.35 eller 16.30 med ankomst kl 18.55. Båt fra Træna til Sandnessjøen søndag kl 14.50, ankomst kl 18.15. (1 time ventetid på Onøy)

Overnating og transport bestiller du selv. Mat inngår ikke i prisen.

bottom of page