yogahelg på Dønna

Yogahelg (4).png

velvære for kropp og sjel

Velkommen til årets andre yogaretreat på Yogalåven på Dønna. Kjersti Aaker har innredet en fantastisk yogalåve - den må bare oppleves.

 

Ta en titt på det varierte programmet og meld deg på. Det blir deilig å møtes på yogamatta igjen. Størst utbytte får du om du er med hele helga - du er selvfølgelig velkommen til å bli med på en time eller to. Litt er bedre enn ingenting <3 Kjenn at du prioriterer deg selv denne helga! Da har du så mye mer å gi til de rundt deg. Ta gjerne med ei venninne eller to!

Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Yoga tillater deg å lande i nuet, der du kan utforske tankene, følelsene, og fornemmelsene i kroppen. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. ​

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle.

Nytt program Dønna.png

chakra yin yoga

fredag kl 18.15-20.15

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

Timen starter kl 18.15 slik at du kan ta ferge fra Sandnessjøen til Bjørn kl 17.15.

felles middag

fredag kl 20.30

Vi samles for felles middag i stua hos Kjersti.

myk start

lørdag kl 9.30-11.30

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med lang avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

kurs i håndmassasje

kl 12.30-13.30

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Du får også med en oljeprøve hjem, slik at du kan gi håndmassasje til din familie. Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

VISSTE DU AT....

Berøring er det første vi får og det siste vi mister, så det å ta seg tid til hverandre er så

utrolig viktig.

Bilde 16.10.2020, 19 19 04.jpg

latteryoga og yin yoga for høsten

lørdag kl 13.30-15.00

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

 

Vi avslutter lørdagen med yin yoga for høsten. Vi stimulerer meridianene lunge og tykktarm, og øvelsene stimulerer imunforsvaret, bearbeider sorg og åpner for mer glede og en dypere pust som gir ro i kroppen.

felles middag

lørdag kl 19.00

Vi samles for felles middag. Nærmere opplysninger om sted kommer.

styrk immunforsvaret

søndag kl 9.30-11.30

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. Halveis inn i timen lander vi i en hjerteåpnende yin praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Husk å ta med bolster, yogaklosser og puter til denne timen. Du kan lage bolster selv ved å rulle sammen et par pledd.

 

lunsj kl 11.30-12.30​

deva yoga

søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en veldig rolig praksis som passer for alle, også for deg som aldri har vært på yoga tidligere. Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter er en rolig yogapraksis som passer for alle. Vi har god tid i øvelsene som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga. Eller kanskje dette er den ene klassen du er med på denne helga?

Juli21-8.jpg

massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå.

Bestill time til AromaTouch massasje på e-post eller send meg en melding: Fredag kl 12.30, 13.30, 14.30, 16.00, lørdag kl 08.00. Søndag kl 14.15 og 15.15. (Ta med to laken+ullpledd). 650 kroner.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

påmelding

Pris for hele helga er 1.550 kroner. Påmelding før 15. oktober er 1.400 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse. 200 for kurs i håndmassasje.

 

Spesialpris for deg som melder deg på velværedag på lørdag 750 kroner inkl lunsj.

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Kjersti

sted

Vi møtes på Yogalåven til Kjersti Aaker, Stavsengveien 43, 8820 Dønna.
 

overnatting og mat

Ledig overnatting på i bryggene. i fjøset og i kjelleren. Kryss av i påmeldingen hvilken overnatting du ønsker. Det er kjøkken i bryggene slik at du kan ordne frokost og lunsj selv. Betales med Vipps til Kjersti 97980207. Det er kort vei til butikken, Prix, ca 3 min å gå.

  • Overnatting 1.100 kroner, 2 netter

  • Mat 650 kroner for 4 måltider (middag fredag, frokost og lunsj lørdag og lunsj søndag).

avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 14. oktober: Full refusjon. Mellom 1.-14 oktober: 30 % refusjon.

avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender meg en melding om du blir forhindret i å delta.