top of page

yogahelg i Leirfjord

YOGAi Leirfjord27. - 29. april (1).jpg

tid for påfyll

Velkommen til en ny yogahelg 28.-30. mai. Ta en titt på det varierte programmet og meld deg på. Det blir deilig å møtes på yogamatta igjen. Størst utbytte får du om du er med hele helga - du er selvfølgelig velkommen til å bli med på en time eller to. Litt er bedre enn ingenting <3 Kjenn at du prioriterer deg selv denne helga! Da har du så mye mer å gi til de rundt deg. Ta gjerne med ei venninne eller to og bli med.

 Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Yoga tillater deg å lande i nuet, der du kan utforske tankene, følelsene, og fornemmelsene i kroppen. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. ​

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle.

Dagens diffuser (1).png

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

slow flow

lørdag kl 9.30-11.30

Yoga med rolig flyt og god tid i øvelsene med fokus på pust og bevegelse. I tillegg blir det stryrkende øvelser for ryggen, hoftene og skuldrene. Vi skal øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen. Timen avsluttes med lang og deilig kroppscanning 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke eller ta en tur på kafeen.

Bilde 16.10.2020, 19 19 04.jpg

naturlig livsstil

lørdag kl 12.30-13.30

Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av eteriske oljer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til eteriske oljer og hvordan de kan hjelpe deg og dine.​ Vi snakker om søvn, energi, motivasjon, hormoner og fordøyelse. Du får med deg en liten oljegave hjem. Denne timen er gratis.

yin yoga happy hips

lørdag kl 13.30-15.30

Vi avslutter lørdagen med yin yoga med fokus på myke hofter og bevegelighet i ryggraden. Vi stimulerer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. 

etbein2020_kvadrag.jpg

open your heart

søndag kl 9.30-11.30

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. Halveis inn i timen lander vi i en hjerteåpnende yin praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Husk å ta med bolster og puter til denne timen. Du kan lage bolster selv ved å rulle sammen et par pledd.

 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke.

deva yoga for muskel og skjelettplager

søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en rolig praksis som passer for alle. Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter er en rolig yogapraksis som passer for alle. En perfekt avslutning på helga.

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time.

jeg gir bort 5 SuperWoman

På slutten av hver yogaklasse trekker en av mine favorittblandinger SuperWoman. Den løfter hummøret, roer stress og balanserer hormonene.

September callenge (21).png

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

påmelding

Pris for hele helga er 1.500 kroner. Påmelding etter 15. mai 1.690 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse.

 

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe

sted

Vi møtes på Idrettshuset til Leirfjord Il, Tømmervikveien 12.
 

overnatting

Det er mulighet til å overnatte hos Leirfjord bibelsenter, tlf 99307420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.

bottom of page