yogahelg i Leirfjord

vår og tid for påfyll

5. - 7. april er det klart for en ny helg fylt med yoga og essensielle oljer. Temaet er vår og fornyelse. Våren er årstiden som gir kraft til ny fødsel, vekst og fornyelse. Vi kjenner varmen fra sola og energien i kroppen øker. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. ​

 Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal styrke immunforsvaret med latter og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Yoga tillater deg å lande i nuet, der du kan utforske tankene, følelsene, og fornemmelsene i kroppen. 

 

 

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige essensielle oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og via oilfactory-nerver påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time.

Nyhet!

På søndag kan du lære den nydelige AromaTouch-behandlingen.

chakra yin yoga

yin yoga for healing emotional sh**t

fredag kl 18.00-20.00

Er hodet fullt av emosjonell dr**t? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt eller i familien, eller en konflikt i deg selv, og vi har alle samlet på oss følelsesmessig baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Dette er en to timers lang yin yoga workshop med fokus på de 7 chakraene for emosjonell helbredelse. Vi begynner med en oversikt over chakrasystemet. Deretter kjenner vi på hver og ett av chakraene våre mens du beveger deg gjennom den meditative stillheten som gis tilgang til gjennom yin yoga og meditasjon. Vi bruker essensielle oljer for å støtte praksis.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på, samt slippe forbi emosjonell dr**t og energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Praksisen er veldig unik og vi vil gå opp fra roten og rett gjennom kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy på.

Ta med deg noe å skrive på slik at du kan notere hva som kommer til deg når du gjør stillingene eller umiddelbart etterpå.

myk yoga med styrke

lørdag kl 9.30-11.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke, en tur på kafeen eller besøk salatbaren på Bunnpris. Vi serverer kaffe, te og frukt.

Lavender doTerra

ta vare på deg selv

lørdag kl 12.30-14.00

Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av de eteriske oljene. Oljene kan brukes til så mye mer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og dine.

  • Hva er essensielle oljer?

  • Hvordan kan de brukes?

  • Hvilke oljer kan hjelpe deg?

Ønsker du å dele oljeglede?

lørdag kl 16-17
 

For deg som ønsker å dele oljeglede til venner og kjente. Passer også for deg som ønsker å jobbe med disse nydelige oljene fra doTerra.

latter og yin yoga

lørdag kl 14.00-16.00

La kroppen smile og le med latter yoga. Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le.  Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.

 

Vi lander med en lang yin yoga med fokus på hofteåpnere. Vi stimulerer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. 

aroma.png

AromaTouch til hjemmebruk

søndag kl 09.30-14.30

Velkommen til kurs der du vil lære den fantastiske AromaTouch teknikken. På kurset vil du lære teknikken ved å se den, utføre den selv og ikke minst få en behandling.

 

Kurset koster 1.600 kroner. Og du får et eget sett med 8 oljer til en verdi av 1.500 kroner.  Lavender, On guard, Melaleuca, Deep blue, Peppermint, Wild orange, Balance, Aromatouch, alle 5 ml. I tillegg følger det med 115 ml fractionated coconut oil.

AromaTouch er en enkel teknikk som ALLE kan gjøre. Det er ikke massasje, så det er ikke fysisk tungt å gi behandlingen. Du lærer hvordan du stryker oljer lagvis i et fast system, på ryggen, bakhode og føtter. Det er utrolig deilig å utføre behandlingen på andre.

 

Utrolig deilig for par som ønsker å ta vare på hverandre. Det er nydelig å dele denne teknikken med noen du er glad i. Alle med autoimmune sykdommer anbefales å ta denne behandlingen 1 gang per uke i 3-4 måneder. Samme for de som sliter med angst, depresjon, utmattelse etc. Akutt kan den mottas annenhver dag. Friske anbefales en gang i måneden.  De aller færreste vil ha råd til å kjøpe denne behandlingen så ofte. Derfor er det veldig fint å kunne lære den slik at du kan gi den til din familie.

Ta med pute, laken og 2 pledd. ​ Det blir lunsjpause underveis. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt. De som har tar med massasjebenk. Vi er 3 personer på hver benk.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

bli med

AromaTouch 1.600 kroner.

Fredag og lørdag 850 kroner.

1-2 yogaklasser 350 per klasse.

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe

overnatting

Det er mulighet til å overnatte hos naboen Leirfjord bibelsenter, tlf 993 07 420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe@mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech