yogahelg i Leirfjord

vår og tid for påfyll

24.-26. april er det klart for en ny helg fylt med yoga og påfyll. Temaet er vår og fornyelse. Våren er årstiden som gir kraft til ny fødsel, vekst og fornyelse. Vi kjenner varmen fra sola og energien i kroppen øker. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. ​

 Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal styrke immunforsvaret med latter og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Yoga tillater deg å lande i nuet, der du kan utforske tankene, følelsene, og fornemmelsene i kroppen. 

 

 

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige eteriske oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og via oilfactory-nerver påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time.

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Er hodet og kroppen full av stress? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt, i familien, eller i deg selv. Vi har alle med oss emosjonell baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy.

myk yoga med styrke

lørdag kl 9.30-11.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke, en tur på kafeen eller besøk salatbaren på Bunnpris. Vi serverer kaffe, te og frukt.

håndmassasje.jpg

kurs i håndmassasje og naturlig livsstil

lørdag kl 12.30-14.00

Bli med og lær AromaTouch håndmassasje. Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av de eteriske oljene. Oljene kan brukes til så mye mer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og dine.​ Du får med deg en liten oljegave hjem.

latter og yin yoga

lørdag kl 14.00-16.00

La kroppen smile og le med latter yoga. Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le.  Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.

 

yin yoga happy hips

Vi lander med en lang yin yoga med fokus på hofteåpnere. Vi stimulerer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi. 

Ønsker du å dele oljeglede?

lørdag kl 16-17
 

For deg som ønsker å dele oljeglede til venner og kjente. Passer også for deg som ønsker å jobbe med disse nydelige oljene fra doTerra. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å jobbe, heltid eller deltid.

Bilde 12.09.2017, 17.11.22.jpg

yoga for immunforsvaret og yin yoga

søndag kl 9.30-11.30

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. 

yin yoga love & courage

Vi avslutter helga med en hjerteåpnende praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Den balanserer hjertesenteret og våre emosjoner. Åpner opp for fri flyt og glede, gir oss mulighet til å følge oss komfortable når vi er stille. Kjærlighet til livet! Du får med deg praksisen hjem. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.

mindfulness og mindful yoga

søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en rolig praksis for å integrere alt. Du vil lære flere enkle mindfullness teknikker og mindful yoga.

 

Det er mye forskning på mindfullness og hvorfor dette er et så viktig verktøy for oss. Daglig mindfulness trening reduserer både fysisk og mentalt stress. Forskning viser at effekten av daglig mindfulness (15 min) kommer allerede etter 2 uker!

jeg gir bort 5 SuperWoman

På slutten av hver yogaklasse trekker en av mine favorittblandinger SuperWoman. Den løfter hummøret, roer stress og balanserer hormonene.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

bli med

Pris for hele helga er 1.500 kroner. Påmelding før 1. april 1.200 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse.

 

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe

overnatting

Det er mulighet til å overnatte hos naboen Leirfjord bibelsenter, tlf 993 07 420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe @ mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech