yogahelg i Leirfjord

høst og tid for påfyll

27. - 29. septemer er det klart for en ny helg fylt med yoga. Temaet er høst og påfyll. Høsten er årstiden for å fylle på og lade batteriene før vinteren kommer. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. 

Vi skal leke og ha det gøy, jobbe med bevegelighet og styrke, og ikke minst lande og finne indre ro. Du kan være med på hele eller deler av helga. PS mulig kurset på søndag erstattes av en 2,5 timers yogaøkt. Se info lenger ned. 

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige essensielle oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time. Les mer om oljene her >>

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Er hodet og kroppen full av stress? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt eller i familien, eller en konflikt i deg selv, og vi har alle samlet på oss følelsesmessig baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på, samt slippe forbi emosjonell dr**t og energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og gjennom kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy på.

Ta gjerne med deg noe å skrive på slik at du kan notere hva som kommer til deg når du gjør stillingene eller umiddelbart etterpå.

myk yoga med styrke

lørdag kl 09.30-11.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke, en tur på kafeen eller besøk salatbaren på Bunnpris. Vi serverer kaffe, te og frukt.

doTerra_oljer_redigert.jpg

naturlig livsstil med håndmassasje

lørdag kl 12.30-13.30

Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av de eteriske oljene. Oljene kan brukes til så mye mer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og dine.

  • Hva er essensielle oljer?

  • Hvordan kan de brukes?

  • Hvilke oljer kan hjelpe deg?

I tillegg vil du får lære AromaTouch håndmassasje. Denne timen er gratis og du får med deg en liten oljegave hjem.

Ønsker du å dele oljeglede?

For deg som er i gang med oljene og ønsker å dele disse nydelige oljene så møtes vi etter yogaen kl 16-17. 

latteryoga og yin yoga detox & energi

lørdag kl 14.00-16.00

La kroppen smile og le med latter yoga. Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le.  Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.

 

Vi avslutter lørdagen med en lang yin yoga for rygg og hofter for å løsne spenninger og øke bevegeligheten. Du vil bli tatt inn i myke vridninger som stimulerer og masserer de indre organene. Øvelser som stimulerer lever og galleblære hjelper å rense ut avfallsstoffer og frigjør muskelspenninger.

Merethe Grønbech i Leirfjord

holistisk yoga for immunforsvaret og yin yoga 

søndag kl 10.00-12.30

Bli med på en yogaworshop på 2,5 time med holistisk yoga for immunforsvaret med bevegelse, pust og flyt. Halvparten av tiden lander vi i deilige yin øvelser for å revitalisere hele kroppen. En perfekt avslutning av helga. 

Er du med hele helga?

Jeg trekker en av mine favorittblandinger SuperWoman blant deltakerne på søndag. Den løfter hummøret, roer stress og balanserer hormonene.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett. Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

påmelding

  • Hele helga 1.100 kroner

  • Enkelttimer 350 per klasse.

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe

overnatting

Det er mulighet til å overnatte hos naboen Leirfjord bibelsenter, tlf 993 07 420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe@mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech