top of page

yogahelg i Leirfjord

SanseSpa (2).png

høst og tid for påfyll

17.-19. septemer er det klart for en ny helg fylt med yoga. Temaet er høst og påfyll. Høsten er årstiden for å fylle på og lade batteriene før vinteren kommer. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. 

Vi skal leke og ha det gøy, jobbe med bevegelighet og styrke, og ikke minst lande og finne indre ro. Du kan være med på hele eller deler av helga. 

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige essensielle oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time. Les mer om oljene her >>

Dagens diffuser (1).png

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære.

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet. 

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsene til et personlig vekstverktøy.

slow flow

lørdag kl 09.30-11.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke, en tur på kafeen eller besøk salatbaren på Bunnpris. Vi koker kaffe og te.

håndmassasje.jpg

kurs i håndmassasje

lørdag kl 12.30-13.30

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene etter sommeren. Visste du at håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få? Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. På dette kurset både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Du får også med en roller med olje hjem, slik at du kan gi håndmassasje til din familie. Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

VISSTE DU AT....

Berøring er det første vi får og det siste vi mister, så det å ta seg tid til hverandre er så

utrolig viktig.

yin yoga happy hips

lørdag kl 13.30-15.30

Det samler seg mye grums i hoftene - både spenninger, følelser og stress. I følge tradisjonell kinesisk medisin lagres følelser av lavere vibrasjoner seg i hofteområdet. Følelser som sinne, skam og skyld. Vi jobber i dypden med å åpne energibanene og bindevevet i og rundt hoftene. Vi stimulerer fremside, bakside, innside og utside av hoftene. Dette inkluderer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi.

Merethe Grønbech i Leirfjord

open your heart 

søndag kl 9.30-11.30
 

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. Halveis inn i timen lander vi i en hjerteåpnende yin praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Husk å ta med bolster og puter til denne timen. Du kan lage bolster selv ved å rulle sammen et par pledd.

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe og.

Deva yoga

søndag kl 12.30-14.00

Vi avslutter helgen med en veldig rolig praksis som passer for alle, også for deg som aldri har vært på yoga tidligere. Deva yoga for muskel og skjelettplager og kroniske smerter er en rolig yogapraksis som passer for alle. Vi har god tid i øvelsene som utføres i et rolig tempo. En perfekt avslutning på helga.
 

jeg gir bort 5 SuperWoman

På slutten av hver yogaklasse trekker en av mine favorittblandinger SuperWoman. Den løfter humøret, roer stress og balanserer hormonene.

September callenge (21).png

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Du kan også leie bolster for 100 kroner (begrenset antall). Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett. Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

påmelding

  • Ny pris! Hele helga 1.500 kroner

  • Enkelttimer 350 per yogaklasse

  • Pensjonist/ufør/arbeidsledig/student 250 per yogaklasse
  • Kurs i håndmassasje 200 kroner

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe

sted

Vi møtes på Idrettshuset til Leirfjord Il, Tømmervikveien 12.

overnatting

Det er mulighet til å overnatte hos Leirfjord bibelsenter, tlf 993 07 420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.

bottom of page