yogahelg i Leirfjord

Leirfjord_edited.jpg

høst og tid for påfyll

25. - 27. septemer er det klart for en ny helg fylt med yoga. Temaet er høst og påfyll. Høsten er årstiden for å fylle på og lade batteriene før vinteren kommer. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. 

Vi skal leke og ha det gøy, jobbe med bevegelighet og styrke, og ikke minst lande og finne indre ro. Du kan være med på hele eller deler av helga. 

spa-stemning

Bli med og opplev spa-stemningen med nydelige essensielle oljer på alle timene. Oljene støtter deg og yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen på ulike måter. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time. Les mer om oljene her >>

chakra yin yoga

fredag kl 18.00-20.00

Er hodet og kroppen full av stress? Er eller har du vært i en vanskelig situasjon eller periode? De fleste av oss opplever daglig en eller annen form for konflikt på ett eller annet plan i livet. Enten er det på jobb, sosialt eller i familien, eller en konflikt i deg selv, og vi har alle samlet på oss følelsesmessig baggasje vi trenger å løse opp og gi slipp på.

Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn.

Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på, samt slippe forbi emosjonell dr**t og energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og gjennom kronechakraet. I hver chakra-relatert stilling vil du også bli gitt et spørsmål og en affirmasjon som hjelper deg med å jobbe gjennom din helbredelsesprosess.

Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. Tenk på dette som en måte å forvandle yoga-øvelsen til et personlig vekstverktøy på.

Ta gjerne med deg noe å skrive på slik at du kan notere hva som kommer til deg når du gjør stillingene eller umiddelbart etterpå.

myk yoga med styrke

lørdag kl 09.30-11.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke, en tur på kafeen eller besøk salatbaren på Bunnpris.

doTerra_oljer_redigert.jpg

naturlig livsstil

lørdag kl 12.30-14.00

Gjennom timene har du nå fått luktet og kjent på effekten av de eteriske oljene. Oljene kan brukes til så mye mer. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og dine.​ Du får med deg en liten oljegave hjem.

yin yoga happy hips

lørdag kl 14.00-16.00

Det samler seg mye grums i hoftene - både spenninger, følelser og stress. I følge tradisjonell kinesisk medisin lagres følelser av lavere vibrasjoner seg i hofteområdet. Følelser som sinne, skam og skyld. Vi jobber i dypden med å åpne energibanene og bindevevet i og rundt hoftene. Vi stimulerer fremside, bakside, innside og utside av hoftene. Dette inkluderer meridianene lever og galleblære og øvelsene hjelper kroppen å rense ut avfallsstoffer, frigi muskelspenninger og få ny energi.

Merethe Grønbech i Leirfjord

holistisk yoga og yin yoga 

søndag kl 9.30-11.00
 

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser. 

yin yoga love & courage

Vi avslutter helga med en hjerteåpnende praksis som stimulerer hjerte og tynntarmsmeridianen. Den balanserer hjertesenteret og våre emosjoner. Åpner opp for fri flyt og glede, gir oss mulighet til å følge oss komfortable når vi er stille. Kjærlighet til livet! Du får med deg praksisen hjem. 

lunsj kl 11.00-12.00

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.

minikurs i tankefeltterapi

søndag kl 12.00-14.30

Hør, se og opplev tankefeltterapi (TFT) – en revolusjon innen helse! Og det viktigste: lær deg hvordan du enkelt kan bruke det i din herdag.

På mini-kurset får du høre om, se og oppleve TFT i praksis. Du vil mest sannsynlig bli forundret over hva du opplever. Mest kjent er TFT som teknikk til å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes veldig ofte for å behandle f.eks angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, skam, flauhet, avhengighet og mye annet. Men også mange fysiske plager og lidelser kan behandles med TFT.

På kurset lærer du hvordan du kan bruke disse enkle men meget effektive teknikkene på deg selv eller andre. TFT som selvhjelps-teknikk er enkel å lære. Ved mer sammensatte og alvorlige tilstander vil det ofte være nødvendig å gå til en TFT-terapeut.

 

jeg gir bort 5 SuperWoman

På slutten av hver yogaklasse trekker en av mine favorittblandinger SuperWoman. Den løfter humøret, roer stress og balanserer hormonene.

September callenge (21).png

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett. Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

påmelding

  • Før 1. september, hele helga 1.300 kroner

  • Etter 1. september, hele helga 1.600 kroner

  • Enkelttimer 350 per yogaklasse

  • Minikurs i tankefeltterapi 400 kroner

Varmt velkommen til en ny deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe

sted

Vi møtes på Idrettshuset til Leirfjord Il, Tømmervikveien 12.

overnatting

Det er mulighet til å overnatte hos Leirfjord bibelsenter, tlf 993 07 420. I Sandnessjøen finnes både hotell og overnattingssteder.