top of page

yoga klasser

yin yoga

I yinyoga finner du roen med enkle øvelser. Vi er i hver posisjon i 3-5 minutter. Dette får deg til å gi slipp på spenninger og du får mer energi. Vi stimulerer både dyp muskulatur, ledd, sener og bindevev. Alle øvelsene utføres liggende eller sittende og tilpasses for alle.

yoga nybegynner

Dette er timen for deg som aldri har prøvd yoga eller som ønsker en rolig time med aktiv yoga. Vi lærer klassiske yogaøvelser og solhilsen. Vi jobber med bevegelighet, styrke, fleksibilitet og tilstedeværelse. Du lærer å bruke pusten gjennom øvelsene.

 

vinyasa litt øvet

Denne timen er for deg som har praktisert yoga tidligere og ønsker å gå videre med litt mer krevende øvelser. Du har noe styrke og bevegelighet og ønsker å lære mer om yoga og utvikle dine ferdigheter. Du er godt kjent med solhilsen og grunnleggende øvelser. Kanskje har du praktisert yoga 1-2 år og føler deg klar for å ta neste steg.

 

vinyasa øvet

Er du klar for neste nivå? Vi varmer opp med solhilsen og flyter videre fra posisjon til posisjon. Her får du utfordret deg med armbalanser, bakoverbøy og opp-ned øvelser.

Deva yoga for skjelett og muskelplager

Deva Yoga for muskel og skjelettplager er for deg som har plager i ryggen, nakken eller hoftene, eller generell stivhet og vondter i muskler og ledd. Dette kurset er dyptgående, skånsomt, enkelt og effektivt, og får med deg verktøy du kan bruke i din hverdag.

 

latteryoga

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.
 

partner yoga

En lekende og uformell yogaklasse der vi leker sammen to og to. Med hjelp av hverandre får vi økt bevegelighet, balanse, styrke og nærhet.

 

mindfulness

Jeg guider deg i oppmerksomt nærvær og med enkle øvelser blir du mer bevisst tilstede i hverdagen. Du får med deg enkle øvelser som du kan praktisere der du er.

Jeg kommer til din arbeidsplass, skole, barnehage, barselgruppe, utdrikningslag eller privattime.

Deva yoga

anbefalinger

Tusen takk for ei super helg👍 Kropp og sjel føles knirkefritt og i balanse 😄 Og jeg må bare si det igjen: Du er en fantastisk dyktig og flik instruktør 👏👏Gleder meg allerede til du er tilbake til våren🤗

- Trine

Fantastisk yoga :-) kroppen føles deilig og  Merethe er behagelig og flink instruktør, med godt humør, gode instruksjoner og deilige hender. Anbefales!!! 

- Anne Karin

bottom of page