yogahelg i Halsa

Yogakurs Eureka (4).png

nytt år og tid for påfyll

11. -13. januar er det klart for en helg fylt med yoga på Stornaustet i Halsa. Vi skal fylle på og lade batteriene. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal styrke immunforsvaret med latter og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. 

Yoga Halsa program januar 2019

yin yoga

fredag kl 18.00-19.30

Før vi fyller på med nytt må vi gi slipp på det gamle, alt det vi ikke trenger lenger. Hva med litt indre rengjøring etter jul? Bli med på en avslappende yin yoga før du inntar fredagstacoen. I yin yoga finner du ro og avslapping med enkle øvelser som øker bevegeligheten og reduserer stressnivået i kroppen. Du vil bli tatt inn i dype tøyninger som virkelig åpner opp og slipper spenninger i hele kroppen. Denne timen forbereder kroppen til resten av helgen.

latter yoga og yin yoga detox & energi

lørdag kl 9.30-11.30.00

La kroppen smile og le med latter yoga. Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser og passer for alle som har lyst til å le. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.

 

Vi lander med en lang yin yoga for rygg og hofter for å løsne spenninger og øke bevegeligheten. Du vil bli tatt inn i myke vridninger som stimulerer og masserer de indre organene. Øvelser som stimulerer meridianene nyre og blære. Øvelsene gir ro og balanserer nervesystemet, stimulerer ryggen og lader opp kropp og sinn. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.

Lavender doTerra

naturlig livsstil

lørdag kl 12.30-14.00

Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Flere og flere ser fordelen med å leve best mulig uten kjemiske og syntetisk fremstilte produkter. Bli med på en introduksjon til essensielle oljer og hør mer om hvordan de kan hjelpe deg og din familie.

  • Hva er essensielle oljer?

  • Hvordan kan de brukes?

  • Hvilke oljer kan hjelpe deg?

Denne timen er gratis og du får med deg en liten oljegave hjem.

holistisk yoga for immunforsvaret

lørdag kl 14.00-15.30

Med spesielle yogaøvelser utført i et rolig tempo bygger vi kraft, frigjør energi og roer ned nervesystemet. I denne økten stimulerer vi immunforsvaret og renser kroppen med bruk av pusten og rolige yogaøvelser.

stillhet.jpg

myk yoga med styrke

søndag kl 9.30-11.30

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. De fysiske øvelsene har til hensikt å øke sirkulasjonen og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. 

lunsj kl 11.30-12.30

Du spiser det du har lyst på. Ta med matpakke. Vi serverer kaffe, te og frukt.

mindfulness og mindfull yoga

søndag kl 12.30-14.00

Nysgjerrig på hva mindfullness er, hvordan det oppleves og om det er noe for deg? Du vil lære enkle mindfullness teknikker og mindfull yoga.

 

Det er mye forskning på mindfullness og hvorfor dette er et så viktig verktøy for oss. Daglig mindfulness trening reduserer både fysisk og mentalt stress. Forskning viser at effekten av daglig mindfulness (15 min) kommer allerede etter 2 uker!

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses den enkelte.

ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag om du er en som fryser lett.

påmelding

Pris for hele helga er 1.500 kroner. Påmelding før 12. desember 1.200 kroner. Hvis du ønsker å delta på deler av helga er det 350 per klasse.

Vi møtes på Stornaustet i Halsa. 147 km fra Trondheim, 2 timer å kjøre. Jeg har plass i bilen til 3 stykker :-)

Varmt velkommen til en deilig helg med pleie til deg selv!

 

Klem fra Merethe Grønbech og Irene Røe Vaagan

overnatting

Det er flere overnattingssteder i Halsa, se oversikt her.