top of page

Yogahelg på Dønna

Yogahelg (49).png

Møt våren med yoga på Dønna

Velkommen til årets første yogahelg på Yogalåven på Dønna. Kjersti Aaker har innredet en fantastisk yogalåve - den må bare oppleves.

 

Er det tid for jentehelg, husmorferie, venninnetur? Ja er du mann, er du hjertelig velkommen du også. Vi skal ta godt vare på deg. 

 

Vi skal jobbe med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Med 5 unike yogaklasser og håndmassasje blir det en helg med egenpleie og velvære.​  I tillegg blir det mulighet for AromaTouch massasje og bading i havet med badstue.​

Du kan overnatte inne i huset, i rorbu eller ta med bobil eller telt. ​

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle, og du gjør det som passer deg best.

Slik kommer du deg til Dønna

Dønna er ei øy utenfor Sandnessjøen. Du kan ta bil, tog, hurtigbåt eller fly til Sandnessjøen, Det går ferge fra Sandnessjøen til Bjørn/Dønna fredag kl 15.30 og 16.50 . Derfra er det ca 20 minutter å kjøre til Yogalåven. Retur på søndag med ferge kl 15.10 fra Bjørn. Si fra om du trenger noen å sitte på med fra Bjørn. Her er fergerutene>>

Yin yoga for hormonblanse

Fredag kl 18.00-20.00

En myk yinklasse hvor vi fokuserer på de fysiske og mentale prinsipper i yinyoga - ja selve hemmeligheten i yin yoga. Det blir øvelser for hele kroppen: Hofteåpnere, ryggstrekkere, vridninger, strekke baksiden og åpne fremsiden. Se på yin yoga som en dans – ikke en brytekamp. 

Praksisen støttes av nydelige eteriske oljer for å balansere hormonene. Du vil også få en oversikt over hvilke eteriske oljer som er fine for dager med humørsvingninger, menssmerter, PMS, nattesvette og hetetokter.

Kveldsmat/tapas

Fredag kl 20.00

Vi samles for felles kveldsmat/tapas i stua hos Kjersti.

Myk hormonbalanserende yoga

Lørdag kl 8.30-10.30

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Øvelsene i hormonyoga er sammensatt av både statiske og dynamiske øvelser som påvirker oss på mange områder: Støtter hormonprodusernede kjertler, lindrer symptomer ved overgangsalder, styrker musklene, bedre kroppsholdning, øker fleksibiliteten i kroppen, styrker skjelettet, reduserer stress, bedre søvnen, reduserer følelsesmessig ustabilitet og depresjon og gir økt energi. Vi avslutter med lang avspenning. 

Hormonyoga passer både for alle, både deg som har PMS, ustabil syklus, overgangsalder eller prøver å bli gravid. Passer også for menn og for deg som er ny på yoga.

Lunsj

Lørdag kl 10.30-12.00

Vi samles i stua til Kjersti for deilig lunsj

Kurs i håndmassasje + oljer for hormonbalanse

kl 12.00-13.00

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få. Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

Du vil også få tips til eteriske oljer som balanserer hormonene dine.  Du vil også få en oversikt over hvilke eteriske oljer som er fine for dager med humørsvingninger, menssmerter, nattesvette og hetetokter.

IMG_8149.jpg

Transformerende yoga

Lørdag kl 13.00-15.00
 

Denne yogaøkten er kryddret med klassiske yogaøvelser, kundalini yoga, pusteøvelser, breathwork, risting, mantra, meditasjon og selvfølgelig avspenning. Du vil kjenne deg fornyet etter denne økta som er er inspirert av min yogalærer Trine Berge sin transformative yoga.

Egentid, badstue og isbading

Lørdag kl 15-18

Gå en tur i nærområdet, les en bok eller bare slappe av. Er du klar for en utfordring blir du med på bading og badstue. Bading i kaldt vann gir et kick av glede og energi. Med badstue i vannkanten får du garantert opp tempen etter et kort bad. Vi deler inn i to økter slik at det blir plass til alle. 

Felles middag

Lørdag kl 18.30

Vi samles for felles middag i stua hos Kjersti.

Vinyasa Flow

Søndag kl 8.30-10.30
 

Vi starter mykt og varmer kroppen med enkle øvelser. Etterhvert flyter vi inn i bevegelse og flyt mellom yogastillingene, synkronisert med pusten. Det blir styrke for hofter, rygg og nakke/skuldre. Vi skaper flyt og bevegelse i hele kroppen. En uformell yogaklasse der der latteren sitter løst og vi øver med den kroppen vi har. Denne timen gir deg muligheten til å virkelig utfordre og bevege kroppen. Du vil kjenne deg fornyet med økt styrke, konsentrasjon og mentalt fokus. Timen avsluttes med lang avspenning, der jeg sender reiki til hver enkelt.

Lunsj

Søndag 10.30-12.00

Chakra yin yoga

Søndag kl 12.00-14.00

Vi avslutter helga med deilige yin øvelser som virkelig får deg til å lande i kroppen og integrere all kunnskap og erfaring fra helga. Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for chakraene for å løsne opp i kropp og sinn. Chakraene kan brukes som metaforer og inspirasjon for emosjonell helbredelse og velvære. Enten du kjenner til chakraer eller ikke, oppfordrer vi deg til å prøve denne klassen med et åpent sinn. 

 

Denne praksisen er en unik og kraftig måte å vekke og helbrede den subtile energikroppen på samt slippe energiblokkeringer for å frigjøre sinnet, følelser og fysisk kropp. Vi vil gå opp fra roten og opp til kronechakraet.
 

DSC09809_edited.jpg

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå.

Se ledige tidspunkt og bestill tidspunkt i påmeldingen (Ta med to laken/pledd). 800 kroner.

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Kryss av om du ønsker å låne yogabolster (kun 9 tilgjengelig). Ta på gode myke klær, gjerne flere lag.

Påmelding

Pris for hele helga er 1.965 kroner. Early bird før 15. mars 1.800 kroner. Ufør/honnør/student 1.690 kroner, early bird før 15. mars 1.500,-. Vi har maks 22 plasser.

Fra 15. mars

Det åpnes for påmelding til enkelttimer og velværelørdag fra 15. mars, hvis det er ledig plass. 

Velværelørdag! 950 inkl lunsj og badstue. Påmelding til enkelttimer 390 kroner per time.

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Kjersti

Sted

Vi møtes på Yogalåven til Kjersti Aaker, Stavsengveien 43, 8820 Dønna.
 

Overnatting og mat

Overnatting i bryggene og i kjelleren. Du kan også ligge i eget telt eller parkere bobilen utenfor låven. Det er kjøkken i bryggene slik at du kan ordne mat selv. Det er kort vei til butikken, Prix, ca 3 min å gå.
​​

Ta kontakt med Kjersti for booking av rom og bestilling av mat, epost eller ring 97980207. Betales til Kjersti Aaker med Vipps nr 734855.

 • Overnatting i huset fredag-søndag inkl. mat,

  • Dobbeltrom 2.000 kroner (per pers)

  • Enkeltrom netter 2.200 kroner

  • Kjelleren netter 2.400 kroner

 • Overnatting i Brygge (uten mat) 1.800 per døgn (plass til 3-4 personer) 

 • Camping: Eget telt eller bobil, 100 kr per natt

 • Mat 900 kroner for 4 måltider (fredag kveld, lørdag lunsj og middag, lunsj søndag)

 • Badstue 100 kroner

 • Kajak 200 kroner, for ca 2 timer

Ta med

 • Sengetøy og håndklær

Sykdom

Hvis du har testet positivt for korona, eller har luftveis symptomer - hold deg hjemme. Med så mange mennesker tett samlet skal det føles trygt å være sammen.

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 1. april: Full refusjon. Mellom 1.-10. april: 30 % refusjon. Etter 10. april ingen refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

Fint om du også sender en melding om du blir forhindret i å delta.

bottom of page