Yogakurs

Yoga for alle

Velkommen til et nytt semester med yoga. Du vil kjenne at du blir sterkere, smidigere og får en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. 


Du kan velge om du vil gå en eller flere timer i uka eller klippekort. Du melder det på den klassen du ønsker å gå på, men kan bytte mellom hvis det ikke passer. Du kan også ta igjen timer hvis du f.eks. er på reise eller er syk en uke. Det er ikke yoga vinterferien. 

Du som er deltar ukentlig eller med klippekort har gratis tilgang til online yoga i tillegg. Bli med i FB-gruppa Online yoga med Merethe. Her finner du allerede over 70 yogaklasser. Disse kan du praktisere når det passer deg.

spa-følelse på yogatimene

Jeg bruker nydelige eteriske oljer fra doTerra på alle timene. Oljene støtter deg i yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time.

Kurs i yin yoga og mindfuless

myk yoga med styrke


Bli med på yoga hvor vi jobber med myke, organiske, enkle og skånsomme øvelser som øker bevegelighet, styrke og blodsirkulasjon i skuldre, nakke, rygg og hofter. Du vil kjenne at du får bedre holdning og mindre stress i området. Med styrkeøvelser tar vi vare på holdningen og får løst opp i spenninger. Målet er å øke bevegeligheten og energiflyten i kroppen. Belønningen er deilig avspenning til slutt.

Timen er perfekt alene eller i kombinasjon med myk yoga med yin på torsdager kl 19.00-20.15. Du vil merke stor fremgang i formen hvis du går på yoga to ganger i uka.

Bilde 05.07.2020, 16 56 41.jpg

yin yoga

I yinyoga finner du roen med enkle øvelser. Vi jobber med fleksibilitet og mobilitet i bindevev, dyp muskulatur, ledd og sener. Yin yoga er en meditativ yogastil som kan praktiseres av alle. Alle øvelsene utføres liggende eller sittende, og tilpasses til alle. Vi er i hver posisjon i 3-5 minutter.

 

Yin yoga både mykner, åpner og styrker kropp og sinn. Du vil gjerne oppleve økt velvære, bedre søvn og styrket mental helse. Du trenger hverken være myk eller å ha praktisert yoga tidligere. Det blir hands-on justeringer og yogamasasje. Etter denne økten vil du garantert sove godt.

myk yoga med yin yoga

I denne timen starter vi med myk rolig yoga som passer for alle og lander i lange deilige yin posisjoner. Passer perfekt alene eller i kombinasjon med en av timene på mandag.

yoga PT

En yogatime med personlig veiledning og tilpassede øvelser er gull verdt. Du får med deg ditt personlige yogaprogram slik at du kan fortsette egenpraksis hjemme. 80 minutter PT yoga til 1.000 kroner. Ved bestilling av 5 timer får du med en time gratis. Du får også med en prøve på en personlig oljeblanding tilpasset ditt behov; f.eks. søvn, immunforsvar, hodepine, konsentrasjon.

Lavendel.jpg

ta vare på deg selv

 

Oljetreff passer både for deg som er ny og for deg som har oljer og ønsker en oppfriskning. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Leve en naturlig livsstil med giftfrie produkter uten kjemikalier og skadelige stoffer? Dette er for deg som ønsker å ta tak i ditt liv og bytte til naturlige og rene produkter til helse og velvære, hud og hårpleie, matlaging hjemmeapotek og rengjøring. 

Eteriske oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg? Både fysisk og emosjonelt. F.eks. søvn, immunforsvar, sesongmessige plager, energi, stress og fordøyelse. Dette er for deg som vil vite mer om essensielle oljer og hvordan de kan hjelpe deg i ditt liv. 

  • Ta vare på deg selv

  • Hvordan bruke essensielle oljer i hverdagen

  • Hva oljer kan hjelpe deg med

  • Hva er lurt å starte med

Oljene har mange egenskaper. Her er noen eksempler: Lavendel for roe ned og avspenning. Sitron for energi, rens, fokus og konsentrasjon. Peppermint for energi, pust, blodsirkulasjon, hodepine.

Påmelding

Onsdager kl 19-21, eller avtal personlig veiledning. Kringkastingsvegen 4. Meld deg på via SMS, Messenger eller epost merethe @ mereyoga.no.

Har du ikke mulighet til å bli med på oljetreff? Fortvil ikke. Opplæringen får du også online. 

Les mer her>>
 

Ønsker du en privat gjennomgang er det bare å ta kontakt. Du kan også samle noen venninner for en oljekveld og håndmassasje.

Lurer du på noe?

Det er bare å ringe meg på 918 22 692 eller send en e-post merethe@mereyoga.no

 

Ønsker du yoga der du jobber? Ta kontakt i dag! Jeg har ledige timer.