yogakurs

yoga for alle

17. august - 21. desember
 

Velkommen til et nytt semester med yoga. Du vil kjenne at du blir sterkere, smidigere og får en indre ro av å praktisere yoga regelmessig.

Du kan velge om du vil gå en eller flere timer i uka eller klippekort. Du melder det på den klassen du ønsker å gå på, men kan bytte mellom hvis det ikke passer. Du kan også ta igjen timer hvis du f.eks. er på reise eller er syk en uke. Det er ikke yoga i høstferien. 

Det vil mest sansynlig bli påmelding via Spond, slik at jeg vet hvem som kommer og hvor mange vi blir. Kommer tilbake med detaljer når det nærmer seg.

spa-følelse på yogatimene

Jeg bruker nydelige eteriske oljer fra doTerra på alle timene. Oljene støtter deg i yogapraksisen. Oljene har små aromatiske molekyler som tas opp gjennom luktesansen og påvirker hjernen og kroppen. Vi bruker oljer for å lande på matta og i kroppen, åpne pusten, finne energi, konsentrasjon og roe ned på slutten av hver time.

Betal og meld deg på til Vipps nr 118743, eller med e-post og motta faktura. Ta kontakt hvis du ønsker å dele opp betalingen.

 • Ubegrenset 3.800 kroner. 

 • 1 gang i uka 2.700 kroner

 • 10 klipp 1.900 kroner 

 • 6 klipp 1.200 kroner 

 • Dropp-inn 250 kroner

Kurs i yin yoga og mindfuless

yoga for skuldre, nakke og rygg

Sliter du med vonde skuldre, nakke eller rygg? Har du en jobb hvor du sitter mye foran pc eller annen statisk jobbing med armene?

Bli med på yoga hvor vi jobber med myke, enkle og skånsomme yogaøvelser som øker bevegelighet, styrke og blodsirkulasjon i skuldre, nakke og rygg. Du vil kjenne at du får bedre holdning og mindre stress i området.

 

Denne nye timen er for deg som aldri har vært på yoga tidligere eller ønsker en rolig klasse. Vi lander på matta og finner pusten og roen. Med myke yogaøvelser får vi løsnet opp spenninger i hofter, rygg og nakke. Vi styrker kroppen innenfra og ut. Vi avslutter med lang deilig savasana og kjenner på godfølelsen i kroppen. 

yoga videre

Denne timen er for deg som har praktisert yoga tidligere og ønsker å gå et steg videre. Du har noe styrke og bevegelighet og ønsker å utforske nye øvelser. Vi starter mykt og rolig med kjente øvelser og vi jobber med et tema for hver time. 

 

Med fokus på pust og bevegelse jobber vi med styrke, bevegelighet og tilstedeværelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. Målet er å øke bevegeligheten og energiflyten i kroppen. Belønningen er deilig avspenning til slutt.

Kurs i yin yoga og mindfuless

yin yoga

I yinyoga finner du roen med enkle øvelser. Vi jobber med fleksibilitet og mobilitet i bindevev, dyp muskulatur, ledd og sener. Yin yoga er en meditativ yogastil som kan praktiseres av alle. Alle øvelsene utføres liggende eller sittende, og tilpasses til alle. Vi er i hver posisjon i 3-5 minutter.

 

Yin yoga både mykner, åpner og styrker kropp og sinn. Du vil gjerne oppleve økt velvære, bedre søvn og styrket mental helse. Du trenger hverken være myk eller å ha praktisert yoga tidligere. Det blir hands-on justeringer og yogamasasje. Etter denne økten vil du garantert sove godt.

myk yoga med yin yoga

I denne timen starter vi med myk yoga og lander i lange deilige yin posisjoner. Passer perfekt alene eller i kombinasjon med en av timene på mandag. Passer for alle.

yoga PT

En yogatime med personlig veiledning og tilpassede øvelser er gull verdt. 60 minutter PT yoga til 600 kroner fra kl 7-17. 800 etter kl 16.00. Du kan bestille så mange timer du ønsker. Du får også med en prøve på en personlig oljeblanding tilpasset ditt behov; f.eks. søvn, immunforsvar, hodepine, konsentrasjon.

Lavendel.jpg

oljetreff

 

Oljetreff passer både for deg som er ny og for deg som har oljer og ønsker en oppfriskning. Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Leve en naturlig livsstil med giftfrie produkter uten kjemikalier og skadelige stoffer? Dette er for deg som ønsker å ta tak i ditt liv og bytte til naturlige og rene produkter til helse og velvære, hud og hårpleie, matlaging hjemmeapotek og rengjøring. 

Eteriske oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg? Både fysisk og emosjonelt. F.eks. søvn, immunforsvar, sesongmessige plager, energi, stress og fordøyelse. Dette er for deg som vil vite mer om essensielle oljer og hvordan de kan hjelpe deg i ditt liv. 

 • Sunt inneklima og bedre helse

 • Hvordan bruke essensielle oljer i hverdagen

 • Hva oljer kan hjelpe deg med

 • Hva er lurt å starte med

Oljene har mange egenskaper. Her er noen eksempler: Lavendel for roe ned og avspenning. Sitron for energi, rens, fokus og konsentrasjon. Peppermint for energi, pust, blodsirkulasjon, hodepine.

Påmelding

Onsdager kl 19-21. Kringkastingsvegen 4. Meld deg på via SMS, Messenger eller epost merethe@mereyoga.no.

 

Har du ikke mulighet til å bli med på oljetreff? Fortvil ikke. Opplæringen får du også online. Les mer her >>
 

Ønsker du en privat gjennomgang er det bare å ta kontakt. Du kan også samle noen venninner for en oljekveld og håndmassasje.

Lurer du på noe?

Det er bare å ringe meg på 918 22 692 eller send en e-post merethe@mereyoga.no

 

Ønsker du yoga der du jobber? Ta kontakt i dag! Jeg har ledige timer.

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe@mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech