velkommen til doTerra

Ta vare på deg selv

Så herlig at du blir med i denne vidunderlige oljeverdnen! Det er bare å glede seg til å bli kjent med dine første oljer. Nyt de og nyt prosessen du nå skal inn i. Det kan virke overveldene i starten. Du tar det i ditt eget tempo og når du er klar. Bli med inn i FB-gruppene og portalene, kjøp bøker og sett på diffuseren og nyt! 

Kom i gang

For å komme i gang med enkle rutiner har jeg laget et program - et forslag til en dagsrutine.

doTerra_oljer_redigert.jpg

ta vare på deg selv!
 

Så herlig at du blir med i denne vidunderlige oljeverdnen! Det er bare å glede seg til å bli kjent med dine første oljer. Nyt de og nyt prosessen du nå skal inn i. Det kan virke overveldene i starten. Du tar det i ditt eget tempo og når du er klar. Bli med inn i FB-gruppene og portalene, kjøp bøker og sett på diffuseren og nyt! 

Kom i gang

For å komme i gang med enkle rutiner har jeg laget et program - et forslag til en dagsrutine. 

Last ned daglig rutine >>

Les mer om oljene i familiepakken >>

Kunnskap

Det er mange plasser du kan lære om oljer, både i bøker, på nett og i Facebook-grupper. Jeg anbefaler deg å kjøpe boken Modern Essentials (finnes også på norsk) og Emotions and essential oils. De er utrolig fine oppslagsverk. 

 

Først og fremst er det å komme i gang med bruk av oljene. Start dagen med en dråpe sitron i drikkevannet, på tom mage. Hver gang det dukker opp en utfordring spør deg selv - er det noen oljer som kan hjelpe her? 

Når du har brukt oljene i en måned så kan vi ta en prat og en individuell gjennomgang. Bare ta kontakt når det passer deg :-) 

Nyttige Facebook-grupper og videoportaler
Som medlem i doTerra kan du bli medlem i flere FB-grupper. Her kan du lære mye nytt, søke råd, lese tidligere råd mv. Der ligger materiell under filer og videoer. Her er det bare å velge etter egne interesser og behov :-) Du trenger ikke være med i alle. Velg etter interesse og se hvem som inspirerer deg. Det er bare å be om å bli medlem. Du finner ditt medlemsnummer i mailen fra doTerra.​ I FB-gruppene finner du mange diskusjoner. Bruk gjerne søkefeltet når du lurer på noe. 

DEVA Living 

Med Katrine Berge. Under filer finner du mye snacks. Anbefaler bla Familiepakken brukerguide med healingprotokoll

Inspira Living
Med Henriette Karlgraff 

Veldig mange erfaringer er delt i denne gruppen. Bruk gjerne søkefeltet når du lurer på noe.

Online portaler

 

Anbefalte bøker

 

  • Modern Essentials (Stor god bok – må ha! Finnes også på App - utrolig kjekk når du ikke har med bøkene. Finnes i norsk utgave hos de norske nettbutikkene.

  • Emotions & Essentail oils (Om hver enkelt olje og følelser - utrolig kjekk bok. (I mange opplæringsvideoer kalles den for den gule boka. Litt forvirrende når det nyeste utgave er grønn)

  • The Essential Life (Veldig bra bok med mange oppskrifter)  

  • I am faboulus (Mange spennende emosjonelle oljeblandinger. Kan vente med denne). Desiree Mangandog har også boken I am worthy. 

Norske nettbutikker med bøker og utstyr

 

 

Dele oljemagi og åpen FB-gruppe
Hvis du kjenner noen som er interessert i oljer så er det bare å invitere de inn i Facebook-gruppen Inspirasjon essensielle oljer https://www.facebook.com/groups/139752596788764/

Hvis du kjenner noen som også har lyst til å kjøpe oljer så er det bare å sende de til meg så hjelper jeg de i gang. https://www.mereyoga.no/essensielle-oljer

 

 

Lev renere program (LRP)
Du trenger ikke å bestille hver måned, det er valgfritt. Du kan legge inn en engangsordre og du får 25 % rabatt. Hvis du ønsker større rabatt, månedens produkt gratis og få tilbake frakten i poeng, må du opprette en LRP-ordre. doTERRA belønner lojale kunder med å gi produktpoeng og gratis produkter. Poengene kommer tilbake måneden etter kjøpet og kan brukes på neste bestilling til å få gratis produkter, og gratis frakt. Du kan lese om LRP (Loyalty Revord program) i FB grupa DEVA Living https://www.facebook.com/groups/204742066685128/ Her finner du også videoer som forklarer LRP. Du finner også videoer i online-portalen (lenke lenger opp). Hvis du handler for 125 PV innen 15. får du med månedens produkt gratis :-) I tillegg øker rabatten fra 10-30% i løpet av et år, hvis du bestiller for min 50PV hver måned. Du kan også legge inn en liten ordre for å beholde rabatten. Hvis du ønsker å avslutte LRP ringer du bare kundeservice.

 

Bestilling av oljer og andre produkter
Norsk prisliste m/moms: http://media.doterra.com/no/no/forms/norway-price-list-with-vat.pdf Du kan bestille varer som ikke er godkjente i norge for levering i utlandet, f.eks. hvis du er på ferie. Du logger inn her: https://www.mydoterra.com/  Du finner ditt idnr i mailen fra doTerra.

Puh! Det ble mye informasjon. Du får fordøye det litt etter litt :-)

Har du spørsmål? Ring meg eller send en melding :-) 

Merethe
91822692

.......................................

Andre nyttige linker - hvis du får tid og lyst

 

 

Tusen takk for at du er med oss!

Ta vare på deg selv!

Min medlemmsgruppe

https://www.facebook.com/groups/382451258984096/ 

INspira living

Henriette Karlgraff er en kunnskapsrik og dyktig inspirator. Undervisning i naturlig livsstil.

I tillegg finnes det en portal med masse nyttig snaks:https://www.henriettekalgraff.no/offers/YBkaKey9  (Gratis til medlemmer i Team Inspira Living, som vi er en del av. Her kan du se en rekke med interessante videoer om naturlig livsstil. Anbefales!)

deva living

Med Katrine Berge.
Under filer finner du mye snacks. Anbefaler bla Familiepakken brukerguide med healingprotokoll

ta vare på deg selv

I’m a paragraph. Double click me or click Edit Text, it's easy.

Read More >