tankefeltterapi

minikurs i tankefeltterapi

I mars/april vil jeg arrangere nytt minikurs i TFT. Dato kommer. Send meg gjerne en mail/melding om du vil bli med.

 

halv pris på behandling


Har du lyst til å hjelpe meg? Jeg er i gang med TFT-utdanning og trenger noen å trene på. Frem til jeg blir sertifisert får du halv pris på behandling.

 

hva er tankefeltterapi?

TFT, tankefeltterapi/neurotapping, er en teknikk for å aktivere kroppens iboende evne til å reparere seg selv. TFT brukes ofte for å redusere eller fjerne følelsesmessige og psykiske utfordringer, plager og lidelser. TFT brukes ofte i behandling av angst, depresjon, fobier, sorg, traumer, flauhet, avhengighet og mye annet. Også fysiske ubehag kan behandles med TFT. Se video om TFT og spenningshodepine >>

TFT kan brukes på unødvendige/ubehagelige følelser og spenninger/smerter. Under behandlingen holder du fokus på smerten eller følelsen. Ved å banke lett på bestemte punkter på kroppen så skjer det noe med følelsen i kroppen. Både jeg og de jeg har behandlet er like overrasket hver gang vi opplever at det skjer. 

"Metoden skaper indre ro" - Se artikkel på psykologisk.no >>

min historie

Jeg testet TFT for første gang i høst da jeg var på et minikurs hos Elisabeth Sagfjæra, Kraftsenteret, og lærte noen enkle teknikker. Noen dager etterpå våknet jeg med hodepine etter for lite søvn og pakking kvelden før. Tidlig opp for å ta fly til Sandnessjøen. Du vet den følelsen når du våkner og ikke er i form. Jeg begynte å «banke» på meg selv, slik som jeg hadde lært. På flybussen og på flyet – ja flyvertinna lurte på om jeg hadde det bra. Når jeg landet var hodepinen borte.

 

Du som kjenner meg vet at jeg har vært til mange forskjellige behandlinger i løpet av de siste 20 årene. I høst hadde jeg to behandlinger hos Elisabeth/Kraftsenteret og fikk ryddet i noe gammelt rusk som har satt seg i kroppen.

 

Med TFT har jeg blitt bedre kjent med meg selv og mine følelser. Og jeg har et verktøy i hendene som hjelper meg der og da.

Når dette viruset kom i mars kjente jeg et behov flere verktøy for å hjelpe meg selv og andre til å ta vare på seg selv. TFT passer ferfekt sammen med yoga og eteriske oljer.

Så – mitt spørsmål er: Har du lyst til å hjelpe meg?

priser

Fram til jeg er ferdig sertifisert tilbyr jeg behandling til halv pris og du betaler bare dersom du er fornøyd og har fått løst opp i det du ønsker.

Når jeg er ferdig sertifisert vil en behandling koste 900 kroner for 60 minutter. Første time tar gjerne 90 minutter - du får den til samme pris.

 

En pakke på 5 behandlinger 4.000 kroner (du sparer 500 kroner).
 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe @ mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech