sommeryoga

yoga for alle

1. juni - 11. juli
 

I sommer fortsetter den samme populære timeplanen på Eureka Kiropraktikk, Vegamot 4b, Moholt. Du kan velge om du vil gå en eller to ganger i uka, klippekort eller dropp-inn. Du melder det på det den timen du ønsker å gå på, men kan bytte mellom hvis det ikke passer. 

  • Dropp-inn 250 kroner

  • 6 klipp 1.200 kroner 

  • Ubegrenset 1.500 kroner

  • Yoga PT har egen pris

Betal og meld deg på til Vipps nr 118743, eller med e-post og motta faktura. 

* Avsluttes 20. juni

Kurs i yin yoga og mindfuless

myk yoga med styrke

I myk yoga jobber vi med pust og bevegelse. Du får styrke gjennom bedre kontakt med kroppen på kroppens egne premisser. Målet er å øke bevegeligheten og energiflyten i kroppen, og vi avslutter med god avspenning. Kurset er spesielt for deg som ønsker rolige bevegelser og styrke kropp og sinn. Du trenger ikke å ha praktisert yoga tidligere.

Kurs i yin yoga og mindfuless

yin yoga

I yinyoga finner du roen med enkle øvelser. Vi jobber med fleksibilitet og mobilitet i bindevev, dyp muskulatur, ledd og sener. Yin yoga er en meditativ yogastil som kan praktiseres av alle. Alle øvelsene utføres liggende eller sittende, og tilpasses til alle. Vi er i hver posisjon i 3-5 minutter. Yin yoga både mykner, åpner og styrker kropp og sinn. Du vil gjerne oppleve økt velvære, bedre søvn og styrket mental helse. Du trenger hverken være myk eller å ha praktisert yoga tidligere. Det blir hands-on justeringer og yogamasasje. Etter denne økten vil du garantert sove godt.

yoga PT

sliten, stressa, sykemeldt?

Med rolige skånsomme bevegelser får vi kontakt med pusten og kroppen. Det blir en blanding av Deva Yoga for muskel og skjelettplager, mindfulness og yin yoga. Denne timen er spesielt tilrettelagt for deg med lav energi eller bare trenger et pusterom i hverdagen. Øvelsene tilpasses de som er med. På denne timen er det plass til kun 3 deltakere. Timen er på 90 minutter og foregår hjemme hos meg onsdag kl 9-10.30. Følgende datoer 28. mai, 4.,11. og 18. juni. Fortsetter etterpå ved interesse. 

 

350 kroner per gang.

Pakketilbud: Bestill 4 timer og en AromaTouch behandling til 1.500 kroner (du sparer 500 kroner).

myk yoga med yin yoga

I denne timen starter vi med myk yoga og lander i lange deilige yin posisjoner. Passer perfekt alene eller i kombinasjon med en av timene på mandag. 

yoga for stive menn

6 ukers kurs

Yogakurs Eureka (12).png

Du føler kanskje du er for stiv til å begynne med yoga? Merethe kjører i gang et eget yogakurs for menn. Du trenger hverken være myk eller ha gjort yoga før. Kom som du er!

Det blir grundig instruksjon i klassiske yogaøvelser og vi starter på nybegynner nivå. Vi veksler mellom stående, sittende og liggende stillinger. Målet er å øke bevegeligheten og energiflyten i kroppen, og vi avslutter alltid med god avspenning. 

Du vil kjenne at du blir sterkere, smidigere og får en indre ro av å praktisere yoga regelmessig. Ta med en kompis og bli med! Minimum 6 deltakere for at kurset skal startes. 

6 uker - torsdager kl 20.30-21.30

2., 9. og 23. mai, 6., 13. og 20. juni.

Meld deg på til merethe@mereyoga.no, 918 22 692.
Betal med Vipps til 118743. 1.200 kroner for 6 uker. Drop-inn 250 kroner.

Lavendel.jpg

ta vare på deg selv

Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Leve en naturlig livsstil med giftfrie produkter uten kjemikalier og skadelige stoffer? Dette er for deg som ønsker å ta tak i ditt liv og bytte til naturlige og rene produkter til helse og velvære, hud og hårpleie, matlaging hjemmeapotek og rengjøring. 

Essensielle oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg? Både fysisk og emosjonelt. F.eks. søvn, immunforsvar, sesongmessige plager, energi, stress og fordøyelse. Dette er for deg som vil vite mer om essensielle oljer og hvordan de kan hjelpe deg i ditt liv. 

  • Sunt inneklima og bedre helse

  • Hvordan bruke essensielle oljer i hverdagen

  • Hva oljer kan hjelpe deg med

  • Hva er lurt å starte med

Oljene har mange egenskaper. Her er noen eksempler: Lavendel for roe ned og avspenning. Sitron for energi, rens, fokus og konsentrasjon. Peppermint for energi, pust, blodsirkulasjon, hodepine.

Påmelding

Onsdager kl 19-20.30 og torsdager kl 11-12.30 Kringkastingsvegen 4. Meld deg på via SMS, Messenger eller epost merethe@mereyoga.no.

 

Har du ikke mulighet til å bli med på oljeklasse? Les mer og bestill din oljepakke her >>

Ønsker du en privat gjennomgang er det bare å ta kontakt. Du kan også samle noen venninner for en oljekveld og håndmassasje. 100 kroner og du får med deg en nydelig olje hjem.

Lurer du på noe?

Det er bare å ringe meg på 918 22 692 eller send en e-post merethe@mereyoga.no

 

Ønsker du yoga der du jobber? Ta kontakt i dag! Jeg har ledig timer.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe@mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech