sommeryoga

yoga_festningen.jpg

yoga på Festningen

Det har vært fantastisk godt oppmøte på utendørs yoga. Vi møtes hver tirsdag kl 17.00-18.00. Timene kjøres fast fram til 16. juli og 11. og 18. august. Ta på klær etter vær og egen yogamatte. Avlyses ved plaskregn.

Ønsker du å få påminnelse eller beskjed i tilfelle det blir avlyst? Bli med inn i FB-gruppen eller trykk Skal på FB-arrangementet.

  • Utendørs  100 kroner

Betal til Vipps nr 118743.

Lavendel.jpg

olje- og velværetreff

Er du klar til å ta ansvar for din egen helse? Leve en naturlig livsstil med giftfrie produkter uten kjemikalier og skadelige stoffer? Dette er for deg som ønsker å ta tak i ditt liv og bytte til naturlige og rene produkter til helse og velvære, hud og hårpleie, matlaging hjemmeapotek og rengjøring. 

Eteriske oljer lukter himmelsk, men visste du at de også kan hjelpe deg? Både fysisk og emosjonelt. F.eks. søvn, immunforsvar, sesongmessige plager, energi, stress og fordøyelse. Dette er for deg som vil vite mer om essensielle oljer og hvordan de kan hjelpe deg i ditt liv. 

  • Sunt inneklima og bedre helse

  • Hvordan bruke essensielle oljer i hverdagen

  • Hva oljer kan hjelpe deg med

  • Hva er lurt å starte med

Oljene har mange egenskaper. Her er noen eksempler: Lavendel for roe ned og avspenning. Sitron for energi, rens, fokus og konsentrasjon. Peppermint for energi, pust, blodsirkulasjon, hodepine.

Påmelding

Onsdager kl 19-21 og torsdager kl 11-13, Kringkastingsvegen 4. Meld deg på via SMS, Messenger eller epost merethe@mereyoga.no.

 

Har du ikke mulighet til å bli med på oljeklasse? Les mer og bestill din oljepakke her >>

Ønsker du en privat gjennomgang er det bare å ta kontakt. Du kan også samle noen venninner for en oljekveld og håndmassasje. 100 kroner og du får med deg en nydelig olje hjem.

Lurer du på noe?

Det er bare å ringe meg på 918 22 692 eller send en e-post merethe@mereyoga.no

 

Ønsker du yoga der du jobber? Ta kontakt i dag! Jeg har ledig timer.