Reisebrev fra Leirfjord

Spent dro jeg hjem til Leirfjord for å undervise yoga. Det er like spennende hver gang - hvem kommer? Kommer det noen nye? De som aldri har vært med på yoga før - får de en god opplevelse?

Kultursalen i gammelskolen på Leland er stedet - et steinkast fra mine foreldre. Dette var 3. gangen jeg har yogahelg i Leirfjord. Første gang var i 2013, da var jeg nettopp begynt å undervise yoga. Andre gang var høsten 2016. Jeg liker å lære bort forskjellige yogastiler. Helgen blir derfor variert og du kan plukke de timene du har lyst til å være med på.

 

 Og så fornøyde er vi etterpå:-)

 

Familieyoga
Startet fredagen med lekende yoga for barn med foreldre. Det var en artig time med utfordringer for store og små. Vi gjorde flere øvelser sammen - det var veldig gøy. Så gøy at jeg glemte helt å ta bilder :-)) Heldigvis var Katrine og familien med og jeg har vært så heldig å få lov til å bruke bildet av hennes datter. 
 

 Foto: Wikenyoga

 

Fredagsyin
Yin yoga er perfekt avslutning på uka. 90 minutter med innvendig vårrengjøring ble avsluttet med savasana. Min mamma har praktisert yinyoga ca 90 minutter daglig siden forrige yogahelg i oktober og jeg ble veldig overrasket når jeg så henne på matta igjen, noe har skjedd siden i høst. 

 

"Jeg er mye mindre stiv og føler meg mye lettere i kroppen. Hver morgen praktiserer jeg yin yoga med appen Vila dig i form" - Emma Grønbech
 


Deva yoga for muskel og skjelettplager

Lørdag og søndag morgen startet vi dagen med Deva yoga for muskel- og skjelettplager og kroniske smerter. Dette er en veldig myk og rolig yogapraksis med fokus på lange dype åndedrag. God til til pusteøvelser og avspenning. 
 

 

"Jeg kjente det i kroppen og musklene etterpå og hadde masse energi når jeg kom hjem - gikk meg en lang tur" - Hilde

 

Yin og yang

Etter lunsj startet vi med ca 90 minutter med yin yoga. Vi fortsatte den innvendige vårrengjøringen. "Pust inn

ny energi og gi slipp på utpust - gi slipp på det du ikke trenger i livet ditt". 

 

Universalstrekkk frigjør spenninger langsryggraden
 

Etter en liten frukt og te pause var det tid for å svette litt med klassisk yoga. Lørdag var det fokus på kjernemusklatur, søndag var det åpne opp på fremsiden av kroppen og styrke på baksiden.

 

Motta invitasjon til neste yogahelg 13. - 15. oktober

Meld deg inn i  FB-gruppa Yoga i Leirfjord, eller meld deg på nyhetsbrev nedenfor, så får du beskjed når program og påmelding for høstens yogahelg er klar. Har du noen ønsker for høstens yogahelg er det bare å sende meg en e-post merethe@mereyoga.no.

 

Yogahelg der du bor?
Ønsker du yogahelg der du bor? Ta kontakt med meg da ;-) Telefon 918 22 692 eller e-post merethe@mereyoga.no.

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Merethe Grønbech Yoga
Org.nr. 917 119 597
merethe@mereyoga.no
mob +47 918 22 692

Trondheim, Norge
 

​© 2016 Merethe Grønbech