top of page

Lille speil på veggen der...


... ikke noe speil - men en vakker hylle fylt med natur på flaske <3

Jeg startet med familiepakken i en liten boks fra Søstrene Grene. 9 nydelige oljer som har hjulpet meg med så masse. Pakken har forandret livet mitt og de har hjulpet veldig mange andre.

Ikke visste jeg at oljene skulle bli mer enn godlukt på yogaklassene. Jeg stolte på min yogalærer, og nå en av mine oljementorer Katrine Berge, når jeg valgte kjøpe mine første rene eteriske oljer for nøyaktig 2 år siden. Jeg har ikke angret et sekund. Angrer jeg noe, så er det at jeg ikke startet tidligere.

Helsa mi

Jeg har jobbet med helsa mi i mange år, og spesielt med stress og vonde skuldre/nakke. Har vel slitt med skuldre og nakke siden jeg var 25 år. Brukt tusenvis av kroner hvert år på kiropraktor, naprapat, manuell terapi, kiesnologi, homeopati, helsekost og healing. Det hjalp litt, men ikke nok.

Når jeg begynte med yoga 2-3 ganger i uka kjente jeg at behovet for hodepinetabeletter til lunsj begynte å slippe taket. Men fortsatt var det noe igjen som ikke helt ville slippe taket.

Min plass

Nå 3 år etter jeg sluttet i bankjobben og 2 år etter jeg begynte med oljene, så kjenner jeg virkelig at jeg har funnet min plass - min hylle. Der jeg trives, der jeg blomstrer og der jeg får brukt alle mine evner. Jeg får hjupet både meg selv og mange andre. Ikke minst har jeg en hverdag der jeg styrer dagen selv. På godt og vondt. Noen dager er mer produktive enn andre.

Jeg går fortsatt til kiropraktor, healing eller akupunktur når jeg trenger ekstra hjelp. Som tidligere i år når ryggen slo seg helt vrang.

Min nøkkel Eteriske oljer og yoga er nøkkelen til min helse. En naturlig måte å ta vare på meg selv. Hver dag. Hele året. Når jeg kjenner at det klør i halsen tar jeg litt olje i ganen og vipps er kløen stilnet. Jeg sover godt om natta, uten å fly på do eller våkne gjennomsvett. Ja den alderen er jeg kommet i.

Skulle ønske jeg hadde hatt disse ojene når ungene var små med øyekatarr, forkjølelse, dårlig immunforsvar, søvn og mye mye mer. Tiden, homeopati og legemedisiner hjalp, men disse oljene har en helt annen kraft.

En forskjell i livet ditt?

Jeg vet at familiepakken har hjulpet mange, kanskje kan den hjelpe deg også? Gjøre en forskjell i ditt liv. Er du klar til å tese naturlige løsninger og bli med i oljefamilien? Bli med i en fantastisk gjeng som heier og støtter hverandre. Et unikt fellesskap som jeg ikke har opplevd tidligere.

Send meg en melding og jeg blir din oljementor. I tillegg får du hjelp av mine oljementorer. Kjenner du at du er på en plass i ditt liv der du har lyst til å gjøre noe annet? Du kan også velge å jobbe med doTerra, når det passer deg. Men først bli kjent med oljene og opplev hva de kan gjøre for deg.

Les mer om oljene >> Ta kontakt og jeg hjelper deg i gang!

Klem Merethe <3

180 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page