top of page

Reisebrev fra Herøy


Det er så gøy å besøke nye steder og bli kjent med nye mennesker. Denne helga var jeg på Herøy på Helgeland. Aina hadde invitert meg til Herøy etter at hun og søstra Gry var med på yogahelg på Træna tidligere i år.

 

11 damer og 1 mann var med på å gjøre dette til en uforglemmelig helg. På søndag ettermiddag hadde de fått nok yoga og ville bare slappe av siste halve timen :-)) Ja det er kanskje ikke så rart ... 5 yogaøkter og tilsammen 9 timer på yogamatta - det kjennes etterhvert i kroppen :-)

Latteryoga avsluttes med lattermeditasjon

Latteryoga avsluttes med lattermeditasjon

Vi startet fredag ettermiddag med 90 minutter yin yoga for hele kroppen. Lørdag varmet vi opp med 30 min latteryoga. 90 minutter yin yoga med fokus på pusten med stimulerering av meridianene lunge og tykktarm og øvelser som styrker og renser lungene og stimulerer immunforsvaret. Avsluttet med lang god avspenning. Alle hadde med matpakke og vi serverte te og frukt. Etter lunsj var det intro til essensielle oljer. Diffuseren og oljene har vært flittig brukt hele helga. Lørdag ettermiddag avsluttet vi med holistisk yoga for immunforsvaret.

Søndag startet vi med 2 timer myk yoga med styrke og deilig avspenning. Etter lunsj var det nærende yin yoga i 2 timer. Når det var 30 minutter igjen ville de bare slappe av siste halve timen.

Utsikt mot De Syv Søstre

Fantastisk utsikt fra hotellrommet på Herøy brygge og mot De syv søstre. Bildet ble tatt kl 8.45 søndag morgen og det er forsatt litt mørt ute.

Dette var min første tur til Herøy, selv om jeg er oppvokst i Leirfjord. Jeg hadde gledet meg til å se De syv søstre på avstand og fikk så vidt sett de søndag morgen. Jeg hadde sett de for meg med sol og blå himmel. Satser på bedre vær neste gang - kanskje allerede i mars <3 Gleder meg til vi møtes igjen!


31 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page