top of page

Tidsbanken er med på kontorstrekken


WOW så gøy å få tilbameldinger fra dere som er med på kontorstrekken.

 

På fredag fikk jeg melding fra Tidsbanken - de gjør kontorstrekken med meg hver dag på storskjerm. Se på denne herlige gjengen.

Hallaisen Merethe! Vi i Tidsbanken har kontorstrekk hver dag kl 10.45 med deg på storskjerm! Vi er strålende fornøyd, legger ved et bilde av et knippe utvalgte :-)

Tidsbanken med kontorstrekk

Selv om jeg har jobbet i bank i 25 år så har jeg hadde aldri hørt om Tidsbanken. Kanskje ikke så rart :-) I følge dem selv: "Tidsbanken er Norges beste timelister på nett. Det er et webbasert timeregistreringssystem, og vi holder til i Bergen"

Så herlig med tilbakemeldinger! Tenk å få lov til å inspirere til mer bevegelse i hverdagen. Del gjerne kontorstrekken med dine kollegaer - sammen gjør vi noe som alle har godt av.

Bli med på kontorstrekk mandag og torsdag kl 14.00 Du kan være med live på Facebook hver mandag og torsdag kl 14. Eller ta det i opptak når det passer deg. PS: Jeg digger at du kommenterer når du har vært med :-) På den måten når jeg ut til enda flere. Alogritmen til Facebook er slik at jo flere som kommenterer og deler, jo flere når jeg ut til. Sharing is caring!

Hvis du vil ha påminnelse er det bare å hake av på Facebook-siden min:

Be om varsel på Facebook

Yoga på jobben

Jeg kommer gjerne til din bedrift for yoga skreddersydd til dine ansatte. Ta kontakt på mobil 918 22 692 eller e-post merethe@mereyoga.no.


70 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page