top of page

Yoga i barnehagen er gøy og utfordrende


Barna i Hundremeterskogen barnehage storkoser seg på yoga.

 

Nå har jeg vært 5 ganger i Hundremeterskogen barnehage og ungene er ivrige. De har fått mer kontroll på kroppen og er med på kjente og nye øvelser. Vi leker oss gjennom en historie med kjente dyr og ting: hund, katt, kobra, tre, planke, bord, hjul og tiger og flere til. Vi roer ned og leker vi at vi er en hval som ligger dypt ned i havet og det er tid for avspenning. Til slutt takker vi for dagens yogaøvelser med "Namaste" og det er tid for å pakke sammen. Alle er ivrige med å rulle mattene sammen og legge hjelperne i veska.

Det har vært utrolig artig å ha med barna på yoga. De er fulle av forventninger når jeg kommer og jeg blir møtt med smil og tindrende barneøyne.... og dette er en jobb :-) Utrolig krevende men morsomt!

Når musa gjemmer seg for kobraen ligger alle barna musestille

Treet

Balanseøvelser hører med og vi vaier som et tre i vinden

Yoga - trebent hund

En tissende hund er morsomt og utfordrende

Ta kontakt i dag for uforpliktende prøvetime i din barnehage, i Trondheim og omegn. Ring meg på 918 22 692, eller send en mail merethe@mereyoga.no.

PS! Jeg kommer også på vanlige arbeidsplasser og har vanlig yoga ;-)


167 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page