top of page

Mye inspirasjon på Yoga Games


Tenk deg at du er 6 år og kommer inn på verdens største godtebutikk. Fantastisk mye å velge mellom og du rekker bare å smake på en liten brøkdel. Slik føles det å få lov å være med på Yoga Games!

35 yogaklasser både lørdag og søndag og du får velge kun 5. I tillegg var det 5 gratisklasser. Med 5-6 parallelle yogaklasser utover hele dagen var valget vanskelig. Her gjelder det å være smart og velge lett blanding av nye utfordringer og ikke bli helt utslitt;-)

Helga startet på fredag med to workshop a 3 timer. Allerede etter 60 minutter begynte det å kjennes i beina. Heldigvis var workshop nr 2 ikke fult så fysisk krevende.

Hva var best?

Av alle klassene jeg var med på må jeg trekke frem noen som utmerket seg spesielt. Matt Giordano hadde mange interessante timer som var workshop-preget. Mye god teknikk å hente der. Johanna Anderson er alltid en god opplevelse med nydelig flow. Jeg var på to håndstående timer, lærte mye nytt her. Det er mange små detaljer man må jobbe med for å få kontakt med de rette musklene. Partner yoga med Simon Krohn var utrolig deilig, mange enkle, artige og nyttige øvelser man kan gjøre sammen. Hadde en perfekt avslutning på Yoga Games med Rusty Wells, med sang og rolig uttøying. Neste gang skal jeg ha med meg Bhakti Flow Master Class :-)

Neste Yoga Games er i Gøteborg 25. - 28. mai. Ta turen om du har lyst på masse deilig yoga :-)

Namaste!


48 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page