top of page

Yoga og velværehelg på Hemnes

Yogahelg (39).png

Velvære for kropp og sjel

Velkommen til yoga og velværehelg på galleri Mileperlen i Hemnes. Omringet av nydelige malerier av Yvonne Rosten blir dette en helt spesiell opplevelse som bare må oppleves.

Ta en titt på det varierte programmet og meld deg på. Kjenn at du prioriterer deg selv denne helga! Ta gjerne med ei venninne eller to!

Vi skal bevege oss inn i kroppen med pust, bevegelse, oppmerksomt nærvær og tilstedeværelse. Vi skal le og ha det gøy, styrke immunforsvaret og lande på matta i deilige yin øvelser som renser og nærer kroppen. Vi skal kvitte oss med det gamle, både fysisk og mentalt, for å gi plass til noe nytt. ​Ja, en skikkelig indre rengjøring. Det blir egentid der du kan slappe av og nyte omgivelsene.

Du behøver ikke være myk eller i god form for å delta. Øvelsene tilpasses alle, og du gjør det som passer deg best.

Merethe Grønbech er en erfaren og inspirerende yogalærer som er uhøytidelig og lattermild. Hun vil guide deg inn i nydelige øvelser og forfører deg med magiske dufter. Du får hjelp til å gi slipp og åpne opp for ny energi og kreativitet. 

Yvonne Rosten er en anerkjent og etablert kunstner med eget galleri på Hemnesberget. Vi bor og praktiserer yoga på galleriet. 

IMG_8149.jpg

The secret of yin

Fredag kl 18.00-20.00

En myk yinklasse hvor vi fokuserer på de fysiske og mentale prinsipper i yinyoga -ja selve hemmeligheten i yin yoga. Det blir øvelser for hele kroppen: Hofteåpnere, ryggstrekkere, vridninger, strekke baksiden og åpne fremsiden. Se på yin yoga som en dans – ikke en brytekamp. 

Middag/kveldsmat

Du spiser det du har lyst på. Det er 5 minutter å gå til Prix. Eller kanskje en tur innom Lille Havfruen kafe, eller kjøp deg tapas på bensinstasjonen (ja - de har nydelig tapas).

Bonus: Meditasjon i pysjen

Fredag kl 21.30-22.00

Vi avslutter dagen med felles meditasjon i pysjen slik at du kan legge deg med ro i kropp og sinn. Vi skal roe ned hjernen og tankene så mye som mulig. Det blir både guidet meditasjon og stillhet.

God morgen yoga

Lørdag kl 9.30-11.30

Vi starter dagen mykt med langsomme begegelser og synkroniserer pust og bevegelse. Ryggen, hoftene, skuldre og nakke vil takke deg for denne økten. Med styrke, kraft og vitalitet tar vi vare på kroppen. Vi avslutter med deilig avspenning. Merethe kryddrer yogaprakisen med eteriske oljer og kloke ord som får deg ut av hodet og inn i kroppen.

Lunsj 11.30-12.30

Ta med mat, drikke og det du trenger for å holde energien gjennom dagen.

Kurs i håndmassasje og oljer for hormonbalanse

Lørdag kl 12.30-13.30

Det er tid for å ta vare på og pleie hendene. Håndmassasje er utrolig deilig både å gi og få. Håndmassasjen stimulerer blodsirkulasjonen og reduserer stress. Du både får og gir du håndmassasje med nydelige rene eteriske oljer fra doTerra.

Det å ta seg tid til å gi en håndmassasje til barn, kjæreste, foreldre eller besteforeldre er en gave du og dine vil kjenne en deilig virkning av med en gang.

Du vil også få tips til eteriske oljer som balanserer hormonene dine.  Du vil også få en oversikt over hvilke eteriske oljer som er fine for dager med humørsvingninger, menssmerter, nattesvette og hetetokter.

håndmassasje.jpg

Tankefeltterapi

Lørdag kl 13.30-14.30

På dette minikurset i tankefeltterapi lærer du de grunnleggende teknikkene og hvordan du kan bruke tapping i hverdagen for å redusere stress og ubehag. 

 

Tankefeltterapi (TFT) aktiverer kroppens eget potensiale til å hjelpe seg selv. TFT er en kombinasjon av samtale og lett tapping/banking på bestemte punkter på kroppen.

 

TFT brukes for å redusere eller fjerne følelsesmessige utfordringer eller plager. TFT brukes ved stress, smerter, hodepine, fobier, sorg, sjalusi, irritasjon, nedstemthet, flauhet, skam, avhengighet med mer. Merethe er sertifisert tankefeltterapeut og hjelper deg gjerne med behandling. 

Latteryoga og yin yoga for høsten

Lørdag kl 15.00-17.00

Visste du at latteryoga reduserer stress og gir deg bedre immunforsvar? Latteryoga består av pust, klapping, lek og latterøvelser. Latteryoga er herlig befriende og gir livsglede, avslapning og reduserer stress.  Vi starter med lett og falsk latter. Kan vi lage koronalatter? Eller late som om vi har vunnet storgevinsten i lotto? Tøysete og tullete øvelser for å få i gang den naturlige latteren.

Vi avslutter lørdagen med yin yoga for høsten. Vi stimulerer meridianene lunge og tykktarm, og øvelsene stimulerer immunforsvaret, bearbeider sorg og åpner for mer glede og en dypere pust som gir ro i kroppen.

Felles middag

Lørdag kl 19.00

Vi samles for felles middag hvis det er ønskelig. Hvis vi blir 10 stk kan vi bestille thai-mat til 220 kroner. Kryss av i påmeldingsskjemaet om du er interessert. For deg som bor på Mileperlen er det også mulighet til å lage middag selv. Det er 4 kjøkken på huset.

Bonus: Meditasjon i pysjen

Lørdag kl 21.30-22.00

Vi avslutter dagen med felles meditasjon i pysjen slik at du kan legge deg med ro i kropp og sinn. Vi skal roe ned hjernen og tankene så mye som mulig. Det blir både guidet meditasjon og stillhet.

Breathwork

Søndag kl 10.00-11.30

Breathwork er en aktiv meditasjonsteknikk for å komme i kontakt med, og aktivere vår indre helbreder. Vi ligger for det meste på ryggen med en avslappet kropp, og puster aktivt med en tre-delt pust. For ved hvert dype åndedrag kommer vi dypere i kontakt og åpner for livsenergi.  Bli med på denne spennende økten - en reise inn til deg selv. Ta gjerne med penn og papir, vannflaske, pute, pledd og noe mykt å ligge på.

 

Lunsj 11.30-12.30

Ta med mat og drikke.

Chakra yin yoga

Søndag kl 12.30-14.00


Vi avslutter helgen med en helhetlig og nærende yin yoga. Chakraene er viktige energisentre i kroppen, de er plassert langs ryggraden. Vi har 7 hovedchakraer som er koblet til hele systemet vårt, både fysisk, mentalt og emosjonellt.

Vi skal stimulere og balansere chkraene for å få bedre energiflyt i kroppen. Vi kombinerer yin yoga og eteriske oljer for å løsne opp fysisk, mentalt og emosjonelt. Vi går fra roten og opp til kronechakraet.

275088378_1625332577819948_2240902245854079221_n.jpg

In the ocean of conciousness

Bilde malt av Yvonne Rosten

Vil du gå dypere?

Bestill deg en behandling.

Massasje

AromaTouch er en unik behandlingsform der jeg bruker rene essensielle oljer fra doTerra kombinert med lette strøk for å stimulere meridianbanenene og hjelpe oljene inn i kroppen. De 8 utvalgte oljene virker balanserende i forhold stress, immunforsvar, inflammasjoner og jobber lag for lag ned i dybden av alle kroppssystemene dine. AromaTouch er en mild og terapautisk aromaterapi behandling.

Selve behandlingen tar ca. 45 minutter. Du vil kunne oppleve en «reset» av kroppen, og prosessen fortsetter også etter behandlingen er ferdig. Drikk rikelig med vann før og etterpå. Ta med to laken eller pledd (til å ha over og under deg). 45 minutter, 800 kroner.

Tankefeltterapi

Kjenner du på frykt, sorg, angst, irritasjon, nedstemthet, traumer eller andre vonde følelser? Bestill deg gjerne en privat samtale med  tankefeltterapi. 60 minutter, 800 kroner.

Ledige timer

Fredag kl 16.30, lørdag kl 8.00, 17.15, 18.15 og søndag kl 8.45.

Ta med

Ta med egen yogamatte, et par puter og pledd. Gjerne yogaklosser, yogabelte, øyepute og yogabolster om du har. Du kan lage bolster av pledd, se her. Rusta selger også billige yogabolster. Ta på gode myke klær, gjerne flere lag. 

Pris og påmelding

Pris for hele helga er 1.595 kroner. Etter 1. oktober 1.965 kroner. Spesialpris for pensjonist, ufør, student og arbeidsledig 1.500 kroner.

 

Prisen for enkelttimer er 350 per klasse. 200 for kurs i håndmassasje og TFT og 100 for kveldsmeditasjon. 

Varmt velkommen til en deilig helg med egenpleie!

 

Klem fra Merethe og Yvonne

Sted

Mileperlen, Sørlandsvegen 24. 8640 Hemnesberget. Ca 30 min kjøretur fra Mo i Rana.

 

Si fra hvis du kommer med tog og vil bli hentet på Bjerka stasjon. Er det mange som kommer med fly er vi behjelpelig med å organisere samkjøring.

Overnatting og mat

Enkeltrom 1.200 kroner per natt. Dobbeltrom for to personer koster 1.400 per natt. Prisen inkluderer frokost. Det er begrenset antall rom - vær rask med bestillingen. Det er også mulighet til overnatting i telt i hagen. Du får tilgang til kjøkken, wc og dusj inne på huset. 100 kroner per natt.

 

Ta kontakt med Yvonne Rosten for bestilling, mobil 97176824, e-post. Les mer på mileperlen.com.

Vi ordner med felles bestilling av middag lørdag. Eller du kan ordne mat selv på kjøkkenet. Det er 4 kjøkken på huset.

Sykdom

Hvis du har testet positivt for korona, eller har luftveis symptomer - hold deg hjemme. Med så mange mennesker tett samlet skal det føles trygt å være sammen.
 

Avbestilling

Ved evt. avbestiling gjelder følgende regler. Avbestilling før 1. oktober: Full refusjon. Etter 1. oktober, 30 % refusjon.

Avbestillingsforsikring

Anbefaler deg å betale med kredittkort som har reise- og avbestillingsforsikring i tilfelle sykdom eller andre uforutsette hendelser.

bottom of page